2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm kızlar
ayy ben bugün dışaı çıkayım diyordum unutmusum pike seni görünce aklıma geldi...
uyurken çıkarsammı acaba yoksa uyansın mı?
kucağımda zor olurmu ki?

canım ben kızımday ken almıstım12 sene oldu ve o zamn 150 lira para vermıstım ben cok şey beklıyorum yaniii..ama cok memnunum gercekten benımkıde soğuk buhar..hatta ıstersen eczaneden buğuseptil alıp içine dökebilirsin ferahlatıo cucgu

annemdeyim a kızlar....ama insanın evi gibi yok valla evlendikten sonra doğup büyüdüğün yer tuhaf geliyo insan evini arıyo..düzenim bozuldu...evde çabucak geçiyodu zaman burda geçmiyo..bide alışmışım ben sessizliğe...burda konu komşu annem kardeşim...hadeeeeeeeeeeeee:) aman çok nankörüm evde cnm sıkılıyo burda böle diyorum

evin gibisi yok valla ben evimde hiç sıkılmadım sıkıldımmı çıktım komşuya alıyorum oğlanı hadiiii komşu gezmesine

kıs şikayet etme ne güsel annendesin tadını cıkar kalıcı gitmedinya canım geçici gittin sen keşke bende şimdi antalyada annemlerin yanında olsaydım

Haa iii bariii bende oruç tutmayada mı başladı dicektim
yok kıs okadarda degıl puhahahah
maşalllah uykusu iyiymiş bi de bunu 12-8 yapsa süper olacak

heheh 17 saat uykusuz kalınca uyudu tabi uyutmuyorum şimdi zaten aşimızda 3.30 da aşıdan gelınce 1 2 saat uyuturum gerçı kaldıramıyorum ben ya ne yapıyom ne edıyom hıc tınlamıyor bıle beni

kızlar bugün işe başlamam gerekiyordu..
hemen başhemşire aradı izin alacağım dedim
ben 4b liyim bu arada yıllık sözleşme yeniliyoruz devletle bana sözleşmeni imzalaman gerekiyor bir yolu bul bugün hemen gel diyor
ben dedimki çocuğu bırakacak kimsem yok annen yok mu diyorsanki buralıyım yok dedim annem ağlayacaktım kendimi aciz hissettim
personel işlerini aradım pazarteside olur dedi
yıllık izin yazdırdım bugün...

benim de bugün işe başlamam gerekiyordu dün rapor aldım 10 günlük sonra bi de heyet raporu alıcam dönemi kapatıcam

bızımkıde hep kucakda kalmak ıstıyor altı temız karnı tok gazı cıktı hala aglıyor ama gozyası yok numaracı hehehe

şu rota virüs aşısında kararsızım :26:

doktor yaptırmaktan yana
eşimin eczacı arkadaşıda yaptırılması taraftarı degıl herkez farklı seyler söyluyor bu aşı konusunda .

bızımkıde hep kucakda kalmak ıstıyor altı temız karnı tok gazı cıktı hala aglıyor ama gozyası yok numaracı hehehe

her agladıgındada almamamk ıstıyorum cok aglatıorum bazen :)snrada üzülüyrum kilo verir cocuk aglamaktan die ..uyutmak için cok cebelleşiyoruz ikimizde emziği küçükken ne guzel tutabiliyordu şimdi agzında tutamıyor düşünce uyanıo dalana kadar emzik agıza düş aglama emzik agız düş sonra pes edıyor uyuyor kendılıgınden. çok ınat ettim ya illa kendı uyusun istiyorumm.annemde sallanmak ıstıyor diyor..sallamadım hiç bu zaman kadr uffffffff bazen 1 satt ugrastıgım oluyor uyuması için sonunda pes edip uyuyorrrr :)tracyn yatır kaldır yöntemine benzer yapıyorum bende pat pışpış :86: aslında hıc okumamıştım kendım uyutma yötemını bıldum baktım bu kadında aynısını anlatmış http://www.kadinlarkulubu.com/cocugum-buyurken/351254-tracynin-yatir-kaldir-yontemibasari-hikayelerimizi-paylasalim-2.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…