2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selam kizlarr
kizim nihayet kac günlük kakasini yapti.tabi her yerimiz batirmisiz.hemen banyoyo sonktuk.tam yikandi cikti bu sefer de üzerime cis yaptiiiiiiiii
hadi tekrardan banyoya

anladım canım ya..
bizim de ancak yetiyor zaten, biberon da almamıştı, bir de sağıp boşa gitmesin diye sağmadım ben hiç.. aslında sağınca süt üretimi daha çok artıyor ama ona da vaktim kalmıyor, pompa kaç gündür ortada duruyor, sağamadım bile..

kızlar biz bugün aşı olduk, rüya huysuzlanmaya başladı, dua edin bize ne olur..

Son düzenleme:

canım ya allah kolaylık versin.. bunda da var bir hayır.. aklım sendeydi kaç gündür ancak yazabildim..
valla ankara'da olsan ben de bakardım.. evdeyiz nasıl olsa şimdilik..

oğluşunu sünnet ettiren var mıııııı??ben niyetliyim ocakta yaptırmaya ama zorlukları neler acaba,bez bağlanacak,rahatsız eder mi ki
süper bir kon u açtın.. ben de düşünüyorum ama emin değilim, hem hatırlamasın istiyorum, hem de bu kadar küçükken sünnet ettirmenin bir sakınc ası olur mu emin değilim.. önemli bir konu sonuçta...off ne yapsak ki..

benim meme almıyor manyadı bu çocuk...geçmiş olsun canım...telaşlamöa tatlım...bişcik olmaz allahın izmiyle...selam feyzacım...
kızlar sünnet ii oluyor yaptıran var...ben de güya yaptırıcam da totomuz kalkmıyor eşimle..

ben sünnet yaptıramıcam bizim oğluş hipospadias (peygamber sünneti) 1.5 yaşında ameliyat olacağız idrar deliğimiz aşağıda biraz

Herkese selam,
ben aranıza yeni katıldım, internette rotavirüs aşısını araştırırken. Hepiniz Ekim anneleri olduğunuza göre bu konuda bana en iyi sizin tecrübeleriniz yardımcı olabilir. Çünkü 2 ekim doğumlu oğluma 15 gün önce doktor tavsiyesiyle rotarix yatırdım. o güne kadar her gün 5-6 kere altın değerinde sarı kaka yapan oğlum, 5 gün hiç kaka yapamadı ve sonrasında yemyeşil sıvı kaka yaptı. sonraki bir hafta yine yapmadı ve bugün artık doktora gittik, lavmanla yine yeşil sıvı kaka yaptı.

Hiçbir düzenimizin değişmemesine rağmen bir anda oluşan bu kaka olayının sorumlusu olarak aklıma ilk o aşı geldi. Aranızda bu aşıyı yaptıran var mı rotarix iki doz olan. Veya aşıyı yaptırmayan ama 2. aydan sonra böyle bir kaka değişimi yaşayan var mı?
Lütfen bu konudaki tecrübeleriniz paylaşırsıanız çok mutlu olacağım.

umarım geceniz çok rahat geçer ve miniş mışıl mışıl uyur

esinruzgar ben yaptrmadım o asıyı kızım 10ekim dogumlu gunde ıkı kere hardal sarısı kaka yapıyor cok da dtaylı bılmıyorum acıkcası dr a sormadınmı

doktora sordum. Aşının öyle bir yan etkisi yok dedi, barsakları yavaş çalışıyordur dedi. ama anlamadığım 2 ay boyunca tıkır tıkır çalışan barsakları bir anda mı yavaşlıyor. Benim aşıdan şüphelenme nedenim, durumun bu aşıdan sonra başlaması ve Rotavirüs aşısının tarihinin çok yeni olması, yani duyuyoruz sürekli ilaçlar piyasaya sürülüyor, kullanımdayken yan etkiler ortaya çıkıyor ve toplatılıyor, yasaklanıyor. ondan dolayı doktorların bu konudaki bilgilerine de çok güvenemiyorum.

canım ya allah kolaylık versin.. bunda da var bir hayır.. aklım sendeydi kaç gündür ancak yazabildim..
valla ankara'da olsan ben de bakardım.. evdeyiz nasıl olsa şimdilik..
canım ya sağolun vallahi düşünmeniz yeter bu arada abimler ankarada onları yazın bazen ziyarete gideriz ankaraya gelirsem seninle ritayla görüşmek isterim
canım ben yaptırdım ama öyle bir sorun olmadı kaka rengi aynı

umarım rüya kuzusu çok rahatsızlamaz canım benim

Selam kızlar... napiyosunuz? benim misafirim vardı yoruldummm
platincim ins huzursuzluk yapmaz rüya kuzusu.. bizim de yarın aşımız var..
sizin bugun kü aşınız ne aşısıydı ki ?
melisin de bugündü.

iyilik canım bende yemek yaptım kayınvalide geliyor yoruldum valla

esinruzgar ben yaptrmadım o asıyı kızım 10ekim dogumlu gunde ıkı kere hardal sarısı kaka yapıyor cok da dtaylı bılmıyorum acıkcası dr a sormadınmı

rota virüsü aşısı dedikleri ishal için olan mı? bizim 2. ay kontrolünde verem aşısı, karma aşı ve ağızdan ishal aşısı yaptı doktorumuz.. bir de 3. ayda pnomokok olacakmışız..
Bu arada benim oğlum da normalde sarı hardal renginde kaka yapıyor ama bazen yeşil de olabiliyor, doktora sordum yediklerimden olabileceğini söyledi, normal bir durummuş..

Evet ishal aşısı yaptırmak zorunlu değil, tercihe kalmış. doktorlar genelde tavsiye ediyorlar, ben sorduğumda bir yan etkisi var mıdır diye, yok demişti sadece biraz pahalıdır. Olsun dedim, bebeğimiz için para önemli değil, madem gerekli. ama o günden sonra düzenli giden kaka olayımız bozuldu. Her bebekte böyle bir etki olmamış gerçi ama, bazılarında yan etkileri değişik oluyor demek ki. Şimdi lavmanla kaka yapabiliyor çok üzülüyorum

umarım en kısa sürede düzelir (

selam kızlar aranızda işe başlayan varmı ben pazartesi başlıyorum oğluma bakıp bakıp ağlıyorum ay sinirlerim çok bozuldu ya daha yeni yeni bişiyler paylaşmaya gülmeye konuşmaya agulamaya başlamışken ayrılmak çok canımı acıtıyo sanki ben işe başlayınca beni unutucak gibi geliyo biliyorum komik ama sinirlerim çok bozuk ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…