alışık benimki hep kucağıma alıyorum ama gece yatağına girince almıyorum sağolsun gece gündüzü öğrendiçocuklar kucağa alışsın ya nolcak şırda 3.4 ay sora gelmicekelr kucağa zaten yerlerde yuvarlanacaklar
bizimkiyle sabah sporu yaptık gene fışfış kayıkçı yapıom ellerinde tutup oda ayaklarıyla destek alıp komple ayağa kalkıyo sora geri yastığa hop die bırakıyorum aay nasıl gülüyo hep öle olsa sıpa genelde ağlak şimdi beşikte dönence seansı başladı 20 dk duruyo az sora ağlamaya başlar
onu gece uykusuna giderken sarıyorum11 12 arası uyku darlatır bizimkisini susmadan ağlayınca anlıyorum kollarını tülbentle sarıyorum çünkü çok sıçrıyo penye battaniyeyede sarıp gözlerinide kapıyorum emziğinide veriyorum ayağıma koyuyorum totosunu pişpiş lıyorum en fazla 2dk nen nen nen sesimi duymadan uyumuyo ama
ben bu şekilde alıştırdım ama sadece geceleri gündüz kendi kendine uyuyo salıncakta
allahıma şükürler olsun geceyi gündüzü biliyo bi iyi yönü ozaten muzur kuzumun
hangi hurmaa ritaselam kızlar...
hurma yedim 2 gündür sütüm arttı bu sefer de oğlan çok emmiyor((şansıma bak ya:)) sağ gidi sağ...dolapta 300 cc süt oldu...siz nasıl saklıyosunuz;??
buzuki orhan kolik müziğini dinletiyormusunuz kızlar bebişlere..ben dün aşıya giderken hazırlanıyodum baktım aglıyo wc girmeye fırsat yk açtım onu sustu
poşetim yk yaben de dolaba buzluğa atıyorum, lansinoh poşetiyle.
ben bu sakladığım sütleri ek gıdaya başlayınca mamaya falan karıştırarak vericem. çünkü çözülünce tadı kötü oluyor. bunun sebebi de sütteki bi enzimden dolayıymış, sabunumsu bi kokusu oluyor ama bozulmuş anlamına gelmiyor bu. bazı bebekler alıyomuş da bazıları da beğenmiyormuş tadını, mamaya falan katarız en kötü.
hayırlı olsun canım....3 ay ücretsiz izin istedim müdürümden, 2 ay verdi
buna da şükür
benim kızımın süt annesi olsana
ne hurması bildiğimiz hacı hurmasımı yoksa dev hurmalardanmı
aaaaaa çok sevindim ben de diyordum hala ulaşmadı mı diye güle güle giysin rüyacığım daha güzellerie layık aslında ama çok gezemedim oğlandan dolayı
bir yere gidince nasıl uyuturum bilemem gittigim yerde odadan yarım saate cıkamam sonra gelırler yanıma sallasana cocugu derlerse gelde cıldırma ozaman bu işte sabırlı olmak lazım :)
selam kızlar...
hurma yedim 2 gündür sütüm arttı bu sefer de oğlan çok emmiyor((şansıma bak ya:)) sağ gidi sağ...dolapta 300 cc süt oldu...siz nasıl saklıyosunuz;??
selam hanımlar dun gece ykadım masaj yaptım saat 1.30 da yatdı 2de uynadı hıc seslenmedım kendı kendıne gerı daldı.sabah bı uyandım saat 8.30 hıc uyanmamıs ve aldım hala uyuyodu zorla emzrdım 1 e kadr bırlıkte uyuduk o arada 2 kez emzrdım gec okadar cok uyuyunca korktum ya ac kaldıysa dıye
küvetine su koydum öle oynadık cok yoruldu bundan snra hep öle yaparım ya bıde masaj yaptım hıc aglamadı uzerını gydyrınce aglmaya basladı
benim kız ajda pekkan dinliyo:) onunla uyuyo geceleri bazen..gündüzleri emip kendi uyuyoyatağında ama geceleri ayağımda sallıyorum..
kızlar sizinkilerin elleride pervane gibi mi hep..bizimki hiç durmadan ellerini oynatıyo..yorulmuyor mu acaba ya...
çok onurlandırdın beni canım teşekkür ederim
ay biz de heyecanlıyız valla
hacı hurması hangisi kızlar
hacı hurması hangisi kızlar
ay canım ya okudukça çok üzülüyorum, senin halini düşünemiyorum. gerçekten saçmalık yani ne biçim adalet bu. aslında doktorun verdiği rapora karşı çıkmamaları lazım..
lavinya canım madem oldu olan, hemen kendini toparla ki yavrunu emzirmeye devam edesin. bak mezime işe başladı, maşallah idare de ediyorlar. sen de başlarsın napalım artık, babaannesi de bakar hiç merak etme.
benim annem de öğretmen, beni doğurduğunda gurbetteymiş, sokaklarda ağlaya ağlaya sana bakıcı aradım diyo, hiç kimseyi de tanımıyormuş, öyle hangi kadın denk gelirse o bakmış bana, biraz büyüyünce de yallah kreşe. ben de büyümüşüm sonuçta öyle böyle, hiç de bişi olmamış. olduysa da hatırlamıyom tabi.
demem o ki, bir an önce üzülmeyi bırak, hemen kendini topla, biberon işinin üstüne git, illa ki alacak, beslenmeni moralini toparla, sütün artsın. kocanın da çenesini kapa, güçlü dur sen annesin, hepsini halledersin. okula da gidersin çocuğuna da yetersin alimallah..
3 ay ücretsiz izin istedim müdürümden, 2 ay verdi
buna da şükür
ritcım buarada ankarada olsa ben bakarım demişsin ya sağol canım ya hı hı keşke olsam sen bakardı bende emzirirdim süt kardeş olurlardı
hemen bulup yiyorum hurmayı
ah canım keşke...valla nolcak ki...eşime bile sölemiştim yani...en iyi bizler anlarız birbirimizi...bende raporu vermeye gittiğimde sanki adamların ekmekleriyle oynuyorum...salak salak konuştular valla hiçç takmadım...soruşturma bile açarlar bunlar..pislikler çünkü...halden anlayan yok...sen de takma kafanı hiç...benim arkadaşım ist. özelde çalışıyor kız doğum yaptı 15 gün sonra işe başladı...mecbur yoksa çıkartırlar...zar zor iş buldu garibim zaten...bak 3 aylık olular bundan sonrası allah kerim...
ye ye afiyet olsun canım...sütün olursa haberim olsun bakalım hurmamı yapmış bana sütü:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?