2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar karma aşıyla verem aşısı uyku yapıyormu sızın kuzular nasıldı aşıdan sonra ay ne olur bu gece uyusa bari gerçi 6 dan berı uyuyor maşallahh

karma ve verem bizde ates yapmadı ama 3 4 gün süren bi huysuzluk huzursuzluk yaptı. fitil verdi doktor eve gider gitmez yarım fitil at ağrı ates huzursuzluk olursa 6 saat sonra yarım daha at dedi. ertesi gün aşı saatine kadar devam edebilirsin böyle dedi. ben 2 yarım fitil yaptım sonra yapmadım daha

bizim ki uyumuştu melis...uyur merak etme...
inşallah canım 3 saat oldu ya emmeye kaldırsammı acaba

bende calpol aldım bakalım ınsallah olmaz ateşi

kızlar benım bebıs ıkı gundur cok uyuyo bı uyanıyor 1 saat takılıyo sonra tekrar uyumak ıstıyo keyfı yok desem uanınca gulucukler sacıyor ama normal herhalde dımı

benım kızım yaklaık ıkı haftaır böyle 15 dk gülüyo agzında laf evirip çeviriyo sonra başlıyo gözünü kaşımaya gözlerını kapatıyorum yıne uyuyo normal sanırım..bu arada salya ve el emmesi bizde hat safhada elbise degiştirmekden bi hal oldum önlük takınca da sıkılıyo takamıyorum...

selam kizlar bugun kizimla disari ciktik annesini hic üzmedi bir haftadan beri artik kizimi saat 9 da uyutmaya götürüyorum alissin diye bugun dokuz da götürdüm arada uyandi durdu ama saat 10 da yatti

bıde uykusunda korkuyor sankı yuzu degısıyor aglıyor gıbı bıde hıckırık tutuyormusgıbı ses cıkarıyor normalmı acaba

selam kizlar bugun kizimla disari ciktik annesini hic üzmedi bir haftadan beri artik kizimi saat 9 da uyutmaya götürüyorum alissin diye bugun dokuz da götürdüm arada uyandi durdu ama saat 10 da yatti
bızımkıde aşıdan geldıgımızden berı uyuyor 6 da uyudu 10 da emmeye kalktı yıne uyudu maşallah maşalah ınsallah gecede uyur

oh koynunuzda yatmya alışmış bak sen su cadıya işe baslayınca yatagına alısır

sorma yaaa :) illa ki bişeye alıştırıyoruz işte :)

benim kızımın süt annesi olsana
ne hurması bildiğimiz hacı hurmasımı yoksa dev hurmalardanmı

kız senin sütün var da sağınca gelmiyo diye taktın kaçırdın bence, kızının kilosu maşallah iyi, şu hacı hurmasından ye sen :)

canım tabi ki aşıdan olabilir, bizde renk aynı kaldı ama kıvamı sıvıklaştı, çocukta bi sıkıntı yok. geçer inşallah sizinki de, geçmiş olsun.

kızlar bişey sorcam..bu çocuk çok salyalandı...kucağımda tutarken akıtıyor...bide huysuzlaştı emmek istemiyor...siznkiler de durum nedir?

canım benimkinin de emmesi çok düzensiz. bazı günler hiç emmek istemiyor, sonra tekrar düzeliyor. memeyi ağzına sürünce bile basıyor çığlığı birden, kendi keyfi ne zaman isterse o zaman emiyor zaten

kızlar bnm bıcırık yumruklar yapıp bı emışi varkı anlatamm hıc yoktu böle bısey 1 haftadr öle cekıncede aglıyo erkn diş cıkarıck bu yawrular galıba pazarteside bızım 3 ası bırden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…