2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

alışık benimki hep kucağıma alıyorum ama gece yatağına girince almıyorum sağolsun gece gündüzü öğrendi
onu gece uykusuna giderken sarıyorum
selam kızlar...
hurma yedim 2 gündür sütüm arttı bu sefer de oğlan çok emmiyor((şansıma bak ya:)) sağ gidi sağ...dolapta 300 cc süt oldu...siz nasıl saklıyosunuz;??
hangi hurmaa rita
buzuki orhan kolik müziğini dinletiyormusunuz kızlar bebişlere..ben dün aşıya giderken hazırlanıyodum baktım aglıyo wc girmeye fırsat yk açtım onu sustu

şu an dinliyoz heer sabah açıyorum

oğluşunu sünnet ettiren var mıııııı??ben niyetliyim ocakta yaptırmaya ama zorlukları neler acaba,bez bağlanacak,rahatsız eder mi ki

loveliiiiiiiiiiiiiiiiiiii!...

ciicilerimiz geldi şimdi...
ayybayıldım hepsineeeeee..

tatlımm, bir sürü masrafa girmişsin ya, çok mahcup oldum..
çooookkk teşekkür ederim..
hepsi ayrı ayrı güzel, gözlerim doldu valla bakarken..

rüya uyansın hemen giydirip resinlerini çekeceğim..
hala çok heyecanlıyım, bugüne kadar ki en güzel güzel elbisemiz senden geldi yemin ederim :))

tekrar sağol tatlım..

aaaaaa çok sevindim ben de diyordum hala ulaşmadı mı diye güle güle giysin rüyacığım daha güzellerie layık aslında ama çok gezemedim oğlandan dolayı

benim kız ajda pekkan dinliyo:) onunla uyuyo geceleri bazen..gündüzleri emip kendi uyuyoyatağında ama geceleri ayağımda sallıyorum..

kızlar sizinkilerin elleride pervane gibi mi hep..bizimki hiç durmadan ellerini oynatıyo..yorulmuyor mu acaba ya...

poşetim yk ya(bi de bu çıktı ii mi:)))
3 ay ücretsiz izin istedim müdürümden, 2 ay verdi

buna da şükür
hayırlı olsun canım....
benim kızımın süt annesi olsana
ne hurması bildiğimiz hacı hurmasımı yoksa dev hurmalardanmı

hacı hurması canım..benim de öle hiç sütüm olmaz hurma ye demişlerdi iş yaradı sanrım:))ama emmiyor sıpa...zorla ağzına sıkıyorum...

aaaaaa çok sevindim ben de diyordum hala ulaşmadı mı diye güle güle giysin rüyacığım daha güzellerie layık aslında ama çok gezemedim oğlandan dolayı

çok saol canım benim..
Rüya'ya da sana gönderdiğimin aynısından almıştım doğmadan önce..
ben de çok gezemedim, umarım sen de beğenirsin..

bir yere gidince nasıl uyuturum bilemem gittigim yerde odadan yarım saate cıkamam sonra gelırler yanıma sallasana cocugu derlerse gelde cıldırma ozaman bu işte sabırlı olmak lazım :)

ayyy sorma, bizde de kucağına alan sallamaya başlıyo.. hem de durduğu yerde, alışacak diye ödüm kopuyo...

selam kızlar...
hurma yedim 2 gündür sütüm arttı bu sefer de oğlan çok emmiyor((şansıma bak ya:)) sağ gidi sağ...dolapta 300 cc süt oldu...siz nasıl saklıyosunuz;??

sen nasıl saklıyorsun canım? ben hiç stok yapmadım daha..
günlük yaşıyorum resmen :))

ne güzel dinlenmiştir :) üzülme tatlım aç olsa uyanır, uyuyamaz o kadar.. ama iyi yapmışsın emzirmekle, bazen bizim de öyle oluyor banyo yapıp yatınca, ben de kaldırıp emziriyorum..

oynatması çok iyi tatlım, egzersiz oluyor, gelişimleri için önemliymiş..

platin bende saklamıyorum canım...nerde bizde stok yapıcak süt??
benim sıpa oğlum az emdi 2 gündür bide hurma yemiştim...ondan sütüm biraz fazla olunca süt sıtması olmayayım diye sağdım...biberonda duruyor...dolabın altında...bugün içiricem onu da..kalmasın...buzluk için poşetler varmış...ondan alıcam...tabi sütüm olursa:))

3 ay ücretsiz izin istedim müdürümden, 2 ay verdi

buna da şükür

haklısın canım sen ,desene annen beni iyi anlar ciddi sen daha zor büyümüşsün yabancı memleketlerde çok zor benim annemde arada fırsatını bulursam gelirim diyor üzüldüğüm çok erken işe başlamak zorunda kaldım hiç olmazsa 4 _5 aylık olsaydı mama versemde içim yanmazdı neyse olmuşa çare yok sağlık olsun ne yapayım üzülsemde pek bişey değişmiyor.Benim eşime gelince canı acıyo ya şimdi ne diyeceğini şaşırıyor sonrada pişman oluyor ama ne yapayım bikere kalbimi kırıyo işte canım insan herşeye alışıyor mecburen çalışacağım ben öğretmen olmak için çok emek verdim lanet kpss den çok çektim bu yüzden işime çok bahane bulamıyom bu arada senin için çok sevindim sen işe başlayıncaya kadar kuzun 5 aylık olur zaten zoruda geçmiş olur

ritcım bu arada ankarada olsa ben bakarım demişsin ya sağol canım ya hı hı keşke olsam sen bakardı bende emzirirdim süt kardeş olurlardı

ritcım bu arada ankarada olsa ben bakarım demişsin ya sağol canım ya hı hı keşke olsam sen bakardı bende emzirirdim süt kardeş olurlardı

ah canım keşke...valla nolcak ki...eşime bile sölemiştim yani...en iyi bizler anlarız birbirimizi...bende raporu vermeye gittiğimde sanki adamların ekmekleriyle oynuyorum...salak salak konuştular valla hiçç takmadım...soruşturma bile açarlar bunlar..pislikler çünkü...halden anlayan yok...sen de takma kafanı hiç...benim arkadaşım ist. özelde çalışıyor kız doğum yaptı 15 gün sonra işe başladı...mecbur yoksa çıkartırlar...zar zor iş buldu garibim zaten...bak 3 aylık olular bundan sonrası allah kerim...
hemen bulup yiyorum hurmayı

ye ye afiyet olsun canım...sütün olursa haberim olsun bakalım hurmamı yapmış bana sütü:))

canım ben senin temiz kalbine inanıyorum seve seve bakacağınıda seni hiç görmesemde hissediyorum.......evet milli eğitim böyle canım ne yaparsın öğretmenlik zor bana bakarmısınsanki kaç yıldır çalışıyorum neyse canım ben şimdi gideyim kayınvalide uzak yoldan geliyo oğluş ta uyumuşken yemek hazırlayayım seni çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…