2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

iyi geceler canım nasılsın görüşmeyeli 2gün giremedim bayasayfalar almış başını gitmiş
bnde 2 gun yoktum bgn grdım dogru duzgun bnm kızı uyutmaya gttım cvb atmadım

nirenle yazıyon kıs sen :) şaşı oluyom yazdıklarını okurken
:)

benım kızda sevmedıgı mı alışmadgı ınsanın kucgnda aglıyo bnm pıtırcık balgamlı kusuyo 2 haftadr ama ne hırıltısı var nede öksürük gecn 2 gunönce bnmkıde yedıkten snra 3 kez kusuyodu şimdi gectı cok sukur çok emıyorsa fazlasını cıkarıyordr bır seferde mdeyı boşaltrsa bır kac kez ozamn doktora sorarsın bırkere oldugu gıbı cıkarmıştı doktor eger devm ederse gtr ama 1 kere olursa gerek yok demıstı ..emzrmee devm et demstı...

kızlar bimde hava nemlendirici var cuma günü erken gitmeniz lazım 9da açılıyor o saate gitmiş olmanız lazım çünkü millet sıraya giriyor cuma günleri bilginize

selam kizlar
dün isime basladim.hafdada iki gün gidiyorum.okul cocuklarinin
derslerine yardim,el becerileri,kuran ve dini egitim veriyorum.30 tane ögrencim var.
bebekle dün yeiniden basladik.ögle gidiyoruz aksam 18 kadar.kizim degisikligin farkina vardi.
etrafindabir sürü cocuk hepsine agu agu sesler cikardi.ne uyudu ne beni emdi.acayip huy degisikligi oldu.bir günde hemen insan farkediyor.eve gelince saat 22 de ancak beni emdi.oda zorla sallaya sallaya verdim.yatis o yatis hala uyuyor gecede emmek icin kalkmadi.memeyi veriyorum uyku halinde.bir cekip yeniden daliyor.
cok yorulmus herkes kucaginada aldi.öyle baygin uyuyor kac saattir.

ne guzel bi işin varmış canımmmmm

günaydın kızlaarr.. nasılsınız bakalım..

melike sormuşta ben buhar makınası çalıştırdım gece sabaha kardar iyiydi yani tıkanma olmadıu

mezimecim buhar makinasını nasıl kullanıyorsun.. biz de aldık geçen ama sanki hala verimli kullanamadık.. üzerinde nem oranı yazıyo ama oran düşünce çalışmasına rağmen yükselme olmuyo.. sanki çok az buhar veriyo.. anlamış değilim.. bi de odanın nasıl bi yerine koymak lazım..

canım senınkı nasıl bılmıyorum ama ben medical,den aldım.düğmesini istediğin ayara sen getırıyosun ben sımdılık odaya verıyorum kalorıferden uzak..oksürük falan oldugunda hortumu var cocugun agzına tutuyorum..birde her su değiştiğinde aletleri yıka canım yoksa bakteri üretio

anladım canım.. haftada bi bakım yapıyoruz gerekirse daha sık yapayım.. bizim ki soğuk buhar makinası.. şu an peteğe yakın duruyo.. biz de odada daha stratejik bi noktaya koyalım diyoruz.. gerçi aldığımızdan beri kızım sabahları daha rahat uyanıyo.. galiba çok şey bekliyoruz makinadan

dün bayağı kaynatmışsınız kaynanalar falan
benimkiler den yana benim sıkıntım yok ne yalan söleyim seviyorum ben kayınvalıdemi oda hiçbir zamn kaynanalık yapmadı bana...hediye olarak oğluma kurban kestiler bana da 1 büyük altın yaptılar...ama benim gerçekten beklentim yoktu oğluma ben işteyken iii baksın yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…