bugun ortepedı doktoruna gıttımmm belım cok agrıyo kızımı kucagıma zor alıyorum ayagımda sallayamıyoruum emar verdı cuma gunu cekınecem ınş ii cıkar sonuc epıdural sezaryan oldum dedım onla alakası olabılırmı dıyede sonuc gostereck olup olmadıgını dedı doktorr ınş kotu bısey cıkmaz ıkı gundur cok kotuyum ben boyle bı agrı gormedım
selam kızlar önce cevap yazayımdedim bu günü size özetliyeyim milli eğitime gittim durumu anlattım yok neyse benden önce o okula bir öğretmen vermişler ama (doktor eşlerinden şimdiden özür diliyorum )kadın doktor eşiymiş gitmiş okulu beğenmemiş rapor almış kabak benim başıma patladı hanımefendi okul beğenmiyor benim öyle şansım yok raporu sırf mecburum diye aldım ama kadın işini yaptırmış suçum öğretmenle evlenmekmiş herhalde kadının altında araba var okul beğenmiyo uzak diyiyormuş varmı böyle şey milli eğitime söylüyorum hocam ne yapalım gitmezseniz sizi asıl yerinize göndeririz diyorlar bugün chicco nun biberonunu aldım zaten nuk da almıştım yok bunuda almıyo ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çıldıracam kayınvalide yola çıkmış geliyor bakalım sütümde acayip gitti ya inanmıyorum ster bukadarmı etkiler daha önce 10_15 dk tek memeden 100ml sagardım bugün dışarı çıkmadan önce yarım saatte iki memeden zar zor 50 ml sağdımöyle stresliyimki herşeyde üst üste geldi
hçilerlememiş :)buralar akşam bıraktıgım gıbı
oğlumla biz geldik kızlar:)
ya birşey soracağım. diş çıkması için çok mu erken? benim ki biberonu resmen yiyiyor ve hiç yapmadığı birşeyi yapıyor ne mi? elini yumruk yapıp sert yerini ısırmak:))
çok erken değil mi diş için? ne dersiniz..
nevyas canım ,
mesajını yeni aldım. bende sana gönderdim. cevabını merakla bekliyorum.:)))
bu arada sana bir müjde.. cetrefilli ayşe hamile:)))))
hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum. iyi geceler. verem etti bu forum beni. yazıyorum on dakikada anca gidiyor. daha makinaya çamaşır atıp bulaşık makinasını çalıştıracağım. benim mesai yeni başladı. gündüzleri paşa izin vermiyor hiçbirşeye. sadece bir kahve arası verebilirsem şanslı hissediyorum kendimi..
pingui sende tanıyorsun ayşe mi demek:)))
şimdi yazı Nasılda buldum sincabı olmuş:))) Allahım kucağına almayı nasip kısmet etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?