2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar benim oglum 2 gündür huy degiştirdi..zorla uyuttugum oglum,uyutup da yatınca hemen gözünü acan oglum 2 gündür sürekli uyuyo üzerini giydiriyorum öyle kıpırdatıyorum böyle kıpırdatiyorum uyanmıyo..eskiden saatlerce uyanık kalıp,bakınırdı konusurdu aglardı..şimdi tam tersi oldu..bu normal mi?yoksa bi kırgınlıgı ya da rahatsızlıgı mı var acaba?var mı fikri olan ???endişeleniyorum hiç bu haline alışkın değilim (

ben henuz başlamıyorum ama bana da nedense öyle geliyor.. yani ben işe başlayınca beni tamamen unutacakmış gibi geliyor..ve en güzel anlarını hiç göremeyeceğiz.. İlk adımları belki ilk anne deyişi..( off...benim de moralim bozuldu şimdi..
Çok acayip bir duygu bu korkuyu üzerimizden nasıl atacağız? Ya da 2 çocuğu olup da bu konuda tecrübeli anneler var mı aramızda... içimizi biraz rahatlatsalar..

herkese merhaba kızlar...

ayy oğlum rotavirüsü oldu...hahay bide bebekken rota aşısı olmuştuk...gerçi bu kadar hafif atlatmasının sebebi aşı olmasıymış...65 çeşit rota virüsü varmış...aşı en tehlikeli 5 virüs için yapılıyomuş...okuldan kapmış salgın varmış...

Alış canım alış..yoktur bişey...3 aya yaklaşıyor ya düzene giriyor...korkma yani...

geçmiş olsun canım...kızına yaptırmışmıydın...aman dikkat çok çabuk bulaşıyomuş bu ishal...

gecmiş olsun cnm,dikkat et de bebişin de kapmasın
Alış canım alış..yoktur bişey...3 aya yaklaşıyor ya düzene giriyor...korkma yani...

geçmiş olsun canım...kızına yaptırmışmıydın...aman dikkat çok çabuk bulaşıyomuş bu ishal...
ya canım 1 günde mi degişir huyu yaaa??2 gün önce uyumuyodu ben de gece anason cayı verdim,acaba o mu böyle yaptı?aktivite de yok ama hep uyuyoo ( tuhaf degil mi yani bu?

kızlar bişey sorcam..bu çocuk çok salyalandı...kucağımda tutarken akıtıyor...bide huysuzlaştı emmek istemiyor...siznkiler de durum nedir?

benim de öle olmuştu...bir gece full uyumuştu...sonra hep öle gitti şükür...ama tabi anasonun da etkisi olabilir...çok vermiş olabilirsin...korkma tatlım eğer anasondn sa etkisi geçince kendi haline düzelir...vbir zararı yok anasonun...kafayı bulmuş yavrum desene:)))

kızlar bişey sorcam..bu çocuk çok salyalandı...kucağımda tutarken akıtıyor...bide huysuzlaştı emmek istemiyor...siznkiler de durum nedir?
benim de öyle canım tükürükleriyle oynuyolar,bi de diş yerleri şişmeye baslamıstır yavas yavas ondan,3. aydan itibaren dişlik verebilirsin eline,gerci onun yerine elini kemiriyodur muhtemelen :))

puhahaa di mi?rakının ham maddesi olunca :)) eşim de kızıyo,marihuana vereydin bari de tam olsundu dieee :)) saglam kafa yapardı dio :))aman hasta olmasın da,atesi yok cünkü

anasonu 3 cay kasıgı vermiştim çok mu acaba?

benim de öyle canım tükürükleriyle oynuyolar,bi de diş yerleri şişmeye baslamıstır yavas yavas ondan,3. aydan itibaren dişlik verebilirsin eline,gerci onun yerine elini kemiriyodur muhtemelen :))

aynen elini kemiriyor...ayy bide bu çıktı...tam alışmıştık uykuya:))
puhahaa di mi?rakının ham maddesi olunca :)) eşim de kızıyo,marihuana vereydin bari de tam olsundu dieee :)) saglam kafa yapardı dio :))aman hasta olmasın da,atesi yok cünkü
ateşi yoksa hasta diildir...boşver ii olmuş dinlenmiştir...uyuyan çocuk çabuk büyür...
anasonu 3 cay kasıgı vermiştim çok mu acaba?

çok diil aslında ama kuzuya çok gelmiş olabilir...az uyusalar dert anacım çok uyusalar dert..bize herşey dert oldu:)))

bahsettigniz salya olayı bizdede basladı tükürük cıkarıyo ağzından ıslanıo önü hep. elleri üşeyecek diye ben halen eldiven kullanıyorum.. zaten gazlıyızz korkuyorum hepten gazlanacak die.

gecmişler olsun cnm..umarım atessiz,sıkıntısız atlatırsınız su 1-2 günü
saolasın canım aşıdan geldıgımızden berı uyuyor ınsallah atesı felan cıkmaz çok sukur suan ıcın ıyı
melis ne aşısı oldunuz bugun ? bizimde yarında...
bideee saglık ocağındamı oldunuz aşıyı

gecmis olsun melis bu arada.. ayy ben npacam yaırnn :S

saol canım
verem bıde karma aşı sanırım 1 kol ıkı bacaktan
yavrum cok fena agladı kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…