2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bakıcı teyze mi??

yok cnm bu aile dostu diyelim arkadasımızın annesi yakın biraz hep cagırıyor oglu ile esim işte oluyor yalnız kalınca sıkılıyor. cokta tatlı ama işte evi yokus yukarı bende araba ile yokus yukarı kaza yapmıstım ondan veri tırsıyorum. Arabanında motorda sorun var kısın bazen duruyor ondan cesaret edemiom. Arabayı degistirseydik babamız kac aydrı bakıyor karar veremedi :)
dio sen bak ben bakmam gider alırım diom gülüo :)

teşekkür ederim.biberon vermiyeyim bari artık.grip olan ben değilim maalesef bebeğim.keşke ben olsaydım onun yerine

cnm uzulme öyle. bebegin 2 aylık olması avantaj eger sadece anne sütü alıyorsa. Anne sütünde bol antikor var hafif atlatır. Sen sık sık emzir. Bişicik olmaz ama sık sıkta kontrol et ilerlemesin inş.

cnm uzulme öyle. bebegin 2 aylık olması avantaj eger sadece anne sütü alıyorsa. Anne sütünde bol antikor var hafif atlatır. Sen sık sık emzir. Bişicik olmaz ama sık sıkta kontrol et ilerlemesin inş.

evet sadece anne sütü alıyor.o yüzden biberonla da takviye yapmak istedim.inş. bir an önce iyileşir.2 ayda 2 kez grip oldu.ilkinde hastanede yattı 1 hafta.aman sizler dikkat edin.ben ne kdr sakındıysamda kaptı işte bi yerden.evde bi kızım daha var 4yaşında.ilkini ondan kapmıştı.bunuda bir an önce atlatır inş.bu havalar çok tehlikeli aman dikkat çok zor gerçekten..

ay dısarı cıkardıgıma pişman ettı benı sureklı agladı nıye boyle yapıyor bu cocuk anlamıyorum bu arada hala uyıcak:)

Selam kızlar..

Sabah üşenmezsem hava güzel çıkarız belki diyordum dün üşenmiştim bi deli cesareti geldi bana çocuğu hazırladım çantayı aldım bide arabasını sırtlandım çıktım, minibüse bindik eşimi yeni iş yerinde ziyaret ettik bize öğle yemeği ısmarladı kociş :)) ordan arabasına koydum minibüse binmeden 1 saat yürüdük sonra mağazalara bakındık, tekrar minibüse bindik eve döndük.Hava süperdi oğlumuda evden çıkmadan doyurmuştum ordada mamasını verdim eve gelene kadar mışıl mışıl uyudu.

Eşimde bizi görünce şaşırdı bende zor olur sanıyordum çocuk araba topla aç falan ama çok kolaymış eşime diyorum artık bizi evde tutamazsın

maşallah nevyas ne guzel benımkı benı cıldırttı 15 20 dk anca kaldım dısarda sureklı agladı pöffff:26:

ohhhh nasıl iiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…