2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

aynı yerde oldunu düşünün bide senin annene şu kdr gittik benim anneme gitmedik. benim kaynana üstte bide. bugun yukarı çıktınmı. bi çıkıp hal hatır sorsaydın. iki üç gün çıkmasam ne zmndır çıkmıon. çocuğu özlemişlerdir bilmem ne. çıkmıcam deyince o zmn sizinkilerede gidilmicek. ah ah bi burdan kurtulsadım.

aynı aynı anneme gıyosam ılla gtcem yoksa bı kacgun snra nıe anneme gtmıyon glde cldrma yaaa

sorma gıcık şeylerrrr..benimki tam bi akrep burcu..nalet bişey yani..sanki yiycekler kızını...herşeye mualefet ....çok kırıyo beni hep o haklı sanki....ama seviyorum işte aşığım....gerçi bende çok cazgırımm...

her evde bu problem varmıs demekkı bnde kndımdemı bı problem var dıyodum onurlu bnm kocmda koç burcu ya hep o haklı varmı böle bısey ya :)gcn gunsohbet edıyoruz bı adam evde huzursuzsa aldatır dedı muhabbet ederkn bnde snde bnm le kavga etdıgınde aldatcanmı dedım ne alaka bnm vaktım mı var dedı he yanı vaktın olsa aldatcan yanı dedım öle bır kavga etdıkkı snra konuyu acan sensın dıyo kavgaya cevrende sen he dedım senın dedıgın lafda hata yok dımı

hamıleyken hıc arayıp sormazlardışimdi cok merak edıyolarmıs gıbı efe nasıl gıcık şeyler

aynn erkn doğum rıskı vardı bırgun gelıp evde yardım etmedıler allah göruyo annem hergun yemek yapıp gtrdı bırgunde sen gtrydın ayyyyyyyyyyyyyy delı olcam sımdı cok uyuz edıyorlar ya

aynen benimki de karnımda hıçkırıyordu hala hıçkırıyor::) emziriyorum geçiyor ama rahatsız oluyormuş gibi geliyor bana

Kayınvaldem yok ama bizim derdimizde beraber oturduğumuz kayınpederim onun yüzünden evimden soğudum.Eşim annemlere karşı çok iyi benden çok gitmek istiyor.Ama ben kayınperle yapamıyorum tam 1 yıldır aynı evin içinde konuşmuyoruz torununu bile sevmeye odaya gelmiyor eşim arada odasına götürüyor çok meraklı sanki oğluma onun torunu kızından olan herhafta görmeye gider.Amannn sinirlendim yine..

gecen ay gıttık kayınvalıdemlere öpmekten konu acıldı nedese begenırsın sureklı gormuyormus o öpermısbız opmıcekmısız lafa bak salaklıgıma geldı oanda bırseydemedım ama opsun elımde mendılle sılcem hemen yanagını

herkesın bır derdı var aman bosver kımse sevmeye gelmıyo bana bn gtruyom özel hizmetkar vardı ya gelsınler dıyınce bn kötu oluyom

aman bana hıc bısey takmasınlar melisesra valla birgün cok fena esımle tartsmaktan korkuyom oda bna uyuz davranıyo

Bizimki 17 gün sonra annemlere gelip gördü torununu bi çeyrek verdi eşime, bana bi geçmiş olsun demedi, nasılsın demedi.Ayy düşünmiycem şimdi gerildim yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…