benimkide sağ göğsümü alöıoooooo nie acabaaa:18::18::18:
geçen hafta sol gögsü almıyodu...dünden beri 2 sini de almıyor...benim kadar emzirmeye istekli birine bu yapılır mı oğluşum....nette geçici bir dönem olabilir pes etmeyin diyor inşallah ya...
bir kaç saat verme benim oğlan onu 5-6 dk emdikten sonra yapıyor annem de süt ağzına ffazla gelmiyor ondan öyle yapıyor demişti sürekli emzirince süt dolmuyor ya göğüsler almak istemiyorlar
nasıl sılcem canım bılmıyorumkıı
kısss johny sen bilmiıomuydun benim iki çocuk oldugunu
günaydın kızlar..
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim herkese..
rüya dün gece saat 3'e kadar biraz ateşlendi, biz de başında bekledik tabi..
çay kaşığıyla calpol verdim, üstündekilerden bir kat çıkardık, yavaş yavaş düştü ateşi..
sabah 5te normale dönmüştü..
az emiyor ama sık sık veriyorum memeyi, susuz kalmasın diye..
bir de dün yine tahin helvası yemiştim 2 kalın dilim, maşallah iyi süt yaptı yine,
tavsiye ederim sütü azalanlara.. bir de bol su tabi..
rita, sabırlı ol tatlım, illa ki alacak, iyice bi acıksın, cork cork emer yine kuzum, kendini strese sokma tatlım..
melis ne yaptı acaba?
bnm kızda gecnlerde öleydı emmıyodu zorla verdım zorla ama agzı pamukcuk olmustu cok fena ondan emmıyodu sımdı emıyo cok sukur bıde uyuyunca dınlenınce guzel sut uretımı oluyo bende
ya dün öle yaptım bu seferde aç kalmış..bezinde pembelik vardı...doktoru aradım beslenemeiştir dedi...napcağımı şaşırdım..o yüzden ben2-3 saatten önce vermiyorum
2 gün ağladıkça verdim akşama sütüm olmadı dün mama verdim mecburen
artık 2-3 saatte bir vericem
günaydın...günaydın hatunlar
her zamanki gibi beşiğine koydum dönence seansı hayret 5dk geçmesine rağmen hayla ağlamadı hıçkırık sesi geliyo hehe yemeğimi yedim rahat rahat
adet oldum die seviniom ama fazla fazla oluyo amaniin çarşıya gidicektim vazgeçtim
geçmiş olsun canım...sabırla vericem zaten başka çaresi yok pes etmicem..yeter ki aç kalmasın...günaydın kızlar..
çay kaşığıyla calpol verdim, üstündekilerden bir kat çıkardık, yavaş yavaş düştü ateşi..
bir de dün yine tahin helvası yemiştim 2 kalın dilim, maşallah iyi süt yaptı yine,
rita, sabırlı ol tatlım, illa ki alacak, iyice bi acıksın, cork cork emer yine kuzum, kendini strese sokma tatlım..
melis ne yaptı acaba?
acaba bizim de mi ondan...hafif bir beyazlık var ama çok diil...nasıl geçirdin pamukçuğu fatma?bnm kızda gecnlerde öleydı emmıyodu zorla verdım zorla ama agzı pamukcuk olmustu cok fena ondan emmıyodu sımdı emıyo cok sukur bıde uyuyunca dınlenınce guzel sut uretımı oluyo bende
emzirdikten sonra çıkan mı eee benim 10cc çıkıyor ikisinden iiyi diyorum aşkama kadar emzirmeden sonra sağıyordum 60cc falan oluyordu onu gece yatmöadan veriyordumkızlar ya moralım cok bozuldu gogsumu sagdım şimdi ıkısınden 25 ml cıktı yenı yemek yedım ondan olabılırmı
günaydın kızlar..
melis ne yaptı acaba?
kızlar ya moralım cok bozuldu gogsumu sagdım şimdi ıkısınden 25 ml cıktı yenı yemek yedım ondan olabılırmı
emzirdikten sonra çıkan mı eee benim 10cc çıkıyor ikisinden iiyi diyorum aşkama kadar emzirmeden sonra sağıyordum 60cc falan oluyordu onu gece yatmöadan veriyordum
geçm,iş olsun rüyaya iyi dimi şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?