2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

takma kafana canım bencede hemen barısma tavır koyy yoksa daha tepene cıkar erkek mılletı bu

[/B]

bende dün ılk defa rezene yi fazla verdım benımkıde uyudu sabah kadar bende şaşırdım ona bağladım rezenenin içindeed anason var...bizimkıler kafayı bulmuş yaniii...korkmaaa

artık gazlarını kendılerı yenerrr alıstırmayın cocukları rezeneye benımkı artık kendı pırtlatıyo benden yardım almıyooo

bnm bılgısayarkafayı yedı ayy cıldıracagım bnde öle yapıcm küstüm telımıde kapatdım konusmıcam uyuz

mervam benım mesajı silsene alıntı yaptıgını okudukca sınırım bozuluyo :)bn kaldrdım

kızla kafayı yedim yemin ederim...uyanıkken emmiyor basıyor çığlığı..hafif uykuluyken ancak emiyor...bırakcak beni diye ödüm kopuyor...ağlak bir haldeyim...niye böle yapıyor bu çocuk?herkesin çocuğu 2yaşına kadar emer offffffffff

benimkide sağ göğsümü alöıoooooo nie acabaaa:18::18::18:

bir kaç saat verme benim oğlan onu 5-6 dk emdikten sonra yapıyor annem de süt ağzına ffazla gelmiyor ondan öyle yapıyor demişti sürekli emzirince süt dolmuyor ya göğüsler almak istemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…