2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bende gurbetteyim kimsenın olmamaıs cok kötü..kimseye bırakamıyoruz malesef

ya gece 1,30 gibi yatardı ,sabaha kadar sık sık kalkardı ama,şimdi tam ters yaşıyoruz...benim ilk kızımda uykuyu sevmezdi...halende zorlamassak yatmaz...babalarına diyorum sen bunları diskoya götür,
ya uykusuzluk mahvediyor insanı...inşallah kısa zamanda yoluna girer herşey,birde az emiyor ki hiç sormayın,galiba bütün annelerin şikayetleri benzer...

Canım benim kızımda aynı yapıyor bende gaz ilacından bir damla sürüyorum memenin ucuna kandırıyorum yani o zaman güzel emiyor yada uykudan uyanırken hemen emziriyorum öye dene istersen.

kızlar annemdeyimm..kocam beni bıraktı ve iş için izmire gitti...yılbaşında gelcxek...ama moralim bozuk annemlerin burda komşuluk çok ii...herkes herkese caya gider gelir falan kocamın annesinde öle bişe yok..kadın kendini işe güce temizliğe adamış...ne bi komşu ne arkadaş..evlendiğimden beri hiç görmedimm bi komçşu gelsin bunlara akrabalıklarıda öle..görmremişler böle....neyse konu şuki...yoldayken annemi aradım...geliyorum diye oda seval çay yapmış burtaya gel dedi...bizimki delirdi tabi...yok efendim anneme gidiyomuşum o beni oraysa çağırıyomuş.götürmiycekmişim çoçuğu...bi evdeyken bi yere çıkarmıyomuşuz..onlar gelsin görsünlermiş...neyse anneme telde kocam kızıyoda diyemiyorum...ben gelince arıycam eve geç dedim.. geldim aradım annem geldi kadın hadi eşyaları bırakıp gidelim seni bekliyolar dedi..bizimkinibn surat düştü bende anneme bağırdımm yok gelemem diye oda kocama soruyo bu kıza ne oldu yine tripli dfiye...yani konu böle o evden çık bu eve gir...güzel güzel ayrılamadık bile..sonra anneme sataştım durdum...

teşekkürler meltemsu..fiyatı da uygunmuş cnm saol..

canım benim senin için nerede rahat nerede bebeğinle mutlu oluyorsan oraya git..sonuçta bebeklerimiz küçük ve bakımı zor yoruluyoruz,bize yardımcı kim olacaksa onun yanında olmalıyız..keşke benim annem yanımda olsa da gitsem malesef çok uzakkkk

ala ala kocişin nie celallenio anlamıom.

ne oldu ya

altını değiştiridm emzirdim uyuyo şimdi ana kucağında şimdi bende yatim desem kalkamam
aman yatma bu saatde :)

aynı benım kocamda öle uyuz etmkde ustleıne yok hep bnm aram kötuoluyo annemle bu yuzden ya

hep bız altdan alıyoruz hep onların dedıgı olsun sıtıyorlar tam yaramı desdın onurlu cok sınırlenıyoru m eşime off bu aralarda bna ıyıce uyuz davranıyo ıyıce sınırlenıyom neden nete grıyomusum kndısın oyunun basından kalkmıyo işlerı hep bıze karsmk offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…