2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

çıksammı acaba yarın yok tatlım ya çok soguk değil bugün güneşliydi hatta
hatta memleketim kütahya daha soğuk elazığdan...
çok da bunaldım çıksAM NE güzel olur

canım insan bunalıyor evde çıkabiliyosan bi 10 dk yürüyüp dönün :) hehe hem temiz hafa ikinize de ii gelebilir.

ben de çıkayım istiyorum ama çevrede yürüncek yer yok, balkonda takıldık 10 dk :) hava aldık güneş gördük iyi geldi uyudu şimdi de

kızlar benimkide bir huysuz bugün
kollarım ağrıdı ..kas yapıyoruz dimi kızlar puffffffff
ben bazen aglayınca üflüyorum yüzüne hoşuna gidiyor sanki susuyor bazende kar etmiyor tabiii

of kızlar ya
doktora gittik sabah. rota ve pnömokok aşıları oldu. geldikten sonra bi mama verdim saat 11de, o saatten bu saate sürekli uyudu. 2 saat önce uyandırmaya çalıştım emzireyim diye, kıyameti kopardı etinden et kopuyo gibi ağladı ne meme ne mama almadı, emziği verdim düğmesi kapanmış gibi uyuyuverdi. hala da uyuyo. 5 saati geçti hiç böyle yapmazdı noldu böyle ya aşıların yan etkisi mi acaba? var mı bi fikriniz?

Aşıdan olmuştur canım uyku yapmıştır.Uyku arasında mamasını vermeyi dene almazsa bırak uyusun uyanık olsa belki çok huzursuz olacak böyle rahat demekki yoksa uyumazdı.

anaaam sallanmak istediğini de mi anlatıyo?? tüüü çok bilmiş seni :))
ironic dün 5 e kadar dayandım 5 de babamız kalktı snra kendılıgınden uyudu hanfendı babasınımı beklıyomus ya uyuz oldum

arkadaşım hamileymiş 23 haftalık doktoru plesanta aşağıda demiş. topiğimizde varmıydı öyle bi durum. sezeryana alcek galiba çok kıpraşma erken doğum riski var demiş. hareket ettirtmiomuş doktoru

öle durumlarda dırek sezeryan oluyo ve erken doğum rıskı işallah zamanında sag salim kucagına alır bebek buyudukce plesantaya baskı oluyo kanama ya yol acabılıyo bnmde erken doğum rıskım vardı ama plesantadan değil rahım azgında dolayı 26.haftada rahım agzında 1cm acıklık vardı dogumda saolsun hıc acılmadı ıyıce kapandı kısmet değilmiş norml dogurmk

Aşıdan olmuştur canım uyku yapmıştır.Uyku arasında mamasını vermeyi dene almazsa bırak uyusun uyanık olsa belki çok huzursuz olacak böyle rahat demekki yoksa uyumazdı.

denedim kuzum 2 saat önce memeden sonra, almadı kıyameti kopardı. bi daha mı denesem... aksi gibi göğsüm de şişti iyice, emse keşke yaa

ya kızlar biri benim kıza geceyi gündüzü öğretsin lütfen...sabah uyuyor,akşama kadar ,ondan sonra sabaha kadar uyku filan yok,ben mecbur ayaktayım....
zaten gurbette yalnızlıktan bıktım,alıycam yemin ederim,bugün moraller çok kötü....

biz geldik gezmemizden kızım çıktığıızdan beri uyuyor ve hiç emmedi. dahada uyuyor. uyansında emzireyim kuzuyu.

ay oda kötü yaa doğumdan önce erken doğum riski var diye hareketleriin çok kısıtladıysan ondanda açılmamıştır belki. alsında doktoru dinlemicen heleki 35. haftadan sonra. ben bol bol yürüdüm merdiven indim çıktım yer sildim. vede normal doğurdum az daha kassaydım dikişimde olmucaktı ah ebe ah ölmeseydi evde dikişsiz doğurudum ben doktor bişe yapmadıki.

ilk dogumda aslında hıc kesmeseler dıkışssız doğum yapılıyo hmn olsun dııye kesıyorlar bn 34den snra hıc drmadım canım cam sıl yuruyus yap gezmelere gıt ama bır turlu gelmedı bn 2 gun sancı cektım ama gne acılmadı suyumda gelmeye baslamıstı olmayınca olmuyo herhalde
bnm 2de uynadı bıraz önce kndı kendıne yatdı bn yatrmım dıyom o yatıy kıyamıyomda uyndrmaya gece oluncada yatmıyo aa bu aksam 6dan snra uyutmıcam snra 9 gıbı bnyo yaptırıcm cay ıcırıcem duzene gırmmesı ıcın bır kac gun böyle yapıcam işallah duzelır hıc böle değildı cunku kuzum

nasip demekki ya nasipten öteye gidilmiyor. annem üç tane doğurdu hiç dikişsiz doğumda annemde vardı ksmesek dilinin ucuyla doktor dövcekti al sen yap die manyak karı. walla annem yaptırıdı hemde doktordan daha iyi yapardı para almak için kesiolar işte. annem dikişsiz olurdu dio. açılmam çok hızlı olmuştu.
değişiyor cnm bizim bile bir günümüz bir günümüze tutmuyor. onlar napsın dünyaya ayak uydurmaya çalışıyorlar el kadarlar bize muhtaçlar dertlerini anlatamıyorlar. uyumazsa napalım otururuz sağlıklı olsunlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…