anasonu 3 cay kasıgı vermiştim çok mu acaba?
günaydn hanımlar kızımla 9 da kalktık suandada uyanık bırazdan uykusu gelır bnde kahvaltı yapıyom esım yaptı gıttı saolsun 2gundur benı kırmakta uzerıne yok moralım cok bozuk hep ben sucluymusum gıbı konusmsndan bıktım gece agla sabh agla ya seytan dıyo cek gıt kalsın aklı basına gelırbu erkekler kendını ne sanıyosa su 2 aydır etdıgımız kavganın hatdı hesabı yok ya bna cok uyuz davranıyo ılgılendıgıd yok zaten ya benı kırıyo bn hmn saf gıbı affedıyorum amann kızım ıcın moralımı bozmamaya calısıyorum dun tartısırken bnm sınırlerım bozuldu kızda aglamya basladı
[/B]
bende dün ılk defa rezene yi fazla verdım benımkıde uyudu sabah kadar bende şaşırdım ona bağladım rezenenin içindeed anason var...bizimkıler kafayı bulmuş yaniii...korkmaaa
artık gazlarını kendılerı yenerrr alıstırmayın cocukları rezeneye benımkı artık kendı pırtlatıyo benden yardım almıyooo
kızla kafayı yedim yemin ederim...uyanıkken emmiyor basıyor çığlığı..hafif uykuluyken ancak emiyor...bırakcak beni diye ödüm kopuyor...ağlak bir haldeyim...niye böle yapıyor bu çocuk?herkesin çocuğu 2yaşına kadar emer offffffffff
takma kafana canım bencede hemen barısma tavır koyy yoksa daha tepene cıkar erkek mılletı bu
kızla kafayı yedim yemin ederim...uyanıkken emmiyor basıyor çığlığı..hafif uykuluyken ancak emiyor...bırakcak beni diye ödüm kopuyor...ağlak bir haldeyim...niye böle yapıyor bu çocuk?herkesin çocuğu 2yaşına kadar emer offffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?