tatlım benimkiler uzakta,yakındada olsa çok yardım edeceklerini sanmıyorum,ama arkadaşlarımdan görüyorum,nasıl büyük rahatlık ya,anneleri bakıyor,hanımlar güne gezmeye gidiyor...ben bırak günü şümdi sokakta azcık yürüyüş yapsam onada sevinicem,ama yok işte...birde uykusuzluk var şimdi,malak gibiyim tüm gün...aslında iyidi düzeni ,sık kalksada ,iyi kötü bende uyuyordum...son iki gündür sabah uyuyor...
haklısınız kızlar gecmıse bakamıyoruz dalıyoruz öle konuya :86:
başım agrıyor ya benım oglan 65 gündür ilk defa dun gece 12 de yattım2de kalktı 3 te yattım 4 te kalktı yattım 5 te kalktı yattım 6 :30 sonra 7 en sonunda kendımı attım yataktan lanet kan ılacındna dolayı bizim gaz sancılarımız biz hıc sancı yasamadık ılk 1 ay .2.ayımız demır ılacından sebeb kaka yapamama ve gaz sancısı yaptı bugun dr anlattım oda ılacın yan etkısı dedı gz ıcın ılac yazmıyorum zaten 1 ay kaldı dedı sancıların gecmesıne[/QUOTE
bu gaz zor iş ya bn bol bol bacaklarını hareket etdırıyom spor yaptrıyom snra kndısı cıkarıyo pıt pıt
bende gurbetteyim kimsenın olmamaıs cok kötü..kimseye bırakamıyoruz malesef
gurbetde olmk zor iş ama kafanız rahatdr :)
benim kızda gündüz uyuyocanım gece ayakta..emzik kullanmamak için inat ediyorum 2 aydır ama sonunda pes edeceğim heralde,hortlak gibi oldum
döndürmek lazım ama nasıl gündüz uyandırmaya çalışıyorum tık yok valla...
bide eller ayaklar hiç durmuyo ya devamlı pervane sizinkilerde öyle mi???
gurbetde olmk zor iş ama kafanız rahatdr :)
bende gurbetteyim kimsenın olmamaıs cok kötü..kimseye bırakamıyoruz malesef
mrb herkese.2 aylık bir bebeğim var ve emerken çok ağlıyor.kendini geri çekiyor sonra bi rden memeye sarılıyor.eskiye oranla daha az emiyor.bide hasta oldu grip malesef..napcamı şaşırdım.bazen sütümü sağarak biberonla veriorum acaba o yzdenmi böyle yapıor?:44:
çok şekerler ya bnm kız acıktı sutle akıyo sızdede öle oluyo mu?çok guzel bı duygu ya
lafa karıştım ama chicco nun 2010 modeli güzelmiş..arkadaşım çok memnun ben philips kullanmıştım ama bu modelini çok beğendim..cızırtısı yok..arkadaşımda oturduğumda da denedik..iki link var..
Salk Hijyen rnleri| Bebek Gvenlik Ateler | Chicco Analog Bebek Telsizi 2010 Yeni rn, | Chicco Telsiz,bebek gvenligi, | 99,95 TL
Salk Hijyen rnleri| Bebek Gvenlik Ateler | Chicco Audio Dijital Plus Bebek Telsizi (ki Ynl letiim), | Chicco Telsiz,bebek gvenligi, | 229,95 TL
/www.chicco.com.tr/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/378/art/00071800100000/Default.aspx
chicconun hangi modeli artemis?
Salk Hijyen rnleri| Bebek Gvenlik Ateler | Chicco Analog Bebek Telsizi 2010 Yeni rn, | Chicco Telsiz,bebek gvenligi, | 99,95 TL chicco 2010 modeliymiş
teşekkürler..2. tavsiye oldu bu modelden :)
kızlar merhaba..biz playskooldan pofuduk kutucuk aldık oğluşuma..pazartesi günü geldi..o günden beri acaip gelişme kaydettik ama..ana kucağına koyuyoruz karnına oyuncağı veriyoruz..evirip çeviriyor tutup ağzına götürmeye çalışıyorilk gün öylece baktı,sonra kendini geliştirdi maşallah :) hem yarım saat oyalanıyo sessiz sessiz maşallah..tavsiye ederim..
teşekkürler meltemsu..fiyatı da uygunmuş cnm saol..
