kızlar karma aşıyla verem aşısı uyku yapıyormu sızın kuzular nasıldı aşıdan sonra ay ne olur bu gece uyusa bari gerçi 6 dan berı uyuyor maşallahh
fragola canım aşıdan öyle yapıyordur lina...
pnömokok ile rotayıda ben kendi drmuza gidince yaptırıcam muhakkak. ağızdan mı veriliyor pnömokok ? bide karma aşınızda ateş felan oldumu? aşı öncesi ve sonrası herhangi bir ilaç verdin mi canım.. korkuyorum ateş felan yapacak diye de ondan sorup duruyorumm.
kızlar karma aşıyla verem aşısı uyku yapıyormu sızın kuzular nasıldı aşıdan sonra ay ne olur bu gece uyusa bari gerçi 6 dan berı uyuyor maşallahh
inşallah canım 3 saat oldu ya emmeye kaldırsammı acababizim ki uyumuştu melis...uyur merak etme...
karma ve verem bizde ates yapmadı ama 3 4 gün süren bi huysuzluk huzursuzluk yaptı. fitil verdi doktor eve gider gitmez yarım fitil at ağrı ates huzursuzluk olursa 6 saat sonra yarım daha at dedi. ertesi gün aşı saatine kadar devam edebilirsin böyle dedi. ben 2 yarım fitil yaptım sonra yapmadım daha
kızlar benım bebıs ıkı gundur cok uyuyo bı uyanıyor 1 saat takılıyo sonra tekrar uyumak ıstıyo keyfı yok desem uanınca gulucukler sacıyor ama normal herhalde dımı
hosgeldin demettttttttttttttttt...
karma aşı yaptıran anneler verdiniz mi aşı öncesi ve sonrası ilaç ? verdiyseniz ne verdiniz..
bızımkıde aşıdan geldıgımızden berı uyuyor 6 da uyudu 10 da emmeye kalktı yıne uyudu maşallah maşalah ınsallah gecede uyurselam kizlar bugun kizimla disari ciktik annesini hic üzmedi bir haftadan beri artik kizimi saat 9 da uyutmaya götürüyorum alissin diye bugun dokuz da götürdüm arada uyandi durdu ama saat 10 da yatti
bıde uykusunda korkuyor sankı yuzu degısıyor aglıyor gıbı bıde hıckırık tutuyormusgıbı ses cıkarıyor normalmı acaba
oh koynunuzda yatmya alışmış bak sen su cadıyaişe baslayınca yatagına alısır
benim kızımın süt annesi olsana
ne hurması bildiğimiz hacı hurmasımı yoksa dev hurmalardanmı
Herkese selam,
ben aranıza yeni katıldım, internette rotavirüs aşısını araştırırken. Hepiniz Ekim anneleri olduğunuza göre bu konuda bana en iyi sizin tecrübeleriniz yardımcı olabilir. Çünkü 2 ekim doğumlu oğluma 15 gün önce doktor tavsiyesiyle rotarix yatırdım. o güne kadar her gün 5-6 kere altın değerinde sarı kaka yapan oğlum, 5 gün hiç kaka yapamadı ve sonrasında yemyeşil sıvı kaka yaptı. sonraki bir hafta yine yapmadı ve bugün artık doktora gittik, lavmanla yine yeşil sıvı kaka yaptı.
Hiçbir düzenimizin değişmemesine rağmen bir anda oluşan bu kaka olayının sorumlusu olarak aklıma ilk o aşı geldi. Aranızda bu aşıyı yaptıran var mı rotarix iki doz olan. Veya aşıyı yaptırmayan ama 2. aydan sonra böyle bir kaka değişimi yaşayan var mı?
Lütfen bu konudaki tecrübeleriniz paylaşırsıanız çok mutlu olacağım.
kızlar bişey sorcam..bu çocuk çok salyalandı...kucağımda tutarken akıtıyor...bide huysuzlaştı emmek istemiyor...siznkiler de durum nedir?
bu geced kımse yok burda :):92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?