anladım sallıyosun demek besıgı ben besıgı ufacık bile sallamak ıstemıyorum ya birazda inat ettim şu sallama konusunu bazı kişilerden dolayıben her gece aynı saate götürüyorum odaya ışık loş bayağı hemen beşiğe koyuyorum sallıyorum bakıyorum gözleri bir noktaya sabit uykusu geldi diyorum duruyorum azcık hareket edince tekrar azcık sallıyorum ilk gün 2 saat sürdü şimdi yarım saat sürüyor uyuyor giderek azalacak ama kucağıma almıyorum yatırdıktan sonra
aynen emzik düşünce ıngaaaa ıngaaaaaben arada sallıyorum çok ağlarsa kucagımda hafıf hafıf
babası alıstırdı zaten aksam geldıgı zaman efeyı kucagına alıyor baslıyor babasına kafa sallamaya dedım senı gebertırım alıstırdın çocugu :)
genelde yataga koyuyorum kendı uyuyor bızımkıde emzıgı dusunce uyanıyor
selam hatunlar
ben sanırsam adet oluyorum
anladım sallıyosun demek besıgı ben besıgı ufacık bile sallamak ıstemıyorum ya birazda inat ettim şu sallama konusunu bazı kişilerden dolayı
aynen emzik düşünce ıngaaaa ıngaaaaa
hadi gözünaydın
selam kızlar...
hurma yedim 2 gündür sütüm arttı bu sefer de oğlan çok emmiyor((şansıma bak ya:)) sağ gidi sağ...dolapta 300 cc süt oldu...siz nasıl saklıyosunuz;??
canım ben de hiiç sallamıyorum sallamıcam da ihtiyacı yok benimkinin, ne zaman isterse o zaman uyuyo :)
geceleri de yatağa ortamıza alıyoruz hiç dokunmuyoruz bize baka baka kendi uyuyo zati :)
selam kızlar...
hurma yedim 2 gündür sütüm arttı bu sefer de oğlan çok emmiyor((şansıma bak ya:)) sağ gidi sağ...dolapta 300 cc süt oldu...siz nasıl saklıyosunuz;??
kuzum şimdi uyudu uyansında çarşıya gideyim gireyim bi aktarcıya ne süt yapıyosa hepsinden kiloyla alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?