platin bende saklamıyorum canım...nerde bizde stok yapıcak süt??
benim sıpa oğlum az emdi 2 gündür bide hurma yemiştim...ondan sütüm biraz fazla olunca süt sıtması olmayayım diye sağdım...biberonda duruyor...dolabın altında...bugün içiricem onu da..kalmasın...buzluk için poşetler varmış...ondan alıcam...tabi sütüm olursa:))
canım ben senin temiz kalbine inanıyorum seve seve bakacağınıda seni hiç görmesemde hissediyorum.......evet milli eğitim böyle canım ne yaparsın öğretmenlik zor bana bakarmısınsanki kaç yıldır çalışıyorum neyse canım ben şimdi gideyim kayınvalide uzak yoldan geliyo oğluş ta uyumuşken yemek hazırlayayım seni çok öpüyorum
selam hatunlar
ben sanırsam adet oluyorum
süper bir kon u açtın.. ben de düşünüyorum ama emin değilim, hem hatırlamasın istiyorum, hem de bu kadar küçükken sünnet ettirmenin bir sakınc ası olur mu emin değilim.. önemli bir konu sonuçta...off ne yapsak ki..oğluşunu sünnet ettiren var mıııııı??ben niyetliyim ocakta yaptırmaya ama zorlukları neler acaba,bez bağlanacak,rahatsız eder mi ki
anladım canım ya..
bizim de ancak yetiyor zaten, biberon da almamıştı, bir de sağıp boşa gitmesin diye sağmadım ben hiç.. aslında sağınca süt üretimi daha çok artıyor ama ona da vaktim kalmıyor, pompa kaç gündür ortada duruyor, sağamadım bile..
kızlar biz bugün aşı olduk, rüya huysuzlanmaya başladı, dua edin bize ne olur..
anladım canım ya..
bizim de ancak yetiyor zaten, biberon da almamıştı, bir de sağıp boşa gitmesin diye sağmadım ben hiç.. aslında sağınca süt üretimi daha çok artıyor ama ona da vaktim kalmıyor, pompa kaç gündür ortada duruyor, sağamadım bile..
canım ya sağolun vallahi düşünmeniz yeter bu arada abimler ankarada onları yazın bazen ziyarete gideriz ankaraya gelirsem seninle ritayla görüşmek isterimcanım ya allah kolaylık versin.. bunda da var bir hayır.. aklım sendeydi kaç gündür ancak yazabildim..
valla ankara'da olsan ben de bakardım.. evdeyiz nasıl olsa şimdilik..
canım ben yaptırdım ama öyle bir sorun olmadı kaka rengi aynıHerkese selam,
ben aranıza yeni katıldım, internette rotavirüs aşısını araştırırken. Hepiniz Ekim anneleri olduğunuza göre bu konuda bana en iyi sizin tecrübeleriniz yardımcı olabilir. Çünkü 2 ekim doğumlu oğluma 15 gün önce doktor tavsiyesiyle rotarix yatırdım. o güne kadar her gün 5-6 kere altın değerinde sarı kaka yapan oğlum, 5 gün hiç kaka yapamadı ve sonrasında yemyeşil sıvı kaka yaptı. sonraki bir hafta yine yapmadı ve bugün artık doktora gittik, lavmanla yine yeşil sıvı kaka yaptı.
Hiçbir düzenimizin değişmemesine rağmen bir anda oluşan bu kaka olayının sorumlusu olarak aklıma ilk o aşı geldi. Aranızda bu aşıyı yaptıran var mı rotarix iki doz olan. Veya aşıyı yaptırmayan ama 2. aydan sonra böyle bir kaka değişimi yaşayan var mı?
Lütfen bu konudaki tecrübeleriniz paylaşırsıanız çok mutlu olacağım.
anladım canım ya..
iyilik canım bende yemek yaptım kayınvalide geliyor yoruldum vallaSelam kızlar... napiyosunuz? benim misafirim vardı yoruldummm
platincim ins huzursuzluk yapmaz rüya kuzusu.. bizim de yarın aşımız var..
sizin bugun kü aşınız ne aşısıydı ki ?
melisin de bugündü.
esinruzgar ben yaptrmadım o asıyı kızım 10ekim dogumlu gunde ıkı kere hardal sarısı kaka yapıyor cok da dtaylı bılmıyorum acıkcası dr a sormadınmı
Evet ishal aşısı yaptırmak zorunlu değil, tercihe kalmış. doktorlar genelde tavsiye ediyorlar, ben sorduğumda bir yan etkisi var mıdır diye, yok demişti sadece biraz pahalıdır. Olsun dedim, bebeğimiz için para önemli değil, madem gerekli. ama o günden sonra düzenli giden kaka olayımız bozuldu. Her bebekte böyle bir etki olmamış gerçi ama, bazılarında yan etkileri değişik oluyor demek ki. Şimdi lavmanla kaka yapabiliyor çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?