teşekkürler..2. tavsiye oldu bu modelden :)
kızlar merhaba..biz playskooldan pofuduk kutucuk aldık oğluşuma..pazartesi günü geldi..o günden beri acaip gelişme kaydettik ama..ana kucağına koyuyoruz karnına oyuncağı veriyoruz..evirip çeviriyor tutup ağzına götürmeye çalışıyorilk gün öylece baktı,sonra kendini geliştirdi maşallah :) hem yarım saat oyalanıyo sessiz sessiz maşallah..tavsiye ederim..
ay maşallah tutuyormu. gerçi ben eline bişe vermedim daha :)
kızlar annemdeyimm..kocam beni bıraktı ve iş için izmire gitti...yılbaşında gelcxek...ama moralim bozuk annemlerin burda komşuluk çok ii...herkes herkese caya gider gelir falan kocamın annesinde öle bişe yok..kadın kendini işe güce temizliğe adamış...ne bi komşu ne arkadaş..evlendiğimden beri hiç görmedimm bi komçşu gelsin bunlara akrabalıklarıda öle..görmremişler böle....neyse konu şuki...yoldayken annemi aradım...geliyorum diye oda seval çay yapmış burtaya gel dedi...bizimki delirdi tabi...yok efendim anneme gidiyomuşum o beni oraysa çağırıyomuş.götürmiycekmişim çoçuğu...bi evdeyken bi yere çıkarmıyomuşuz..onlar gelsin görsünlermiş...neyse anneme telde kocam kızıyoda diyemiyorum...ben gelince arıycam eve geç dedim.. geldim aradım annem geldi kadın hadi eşyaları bırakıp gidelim seni bekliyolar dedi..bizimkinibn surat düştü bende anneme bağırdımm yok gelemem diye oda kocama soruyo bu kıza ne oldu yine tripli dfiye...yani konu böle o evden çık bu eve gir...güzel güzel ayrılamadık bile..sonra anneme sataştım durdum...
ala ala kocişin nie celallenio anlamıom.kızlar annemdeyimm..kocam beni bıraktı ve iş için izmire gitti...yılbaşında gelcxek...ama moralim bozuk annemlerin burda komşuluk çok ii...herkes herkese caya gider gelir falan kocamın annesinde öle bişe yok..kadın kendini işe güce temizliğe adamış...ne bi komşu ne arkadaş..evlendiğimden beri hiç görmedimm bi komçşu gelsin bunlara akrabalıklarıda öle..görmremişler böle....neyse konu şuki...yoldayken annemi aradım...geliyorum diye oda seval çay yapmış burtaya gel dedi...bizimki delirdi tabi...yok efendim anneme gidiyomuşum o beni oraysa çağırıyomuş.götürmiycekmişim çoçuğu...bi evdeyken bi yere çıkarmıyomuşuz..onlar gelsin görsünlermiş...neyse anneme telde kocam kızıyoda diyemiyorum...ben gelince arıycam eve geç dedim.. geldim aradım annem geldi kadın hadi eşyaları bırakıp gidelim seni bekliyolar dedi..bizimkinibn surat düştü bende anneme bağırdımm yok gelemem diye oda kocama soruyo bu kıza ne oldu yine tripli dfiye...yani konu böle o evden çık bu eve gir...güzel güzel ayrılamadık bile..sonra anneme sataştım durdum...
ne oldu ya
aman yatma bu saatde :)altını değiştiridm emzirdim uyuyo şimdi ana kucağındaşimdi bende yatim desem kalkamam
kızlar annemdeyimm..kocam beni bıraktı ve iş için izmire gitti...yılbaşında gelcxek...ama moralim bozuk annemlerin burda komşuluk çok ii...herkes herkese caya gider gelir falan kocamın annesinde öle bişe yok..kadın kendini işe güce temizliğe adamış...ne bi komşu ne arkadaş..evlendiğimden beri hiç görmedimm bi komçşu gelsin bunlara akrabalıklarıda öle..görmremişler böle....neyse konu şuki...yoldayken annemi aradım...geliyorum diye oda seval çay yapmış burtaya gel dedi...bizimki delirdi tabi...yok efendim anneme gidiyomuşum o beni oraysa çağırıyomuş.götürmiycekmişim çoçuğu...bi evdeyken bi yere çıkarmıyomuşuz..onlar gelsin görsünlermiş...neyse anneme telde kocam kızıyoda diyemiyorum...ben gelince arıycam eve geç dedim.. geldim aradım annem geldi kadın hadi eşyaları bırakıp gidelim seni bekliyolar dedi..bizimkinibn surat düştü bende anneme bağırdımm yok gelemem diye oda kocama soruyo bu kıza ne oldu yine tripli dfiye...yani konu böle o evden çık bu eve gir...güzel güzel ayrılamadık bile..sonra anneme sataştım durdum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?