ben oğlum olunca çok kıskanç olmaya başladım:) evlendirmem diyorum oğlumu, kız arkadaşını bile kıskanırım ben... çok değiştim çoook:)
kaynana olursam da çok beter bişey olurum ben, zaten herkesi beğenmem offf nasıl olacak bilmiyorum:)
akşma ne yemegı yaptınız kızlar
kızımın doktorunu aradım..sanki grip olucakmış gibi ara ara öksürüyo...bide burnu tıkalı öksürürken balgam çıkarmaya öalışır gibi öksürüyo..çok korkuyorum hasta olcak diye...ıhlamur verebilirmiyim dedim sakın verme kusturur dedi...burnuna damla dök dedi..bebeklere zaten öksürük şurubu vermiyoruz dedi.. ama sekrol pediatrik sabah akşam bi çay kaşığı ver dedi..balgamını yumuşatır dedi...ama öksürük artarsa orda bi doktora götür..antibiyortik başlar dedi...o kadar kötü değil umarım artmaz...sekrol pediatrik kullanan varmı
canım şansız olunca insan hangi kurumda olursan olvallaha ben kullanıyorum ve çok da memnunum tavsiye ederim çınar paşa da çok seviyor orda durmayı hatta bazen evde bile onunla uyuyoruz.
canım benim çok üzüldüm. ama neden rapor alman sorun oldu anlamadım. bende raporum bitince tekrar alıcam ama bir sorun olmuyor. gerçi öğretmenlikte nasıldır bilemiyorum ama
yapamam çünkü asıl kadromun olduğu yer dağ köyü beni oraya göndermekle tehtit ediyolarMerhaba canım bende öğretmenim sen zaten raporlu değilmisin bence gitme raporun var üstünede b psikiyatristten rapor al. Onlar sana gıcıklık yapıyorsa sende onlara yap.
mecburen canım malatyadayımcanım üzme kendini...raporunu iptal edeceksin yani..allah kolaylık versin...herşeyin bir hal çaresi bulunur sen merak etme...canım sen hangi şehirdesin?
sağol canım inanıyorum eşimin ailesi ankaraya yakın bir şehirde böyle giderse ankaraya tayin isterim diye tutturmuşayy kızlar lavinyaya üzüldüm...keşke ankarada olsa valla bakarım billa bakarım bebişine..nolcak ki evdeyim zaten...aman ya ne zor şey annelik
umurlarında değil sanki ben keyiften almışımya valla bende üzüldüm ya offff ne zor yaaaaa
o müdür de tamsopalık anlayışsız adam ne olacak sanki kadın keyif yapıyor düşüncesiz ne olacak
selam platincim
sağol canım cuma paşa paşa işe başlıyorumAyy ne fena olmuş... lavinyaya bende üzüldüm şimdi... resmen pislik yapmışlar..
canım süt zaten çok azadı eskiden 15 dakikada tek memeden 100ml sağardım bugün bi sağdım yok iki memeden 50ml zor çıktıcanım yaa çokkk üzüldüm rabbim hakkında hayırlısı versin
canını sıkıp sütünüde kaçırma
ne diyeyim allahlarından bulsunlarLavinya cok üzüldüm ya allahtanda korkmuyorlar ya sankı keyfe aldın uyuzlar...
Bnm kız 2 gundur sabh 6 da yatıyo bnı delı edıyo gunduz uytmım dıyorum aglmktan gözlerden yas getrıyo offf bgn kıyafet aldım kızıma mını etek aldım çok şeker mont aldım panço aldım bayıldım ya 2 gundr gremıyom nete sokakta gezmkten bnm 4 aylık rapor paramda yandı sıkıntıdan kndımı dısarı atdım sırkeT bıde demezmı bızım sucumuz değil offf
canım hiç parazit falan olmuyo benimkinde.
canım şimdi senin kesin yandı mı hakkın ya? tersliğe bak..
gececilere de üzüldüm ama 3 ayı geçtikten sonra rahatlarsınız inşallah, bizimkinde değişiklikler olumlu yönde oldu hep çok şükür.
biz de sabahtan beri 3 posta dolu dolu kaka yaptık, ikisinde kıyafetleri battı, iki kere çocuğu sokup yıkamak zorunda kaldım, o da ben de bittik :) neyse şimdi uyudu da ben de kahvaltı edicem.
kızlar bu çocuklarla bu kadar uğraşıyoruz ya :) biz tam cennetlik olmalıyız hee
tabii ki öyle ama anne olunca değiştim işte çok kıskanç oldum:) vermem kimseyi oğluma diyorum garip bir duyguöyle düşünme celinsel..sonuçta oğlunun mutluluğu önemli dimi ama :)
Türlü,tavuklu pirinç pilavı ve patlıcan salatası yaptım fatma :)
selam kızlar önce cevap yazayımdedim bu günü size özetliyeyim milli eğitime gittim durumu anlattım yok neyse benden önce o okula bir öğretmen vermişler ama (doktor eşlerinden şimdiden özür diliyorum )kadın doktor eşiymiş gitmiş okulu beğenmemiş rapor almış kabak benim başıma patladı hanımefendi okul beğenmiyor benim öyle şansım yok raporu sırf mecburum diye aldım ama kadın işini yaptırmış suçum öğretmenle evlenmekmiş herhalde kadının altında araba var okul beğenmiyo uzak diyiyormuş varmı böyle şey milli eğitime söylüyorum hocam ne yapalım gitmezseniz sizi asıl yerinize göndeririz diyorlar bugün chicco nun biberonunu aldım zaten nuk da almıştım yok bunuda almıyo ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çıldıracam kayınvalide yola çıkmış geliyor bakalım sütümde acayip gitti ya inanmıyorum ster bukadarmı etkiler daha önce 10_15 dk tek memeden 100ml sagardım bugün dışarı çıkmadan önce yarım saatte iki memeden zar zor 50 ml sağdımöyle stresliyimki herşeyde üst üste geldi
bende zaten ona çıldırıyorum canım bu stresle sütmü kalır hiç bir şey yolunda gitmiyorya bu nasıl adalet oda rapor almış onu niye iptal etmiyorlarne yapacaksın mecburen başlayacaksın inş.bundan sonrası düzgün gider : bize söylemesi kolay ama stres yapma herşey yoluna girer sütün gittiğiyle kalır bebişinin rızkı neticde
bugun ortepedı doktoruna gıttımmm belım cok agrıyo kızımı kucagıma zor alıyorum ayagımda sallayamıyoruum emar verdı cuma gunu cekınecem ınş ii cıkar sonuc epıdural sezaryan oldum dedım onla alakası olabılırmı dıyede sonuc gostereck olup olmadıgını dedı doktorr ınş kotu bısey cıkmaz ıkı gundur cok kotuyum ben boyle bı agrı gormedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?