2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

öyle düşünme celinsel..sonuçta oğlunun mutluluğu önemli dimi ama :)

gerçekten herkesin kaynanısı aynı mı ya inanamıyorum şaka gibi..bizimkide öyle küçük altınla çıktı geldiler,ama oğlundan bir sürü şey almasını istiyo..sanki ne getirdin yüzün varda istiyorsun..benim kocada saf oğlu saf:9

ii oluyo ama birşey alıp getiremeyince annemler getirince mahcup oluyo peşimde nasıl dolanacağını bilemiyor..doğumda da garibim anam herkese hizmet bizimki kıçını bile kaldırmadı tövbe tövbe...nasıl içi rahat ediyo anlatamam..ben kalktım yardım ettim anneme hastaneden gelmişim 2.günüm doğumumun hiç umurunda değil...ama ii oldu dedim ya eşim gördüğü için arkamda fır fır..

kızımın doktorunu aradım..sanki grip olucakmış gibi ara ara öksürüyo...bide burnu tıkalı öksürürken balgam çıkarmaya öalışır gibi öksürüyo..çok korkuyorum hasta olcak diye...ıhlamur verebilirmiyim dedim sakın verme kusturur dedi...burnuna damla dök dedi..bebeklere zaten öksürük şurubu vermiyoruz dedi.. ama sekrol pediatrik sabah akşam bi çay kaşığı ver dedi..balgamını yumuşatır dedi...ama öksürük artarsa orda bi doktora götür..antibiyortik başlar dedi...o kadar kötü değil umarım artmaz...sekrol pediatrik kullanan varmı

bize de peditus vermişti hafif ve iyi gelen bir ilaç

canım şansız olunca insan hangi kurumda olursan ol
Merhaba canım bende öğretmenim sen zaten raporlu değilmisin bence gitme raporun var üstünede b psikiyatristten rapor al. Onlar sana gıcıklık yapıyorsa sende onlara yap.
yapamam çünkü asıl kadromun olduğu yer dağ köyü beni oraya göndermekle tehtit ediyolar
canım üzme kendini...raporunu iptal edeceksin yani..allah kolaylık versin...herşeyin bir hal çaresi bulunur sen merak etme...canım sen hangi şehirdesin?
mecburen canım malatyadayım
ayy kızlar lavinyaya üzüldüm...keşke ankarada olsa valla bakarım billa bakarım bebişine..nolcak ki evdeyim zaten...aman ya ne zor şey annelik
sağol canım inanıyorum eşimin ailesi ankaraya yakın bir şehirde böyle giderse ankaraya tayin isterim diye tutturmuş
ya valla bende üzüldüm ya offff ne zor yaaaaa
o müdür de tamsopalık anlayışsız adam ne olacak sanki kadın keyif yapıyor düşüncesiz ne olacak
selam platincim
umurlarında değil sanki ben keyiften almışım
Ayy ne fena olmuş... lavinyaya bende üzüldüm şimdi... resmen pislik yapmışlar..
sağol canım cuma paşa paşa işe başlıyorum
canım yaa çokkk üzüldüm rabbim hakkında hayırlısı versin
canını sıkıp sütünüde kaçırma
canım süt zaten çok azadı eskiden 15 dakikada tek memeden 100ml sağardım bugün bi sağdım yok iki memeden 50ml zor çıktı
ne diyeyim allahlarından bulsunlar

canım rapor yandı cuma başlıyorum

selam kızlar önce cevap yazayımdedim bu günü size özetliyeyim milli eğitime gittim durumu anlattım yok neyse benden önce o okula bir öğretmen vermişler ama (doktor eşlerinden şimdiden özür diliyorum )kadın doktor eşiymiş gitmiş okulu beğenmemiş rapor almış kabak benim başıma patladı hanımefendi okul beğenmiyor benim öyle şansım yok raporu sırf mecburum diye aldım ama kadın işini yaptırmış suçum öğretmenle evlenmekmiş herhalde kadının altında araba var okul beğenmiyo uzak diyiyormuş varmı böyle şey milli eğitime söylüyorum hocam ne yapalım gitmezseniz sizi asıl yerinize göndeririz diyorlar bugün chicco nun biberonunu aldım zaten nuk da almıştım yok bunuda almıyo ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çıldıracam kayınvalide yola çıkmış geliyor bakalım sütümde acayip gitti ya inanmıyorum ster bukadarmı etkiler daha önce 10_15 dk tek memeden 100ml sagardım bugün dışarı çıkmadan önce yarım saatte iki memeden zar zor 50 ml sağdım öyle stresliyimki herşeyde üst üste geldi

ya bu nasıl adalet oda rapor almış onu niye iptal etmiyorlar ne yapacaksın mecburen başlayacaksın inş.bundan sonrası düzgün gider : bize söylemesi kolay ama stres yapma herşey yoluna girer sütün gittiğiyle kalır bebişinin rızkı neticde

bende zaten ona çıldırıyorum canım bu stresle sütmü kalır hiç bir şey yolunda gitmiyor

Merhaba kızlar nasılsınız
ınternete gırmeye yenı yenı fırsat buluyorum azcık ınceledım forumu yılbası cekılışlerı bıle yapılmış kacırdık bende katılırdım :)
bebişler nasıl gaz sorunları devam edıyor mu ?

kızlar dualarınızı bekliyorumdua edin benim için gittiğim okulun asıl öğretmeni hastaymış iyleşsinde gelsin o gelirse beni daha yakın biyere vereceklerini söylediler umarım 2.dönem kadın gelir bu dönem zaten gelmeyeckmiş hiç olmazsa 2.dönem gelsin okul evime çok uzak bari 2.dönem rahat edeyim ALLAHIM NE OLURSUN SESİMİ DUY BANA ACIMIYORSAN BANA VERDİĞİN GÜNAHSIZA ACI.....

bugun ortepedı doktoruna gıttımmm belım cok agrıyo kızımı kucagıma zor alıyorum ayagımda sallayamıyoruum emar verdı cuma gunu cekınecem ınş ii cıkar sonuc epıdural sezaryan oldum dedım onla alakası olabılırmı dıyede sonuc gostereck olup olmadıgını dedı doktorr ınş kotu bısey cıkmaz ıkı gundur cok kotuyum ben boyle bı agrı gormedım

selam kızlarr.
Mervam geçmiş olsunn...
Vızlar benim oğlanın ağzına bişey sürüyom nar suyu falan devamını istiyo vermeyince ağlıyo verince susuyo versemmi acaba? Yoksa çokmu erken bilemedim ne dersiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…