aynı yerde oldunu düşünün bide senin annene şu kdr gittik benim anneme gitmedik. benim kaynana üstte bide. bugun yukarı çıktınmı. bi çıkıp hal hatır sorsaydın. iki üç gün çıkmasam ne zmndır çıkmıon. çocuğu özlemişlerdir bilmem ne. çıkmıcam deyince o zmn sizinkilerede gidilmicek. ah ah bi burdan kurtulsadım.
sorma gıcık şeylerrrr..benimki tam bi akrep burcu..nalet bişey yani..sanki yiycekler kızını...herşeye mualefet ....çok kırıyo beni hep o haklı sanki....ama seviyorum işte aşığım....gerçi bende çok cazgırımm...
hamıleyken hıc arayıp sormazlardışimdi cok merak edıyolarmıs gıbı efe nasıl gıcık şeyler
aynn erkn doğum rıskı vardı bırgun gelıp evde yardım etmedıler allah göruyo annem hergun yemek yapıp gtrdı bırgunde sen gtrydın ayyyyyyyyyyyyyy delı olcam sımdı cok uyuz edıyorlar ya
aynen yagecn gun kayınvalıdemde altını actım sıldım temızledım bir gaz cıkardı mıllet kopru ya bn utanıyom ama sevınıyom gaz cıkarınca sıcınca nelere sevınıcegım hıc aklıma gelmezdı
aynen geldıler bıde annem hızmet ettı
dogumda ne taktılar sana
bananmısıfır torununa bıleklık almıs okadar
Kayınvaldem yok ama bizim derdimizde beraber oturduğumuz kayınpederim onun yüzünden evimden soğudum.Eşim annemlere karşı çok iyi benden çok gitmek istiyor.Ama ben kayınperle yapamıyorum tam 1 yıldır aynı evin içinde konuşmuyoruz torununu bile sevmeye odaya gelmiyor eşim arada odasına götürüyor çok meraklı sanki oğluma onun torunu kızından olan herhafta görmeye gider.Amannn sinirlendim yine..
ben 1 aydır gıtmıyorum habıre bırsey cıkartıyorum amam onlarda cok meraklıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?