2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bir yere gidince nasıl uyuturum bilemem gittigim yerde odadan yarım saate cıkamam sonra gelırler yanıma sallasana cocugu derlerse gelde cıldırma ozaman bu işte sabırlı olmak lazım :)

ben arada sallıyorum çok ağlarsa kucagımda hafıf hafıf
babası alıstırdı zaten aksam geldıgı zaman efeyı kucagına alıyor baslıyor babasına kafa sallamaya dedım senı gebertırım alıstırdın çocugu :)
genelde yataga koyuyorum kendı uyuyor bızımkıde emzıgı dusunce uyanıyor

ben her gece aynı saate götürüyorum odaya ışık loş bayağı hemen beşiğe koyuyorum sallıyorum bakıyorum gözleri bir noktaya sabit uykusu geldi diyorum duruyorum azcık hareket edince tekrar azcık sallıyorum ilk gün 2 saat sürdü şimdi yarım saat sürüyor uyuyor giderek azalacak ama kucağıma almıyorum yatırdıktan sonra

çocuklar kucağa alışsın ya nolcak şırda 3.4 ay sora gelmicekelr kucağa zaten yerlerde yuvarlanacaklar
bizimkiyle sabah sporu yaptık gene fışfış kayıkçı yapıom ellerinde tutup oda ayaklarıyla destek alıp komple ayağa kalkıyo sora geri yastığa hop die bırakıyorum aay nasıl gülüyo hep öle olsa sıpa genelde ağlak şimdi beşikte dönence seansı başladı 20 dk duruyo az sora ağlamaya başlar

11 12 arası uyku darlatır bizimkisini susmadan ağlayınca anlıyorum kollarını tülbentle sarıyorum çünkü çok sıçrıyo penye battaniyeyede sarıp gözlerinide kapıyorum emziğinide veriyorum ayağıma koyuyorum totosunu pişpiş lıyorum en fazla 2dk nen nen nen sesimi duymadan uyumuyo ama
ben bu şekilde alıştırdım ama sadece geceleri gündüz kendi kendine uyuyo salıncakta

allahıma şükürler olsun geceyi gündüzü biliyo bi iyi yönü ozaten muzur kuzumun

anladım sallıyosun demek besıgı ben besıgı ufacık bile sallamak ıstemıyorum ya birazda inat ettim şu sallama konusunu bazı kişilerden dolayı
aynen emzik düşünce ıngaaaa ıngaaaaa
selam hatunlar

ben sanırsam adet oluyorum

hadi gözünaydın

selam kızlar...
hurma yedim 2 gündür sütüm arttı bu sefer de oğlan çok emmiyor((şansıma bak ya:)) sağ gidi sağ...dolapta 300 cc süt oldu...siz nasıl saklıyosunuz;??

canım ben de hiiç sallamıyorum sallamıcam da ihtiyacı yok benimkinin, ne zaman isterse o zaman uyuyo :)

geceleri de yatağa ortamıza alıyoruz hiç dokunmuyoruz bize baka baka kendi uyuyo zati :)

buzuki orhan kolik müziğini dinletiyormusunuz kızlar bebişlere..ben dün aşıya giderken hazırlanıyodum baktım aglıyo wc girmeye fırsat yk açtım onu sustu

selam kızlar...
hurma yedim 2 gündür sütüm arttı bu sefer de oğlan çok emmiyor((şansıma bak ya:)) sağ gidi sağ...dolapta 300 cc süt oldu...siz nasıl saklıyosunuz;??

ben de dolaba buzluğa atıyorum, lansinoh poşetiyle.

ben bu sakladığım sütleri ek gıdaya başlayınca mamaya falan karıştırarak vericem. çünkü çözülünce tadı kötü oluyor. bunun sebebi de sütteki bi enzimden dolayıymış, sabunumsu bi kokusu oluyor ama bozulmuş anlamına gelmiyor bu. bazı bebekler alıyomuş da bazıları da beğenmiyormuş tadını, mamaya falan katarız en kötü.

selam hanımlar dun gece ykadım masaj yaptım saat 1.30 da yatdı 2de uynadı hıc seslenmedım kendı kendıne gerı daldı.sabah bı uyandım saat 8.30 hıc uyanmamıs ve aldım hala uyuyodu zorla emzrdım 1 e kadr bırlıkte uyuduk o arada 2 kez emzrdım gec okadar cok uyuyunca korktum ya ac kaldıysa dıye

küvetine su koydum öle oynadık cok yoruldu bundan snra hep öle yaparım ya bıde masaj yaptım hıc aglamadı uzerını gydyrınce aglmaya basladı

canım ben de hiiç sallamıyorum sallamıcam da ihtiyacı yok benimkinin, ne zaman isterse o zaman uyuyo :)

geceleri de yatağa ortamıza alıyoruz hiç dokunmuyoruz bize baka baka kendi uyuyo zati :)

oh koynunuzda yatmya alışmış bak sen su cadıya işe baslayınca yatagına alısır

selam kızlar...

benim kızımın süt annesi olsana
ne hurması bildiğimiz hacı hurmasımı yoksa dev hurmalardanmı

bnde arada ayagımda sallıyom su 2 gundr hıcsallamadan uyuyo bakalım bnde sallamadan uyutıyım ısıtyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…