2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam şekerler
benim keeltoş oğluş uyuyor tırnaklarını kesem diomama uyanır diyede tırsıom :)

ay bu tırnaklar kadar saclarıda uzasa rapunzel olmustu

slm kıznlar face bnide ekleyin katılma isteği yolladım...Allahhh nem minnoşlar pek yaramaz pek bnm küçük oğlumda kolikti ama çok şükür geöçti üçüncü ayA girince eçiyo merak etmeyin...

[/B]

bana doktorum 1 ay sonra gel dedi ama bende gidemedim artık bundan sonra da zor gibi gitmem bi sıkıntım da yok..telefonda sordum soracaklarımı da doktora

anladım canım.. benim de sıkıntım yok şimdilik şükür..

Kızlar bakın ne buldum.. boya koymazsak gayet sağlıklı olabilir, sonradan üstüne boyayıp saklayabiliriz sanki.. hazıları sağlıklı mı bilmiyorum çünkü..

Evde Oyun Hamuru Yapımı

Malzemeler

2 bardak un

-1 bardak tuz

-Aldığı kadar su

Yapılışı

Un ile su karıştırılır.Azar azar soğuk karıştırılak istenilen kıvama gelinceye kadar yoğurulur.Katı olursa su,sıvı olursa un, ele çok yapışırsa tuz eklenir.İstenilirse toz boya ile renklendirilir.Naylon torba veya ağzı kapalı plastik bir kapta buzdolabında birkaç gün saklanabilir.

ay dısarısı soguk dimi ilkben? günesli ama aldanmamak lazım valla bir kaptımı yandık bir teyze var ziyaretine gitcem ama cesaret edemiom benim adam arabayla gitmiş işe oda yok

ay dısarısı soguk dimi ilkben? günesli ama aldanmamak lazım valla bir kaptımı yandık bir teyze var ziyaretine gitcem ama cesaret edemiom benim adam arabayla gitmiş işe oda yok

ilkben kim yawww :))))
burası gayet iyi tatlım, hatta çıkarsam dönmek istemem muhtemelen eve..
fakat kocaya yemek yapmak lazım tabi :))
sizin taraflar soğuk mu?

mrb herkese.2 aylık bir bebeğim var ve emerken çok ağlıyor.kendini geri çekiyor sonra bi rden memeye sarılıyor.eskiye oranla daha az emiyor.bide hasta oldu grip malesef..napcamı şaşırdım.bazen sütümü sağarak biberonla veriorum acaba o yzdenmi böyle yapıor?:44:

ilkben kim yawww :))))
burası gayet iyi tatlım, hatta çıkarsam dönmek istemem muhtemelen eve..
fakat kocaya yemek yapmak lazım tabi :))
sizin taraflar soğuk mu?

ahhhh facebookla karıstırdım. cık bence güneste hemen kacacak gibi diil. benim komsu asure getirdi sıcak onu hüpletiom :) birde ona gidicem hem aidat ödücem hem laflıcaz.

Bizim tarafta sıcak ama gözüm kesmiyor belki balkona cıkarırım

bende bir ara öyle olmustu evet biberondan oluyor biberondan cok geliyor memedende öyle gelsin istiyor. Yani benimki öyle olmustu sizinkide ona çok benziyor. gaz sorunuda olabilir. bacaklarını karnına cekiyorsa. gaz olunca hem emmek istiyor hem meme ile savas yapıyor bebek.

gripseniz bebekle ugrasırken burrnunuza ve agzınıza örtecek sekilde bir yemeni baglayın derim. Sütten gecmez zaten. Sık sık emzirmeniz gerek birde.

gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…