2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Saat 4 oldu istesede sen uyutma bari bu gece uyur sende dinlenirsin.

uyıtmıcam yatırdım yataga hala aglıyor eşimlede tartıstık neymıs efendım cok streslıymısım nıye boyleymısım ne varmıs uykusuzsam lafa bakya davulun sesi hoş gelıyor tabı ona her aksam 12 de yattıgı ıcın of aglamak ıstıyorumyaa

esracım ekim annelerinin hepside fikir yürüttü eymen,e bişey bulamadık yaa valla bende üzülüyorum ben oğlum ağlamaya başlayınca nasıl sustuturum die düşünüom seninki hiç susmuyor sana da yazık eymen,ede ne yapsakki ..einstain olacğız bu gidişle

oyuvericem bu erkekleri heee :)

esengulum anlat kıs iki tane birden sen çıldırmıyon mu :) biz tırlattık bi taneyle hahaha

kız fadimsa kat kat giydir battaniyeyle çıkar bişi olmaz, önce 5 dk durursun sora 10 dk falan, sizin oralar soğuktur ama şimdi di mi?

kızlar selam

esracım 14 saattir hiç uyumadı mı allaallaa doktoru ne diyor kolik krizleri bu kadar sürüyo muymuş ki ben en fazla 6 saat falan diye okumuştum başka bi sıkıntısı yoktur inşallah kuzum be bi yeri ağrıyo falan olmasın?

slm kızlar
ya bende dıarı çıkmak istiyorum nevyas ne giydirdin çıkarırken?
maşallAh size..

Canım ne giydirdim iç badi, üstüne ince bi uzun kollu,bi yelek ve mont başına şapkasını taktım.Altındada ayaklı pijaması, pantolunu ve ayakkabıları vardı.Battaniyeyide yanıma aldım yürürken üzerine attım soğuk vurmasın diye.

kucagımdayken susuyor yatırınca baslıyor aglamaya cuma kontrolu var bakalım konusucam doktoruyla

dua okundugunda okuyan kişi gözyaslarına boguluyor herseferınde Allahım kem gözlerden koru

yok canım 12 de yatıyor tekim:26:

nasıl yani yaa kafayı vurup yatıomu
vururum valla ben öle babayı tek başınamı yaptın sen
ben valla gece baktım durmuo kaldırıyorum sabah bende iş e gıdecem bırazda sen oyala dıyorum yatıyorum
olmaz ama tamam sen evdesınde senın de bır dayanma gücün var yanii...bi yere kadar

Esra annene gitsen yada onlar gelse çocuğa bakarlar sende dinlenirsin.Benim akşamları hep eşim baktığı halde bazen bunalınca anneme kaçıyorum onlar bakıyor ben dinleniyorum

çıksammı acaba yarın yok tatlım ya çok soguk değil bugün güneşliydi hatta
hatta memleketim kütahya daha soğuk elazığdan...
çok da bunaldım çıksAM NE güzel olur

o yATAK ODASINDA YATIYOR butun gun araba kullandıgı ıcın gıt byat dıyorum uykusuda cok agırdır hıc duymuyor bızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…