kızlar herkes kontrole gitti mi doğumdan sonra??
ben gitmedim..
[/B]
bana doktorum 1 ay sonra gel dedi ama bende gidemedim artık bundan sonra da zor gibi gitmem bi sıkıntım da yok..telefonda sordum soracaklarımı da doktora
selam şekerler
benim keeltoş oğluş uyuyor tırnaklarını kesem diomama uyanır diyede tırsıom :)
ay bu tırnaklar kadar saclarıda uzasa rapunzel olmustu
[/B]
bana doktorum 1 ay sonra gel dedi ama bende gidemedim artık bundan sonra da zor gibi gitmem bi sıkıntım da yok..telefonda sordum soracaklarımı da doktora
işe başlayan var mı kızlar?
napıosunuz? yine pek bir yogun gördüm asagıdadan herkes burada yoksa işemi basladınız.
hemen okuyorum dedim yogun heralde :)
slm kıznlar face bnide ekleyin katılma isteği yolladım...Allahhh nem minnoşlar pek yaramaz pek bnm küçük oğlumda kolikti ama çok şükür geöçti üçüncü ayA girince eçiyo merak etmeyin...
ay dısarısı soguk dimi ilkben? günesli ama aldanmamak lazım valla bir kaptımı yandık bir teyze var ziyaretine gitcem ama cesaret edemiom benim adam arabayla gitmiş işe oda yok
ay dısarısı soguk dimi ilkben? günesli ama aldanmamak lazım valla bir kaptımı yandık bir teyze var ziyaretine gitcem ama cesaret edemiom benim adam arabayla gitmiş işe oda yok
aksam cıkasım var ama avmye :) ay uyandı doyurayım gelem
ilkben kim yawww:))))
burası gayet iyi tatlım, hatta çıkarsam dönmek istemem muhtemelen eve..
fakat kocaya yemek yapmak lazım tabi :))
sizin taraflar soğuk mu?
mrb herkese.2 aylık bir bebeğim var ve emerken çok ağlıyor.kendini geri çekiyor sonra bi rden memeye sarılıyor.eskiye oranla daha az emiyor.bide hasta oldu grip malesef..napcamı şaşırdım.bazen sütümü sağarak biberonla veriorum acaba o yzdenmi böyle yapıor?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?