2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

yok canım ne yapabılırım mesela

kalerifer peteklerinin üstüne su yada ıslak havlu falan koyabilirsin bide geçen demiştin görmedin sanırım sıcak suya 1 kaşık vıcks koy odanında kapısını kapa ben hem nemlendiriciyi çalıştırdım hem vıcks koydum oda kötü kokuyor ama burnu hemen açıldı rahatladı kuzum. hırıl hırıldı bizimkide.

ben orda olsadım öğretirdim
benimkiler yakında noluo canım hep tek başıma baktım ben.

canım odaya su koy kabın ıcınde sobalıysa sobanın ustunede olur kaloriferliyse kalorıferin hemen yanına ustune yada hep olsun odada su

öğlende yazmıştım slm verdım kimse selam almamış
tamam kıslar koyım barı hemen suyu dogalgaz sobalı evim

balsurat canım ben alıstım artık hehe artık dırek dalıyorum konuya

tamam kıslar koyım barı hemen suyu dogalgaz sobalı evim

balsurat canım ben alıstım artık hehe artık dırek dalıyorum konuya

bizimde ole canım koy hemen bide kaynar suyun icine yarım kapak buğseptil var ondan atıyorsun ecz. de var doktor sölemişti onu kuyuyorsun mentollu nefes acıyor oda

ahhhhhh ah,kahvemi içirsem ne yapsam,ya tatlım ben gurbetteyim,ve çok yalnız kaldım ,birde kış bebeği olunca eve tıkıldım,gelsin bunalım ondan sonra....anneleri filan yardım edenlere öyle özeniyorum ki....

ahhhhhh ah,kahvemi içirsem ne yapsam,ya tatlım ben gurbetteyim,ve çok yalnız kaldım ,birde kış bebeği olunca eve tıkıldım,gelsin bunalım ondan sonra....anneleri filan yardım edenlere öyle özeniyorum ki....

walla bende özeniom annesi yardım edenlere. ama benimkiler etmio işte.

bircenin altını açtım habire ayaklarını havaya kaldırıo pırt pırtta gidio heheh kaydırdıda kendini baya

bircenin altını açtım habire ayaklarını havaya kaldırıo pırt pırtta gidio heheh kaydırdıda kendini baya

aynen ya gecn gun kayınvalıdemde altını actım sıldım temızledım bir gaz cıkardı mıllet kopru ya bn utanıyom ama sevınıyom gaz cıkarınca sıcınca nelere sevınıcegım hıc aklıma gelmezdı

walla bende özeniom annesi yardım edenlere. ama benimkiler etmio işte.

tatlım benimkiler uzakta,yakındada olsa çok yardım edeceklerini sanmıyorum,ama arkadaşlarımdan görüyorum,nasıl büyük rahatlık ya,anneleri bakıyor,hanımlar güne gezmeye gidiyor...ben bırak günü şümdi sokakta azcık yürüyüş yapsam onada sevinicem,ama yok işte...birde uykusuzluk var şimdi,malak gibiyim tüm gün...aslında iyidi düzeni ,sık kalksada ,iyi kötü bende uyuyordum...son iki gündür sabah uyuyor...

haklısınız kızlar gecmıse bakamıyoruz dalıyoruz öle konuya :86:

başım agrıyor ya benım oglan 65 gündür ilk defa dun gece 12 de yattım2de kalktı 3 te yattım 4 te kalktı yattım 5 te kalktı yattım 6 :30 sonra 7 en sonunda kendımı attım yataktan lanet kan ılacındna dolayı bizim gaz sancılarımız biz hıc sancı yasamadık ılk 1 ay .2.ayımız demır ılacından sebeb kaka yapamama ve gaz sancısı yaptı bugun dr anlattım oda ılacın yan etkısı dedı gz ıcın ılac yazmıyorum zaten 1 ay kaldı dedı sancıların gecmesıne

benim kızda gündüz uyuyocanım gece ayakta..emzik kullanmamak için inat ediyorum 2 aydır ama sonunda pes edeceğim heralde,hortlak gibi oldum

döndürmek lazım ama nasıl gündüz uyandırmaya çalışıyorum tık yok valla...
bide eller ayaklar hiç durmuyo ya devamlı pervane sizinkilerde öyle mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…