bakıcı teyze mi??
teşekkür ederim.biberon vermiyeyim bari artık.grip olan ben değilim maalesef bebeğim.keşke ben olsaydım onun yerine
cnm uzulme öyle. bebegin 2 aylık olması avantaj eger sadece anne sütü alıyorsa. Anne sütünde bol antikor var hafif atlatır. Sen sık sık emzir. Bişicik olmaz ama sık sıkta kontrol et ilerlemesin inş.
slm canım nasılsın görünmüodun hiç
face,de ki adın ne canım
esra özçelik aydın cnm..ya vlla iki bebekle saçlarımı bile tarayamıyorum vallabiri uyududa bi bakım ddm
esra özçelik aydın cnm..ya vlla iki bebekle saçlarımı bile tarayamıyorum vallabiri uyududa bi bakım ddm
ayy canım nasıl yapıosunya yardımcın varmı barii
annemler vardı cnm ama bakıcı arıyoruz mümkün değil tek kişi bakamaz:18:
Selam kızlar..
Sabah üşenmezsem hava güzel çıkarız belki diyordum dün üşenmiştimbi deli cesareti geldi bana çocuğu hazırladım çantayı aldım bide arabasını sırtlandım çıktım, minibüse bindik eşimi yeni iş yerinde ziyaret ettik bize öğle yemeği ısmarladı kociş :)) ordan arabasına koydum minibüse binmeden 1 saat yürüdük sonra mağazalara bakındık, tekrar minibüse bindik eve döndük.Hava süperdi oğlumuda evden çıkmadan doyurmuştum ordada mamasını verdim eve gelene kadar mışıl mışıl uyudu.
Eşimde bizi görünce şaşırdı bende zor olur sanıyordum çocuk araba topla aç falan ama çok kolaymış eşime diyorum artık bizi evde tutamazsın
selam kızlar..
Sabah üşenmezsem hava güzel çıkarız belki diyordum dün üşenmiştimBi deli cesareti geldi bana çocuğu hazırladım çantayı aldım bide arabasını sırtlandım çıktım, minibüse bindik eşimi yeni iş yerinde ziyaret ettik bize öğle yemeği ısmarladı kociş :)) ordan arabasına koydum minibüse binmeden 1 saat yürüdük sonra mağazalara bakındık, tekrar minibüse bindik eve döndük.hava süperdi oğlumuda evden çıkmadan doyurmuştum ordada mamasını verdim eve gelene kadar mışıl mışıl uyudu.
Eşimde bizi görünce şaşırdı bende zor olur sanıyordum çocuk araba topla aç falan ama çok kolaymış eşime diyorum artık bizi evde tutamazsın
ay dısarı cıkardıgıma pişman ettı benı sureklı agladı nıye boyle yapıyor bu cocuk anlamıyorum bu arada hala uyıcak:)
helal olsun rekor kıracak eymen efe ekim bebeklerinde ..hamıleyken farklı bişey mi yedin yaa
maşallah nevyas ne guzel benımkı benı cıldırttı 15 20 dk anca kaldım dısarda sureklı agladı pöffff:26:
ohhhh nasıl iiiiiiiiiiii
gece saat 1 den berı uyumuyor sanırım oyuzden yoksa arabasında hep uyurdu ne oldu bu cocuga bılmıyorum doktor demıstı zaten dogmadan once çok nazlı dıyeSeninkide hiçbişeyden memnun olmuyor valla genelde dışarıyı çok seviyorlar ama eymen efe çok nazlı çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?