2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ii mi oldu şimdi kırgın gibi ayrıldık sarılmadık bile birbirimize... offffffffffffff çookk zorrrr çokkk...benim kaynanamlarda bankaya hesap açtırmış zeynebe kendi adlarına ne kadar saçma çok sinirlenmiştim...ilerde eğitimi falanımşşşbize getir ver şimdiden ne eğitimi...sanki her ay düzenl, atıcak yaç....bide annemin taktığından az ...annemler sade emekli öaaşıyla geçiniyo..onların elindede var...bi b....kkk yapmıyolar..ara sıra kıyafet alıyolar onlard çok kro....hiç tarzım değil..bide ben mevlütü bi annemde bi evimde okuttum iki trafta ayrı yani...bizim komşular çok herkes gelmek istedi yani annemin komşuları...neyse beni teyzeler dayılar halalar herkes kuzenler bile herkes altın taktı..komşular pra getitirdi...kocamın teyzeleri ellerini sallayarak geldi bomboş..ağzım açık kaldı kise bişey takmadı şok olldum ya..nası bi aile nası bi akrabalık bu ayıptır....anneme yalan söledim taktılar diye...insan küçüçük bişey getirir bari...annemin komşuları bile neler taktı...kocama söledim ama hiç bişey söleyemiyo....çok garipler ben böle akrabalık görmedim...ama onlar ii olur hep

pazar gunu eşim ugradı onlara eşime demıskı efeyı ruyamda gordum ölüyordu töbe töbe allahım sen koru ya ınsan gorse bıle soylenırmı bu bende dedım annenın g...açıkta kalmıs ne salak ınsanlarya

hahah bi konu açtım bi anda sayfalar ilerlemiş bir dokun bin ah işit misali olmuşuz. benimkide şimdi yukarı çıkardı kızı. kadın pazara gitmeye gelince gidio ama çocuğa bakmaya gelince aşaı inemio hanfendi. sanki yicez onu :)

hahah ii demişsin. insan bi hayra yorar. ömrü uzun olcak demekki cnm öle derler.

pazar gunu eşim ugradı onlara eşime demıskı efeyı ruyamda gordum ölüyordu töbe töbe allahım sen koru ya ınsan gorse bıle soylenırmı bu bende dedım annenın g...açıkta kalmıs ne salak ınsanlarya

mevlıtte ellerı bombos geldıler herkes dıyorkı bana ne kdar suratsızlar onlar ıcın eşime demedım şimdi desem kavga cıkıcak

Toplam 19 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 5 ziyaretçi)

ecrinece celinesel melisesra+ htc20 melikemirac+ artemis_1453 fatma2005+ lavinya44+ pperisi NevYas meltemfen gonulcelen10 onurlu gulsen_arda

waw ne kdr kalabalığız

ay gelınımde benım hakkımda konuscakmı arkamdan puhahahah boyle yaparsam konussun
ben cektım gelınımı el ustunde tutarım valla

arada bende düşünüyorum bunu melisesra

ben oğlum olunca çok kıskanç olmaya başladım:) evlendirmem diyorum oğlumu, kız arkadaşını bile kıskanırım ben... çok değiştim çoook:)
kaynana olursam da çok beter bişey olurum ben, zaten herkesi beğenmem offf nasıl olacak bilmiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…