üff yarın bizde yandık desene :S allah yardımcımız olsuuunnnnnnnnnn.. eymen,doruktan 1gün büyük diye bugun oldunuz sanırım siz bizede yarını verdiler gün olarak.
gitmeden herhangi bi ilaç felan veriliyor mu ?
bu karma aşının ithal olanları varmış özele giriomuş onlar ateş yapmıyomuş. saglıkocagında varmı acaba. sorucam bii vurdurmadan önce. inş huysuzlanmaz kuşum
selam kıslar
oğlum cok agladı aşı olurken o agladı bende agladım yavrum kıyamam ya
nbr kızlar nasılsınız
geçmiş olsun size...
ıyıyız canım sen nasılsın
bu arada ogluma cımcıme yazmısın hehehe
ay evet cımcıme dıyesım geldı oda kızlara denıyor herhalde kusura bakma nasılsınız ay bugun basım cok agrıyorrr ..ya kızlar ben evı toparlayamıyorum bı turlu heryer bıanda kalkıp gıdıyor nasıl yapcam bu ev ısını....kadını aradım ıkı haftada bır cagırdım duzene gırınce artıkkkk
selam kızlar ya dünkü aşıdan sonra bizim kız memeyi reddediyo, uyku arasında zorla emziriyorum. zaten sütüm öyle az ve sulu ki ilaç niyetine günde 2 3 kez emiyo maksimum 10 dakkada da bitiriyo zaten. şimdiyse emzirmeye kalkınca yaygarayı basıyo niye böyle yapıyo ya
kızlar benım bebıs ıkı gundur cok uyuyo bı uyanıyor 1 saat takılıyo sonra tekrar uyumak ıstıyo keyfı yok desem uanınca gulucukler sacıyor ama normal herhalde dımı
canım olabılyor ası ne asısı bız ıkıncı karma asımızıda olduk bı verem asımız varmıs onuda ocakta yapacak dr
selam kızlar ya dünkü aşıdan sonra bizim kız memeyi reddediyo, uyku arasında zorla emziriyorum. zaten sütüm öyle az ve sulu ki ilaç niyetine günde 2 3 kez emiyo maksimum 10 dakkada da bitiriyo zaten. şimdiyse emzirmeye kalkınca yaygarayı basıyo niye böyle yapıyo ya
normaldir tatlım....keyfi yerindeyse uyur tabi...kızlar benım bebıs ıkı gundur cok uyuyo bı uyanıyor 1 saat takılıyo sonra tekrar uyumak ıstıyo keyfı yok desem uanınca gulucukler sacıyor ama normal herhalde dımı
ikinci karma için erken değilmi ya?canım olabılyor ası ne asısı bız ıkıncı karma asımızıda olduk bı verem asımız varmıs onuda ocakta yapacak dr
fragola canım aşıdan öyle yapıyordur lina...
pnömokok ile rotayıda ben kendi drmuza gidince yaptırıcam muhakkak. ağızdan mı veriliyor pnömokok ? bide karma aşınızda ateş felan oldumu? aşı öncesi ve sonrası herhangi bir ilaç verdin mi canım.. korkuyorum ateş felan yapacak diye de ondan sorup duruyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?