2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

cok gecmiş olsun mervam.. inş. sonucların temiz cıkar

iyi geceler canım nasılsın görüşmeyeli 2gün giremedim bayasayfalar almış başını gitmiş

ay canım ya okudukça çok üzülüyorum, senin halini düşünemiyorum. gerçekten saçmalık yani ne biçim adalet bu. aslında doktorun verdiği rapora karşı çıkmamaları lazım..

lavinya canım madem oldu olan, hemen kendini toparla ki yavrunu emzirmeye devam edesin. bak mezime işe başladı, maşallah idare de ediyorlar. sen de başlarsın napalım artık, babaannesi de bakar hiç merak etme.

benim annem de öğretmen, beni doğurduğunda gurbetteymiş, sokaklarda ağlaya ağlaya sana bakıcı aradım diyo, hiç kimseyi de tanımıyormuş, öyle hangi kadın denk gelirse o bakmış bana, biraz büyüyünce de yallah kreşe. ben de büyümüşüm sonuçta öyle böyle, hiç de bişi olmamış. olduysa da hatırlamıyom tabi.

demem o ki, bir an önce üzülmeyi bırak, hemen kendini topla, biberon işinin üstüne git, illa ki alacak, beslenmeni moralini toparla, sütün artsın. kocanın da çenesini kapa, güçlü dur sen annesin, hepsini halledersin. okula da gidersin çocuğuna da yetersin alimallah..

oğlumla biz geldik kızlar:)

ya birşey soracağım. diş çıkması için çok mu erken? benim ki biberonu resmen yiyiyor ve hiç yapmadığı birşeyi yapıyor ne mi? elini yumruk yapıp sert yerini ısırmak:))
çok erken değil mi diş için? ne dersiniz..

canım erken ama şimdiden kabarıyor diş yerleri :)

hepimizinki elini yemeye başladı bu aralar :)

Sayfalar ilerlememiş herkes bebişlerle meşgul bende yedirdim birazını kustu yine 1 haftadır yedikten sonra kusuyor çok canım sıkılıyor 120 ml mamayı ya hepsini içiyor peşinden komple çıkarıyor yada yarısını içip birazını çıkarıyor önceden hepsini içerdi ne oldu anlamadım.

Oğluşuma jimnastik oyuncağı bide çıngırak aldım, daha gelmedi gerçi ben beğendim ama inşallah affanda beğenerek oynar

Bebek İçin İkili Jimnastik Oyuncağı

nevyas canım ,
mesajını yeni aldım. bende sana gönderdim. cevabını merakla bekliyorum.:)))

bu arada sana bir müjde.. cetrefilli ayşe hamile:)))))

öyle mi dersin pikeciğim ya.. bu diş beni korkutuyor çıkarken ateş olayı var ya..

birde diş kaşıyıcı aldım dün. yavrumun midesi bulanıyor:)) suratı şekilden şekile giriyor:)) turşum benim.. uyuyor uyumaşa öperdim o yanaklarından:))

ben de attım sana derya cığım.

uzun zamandan beri girmiyordum. dün gördüm. çok detaylı bilmiyorum. ordan bir özge ciğim kaldı. inşallah onada nasip kısmet olur. insan evlat sahibi olunca bu duyguyu tatmamanın ne acı oduğunu daha iyi anlıyor..

Evet canım çok doğru söylüyorsun.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bende tekrar atıucamda 10 dk da 1 mesaj atabiliyormuşuz ne saçma

hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum. iyi geceler. verem etti bu forum beni. yazıyorum on dakikada anca gidiyor. daha makinaya çamaşır atıp bulaşık makinasını çalıştıracağım. benim mesai yeni başladı. gündüzleri paşa izin vermiyor hiçbirşeye. sadece bir kahve arası verebilirsem şanslı hissediyorum kendimi..

pingui sende tanıyorsun ayşe mi demek:)))
şimdi yazı Nasılda buldum sincabı olmuş:))) Allahım kucağına almayı nasip kısmet etsin..

Sanada canım bizde öptük eymen paşayı bende affanın uyku saatini geçirdim burda yazıcam diye onu yatırıp yatayım iyi geceler kızlar..

selam kizlar oku oku bitmiyor artik vazgectim okumaktan son sayfaya atladim. kizlar benim kiz cok tükürüyor önünü su yapyior sizinkilerde yapiyormu.bugun kizimi görmeye geldiler kucagima aldim kiza bakip ne güzel derken kizim cigligi bir basti sormayin piiisst yerine sasirdim kadinlarin yaninda masallah kizima diye seslendim :-D o kadar misafir agirlyiorum bunlar gitikten sonra üstüme resmen agirlik cöktü kizimda huysuzdu zor yatti masallah demesini bilmiyorlar benim kiz cok kusuyor birde cok emdigi icinmi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…