2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

rita canim demek senin bebek sesli ortamlari cok seviyor yada sen yandin kimse yokken uyusa ne süper olur ama bebek ne zaman ne yapcagini bilmiyorsun. benim annemde demisti karanlikta bebegin kirki cikmadan banyo yaptirma diye iyi degilmis gece yaptirmak onun icin bende yaptirmyiorum ama ben gece yapyiorum bebegi duydum ama anneyi duymamistim gece kocam isten geldigi icin girip rahat yapoiyorum yoksa hic yapamam

selam iyi geceler bizde aranıza yeni katıldık kızım 12 günlük bugün anlayamadığım bi öksürük var kızımda normalmidir acaba

selam iyi geceler bizde aranıza yeni katıldık kızım 12 günlük bugün anlayamadığım bi öksürük var kızımda normalmidir acaba

hos geldin aramiza artemis normal olup olmAdigini bilmiyorum ama ayaklarina sicak su torbasi yada havlu sicak yap birak yada kiraz torbalari var mikrovelede isitip birakyiorsun iyi gelir

slm kızlar.benim paşa gündüz süper uyuyo ama akşam oldu mu?mızır mızır.neyseki çok ağlamıyo ama yorulmuyorum desem yalan olur.bu arada saçlarımı da kestirdim boyattım ohh bi kendime geldim:)))

duygucum süper yapmışsın ben daha hiçbişey yapmadım..bugün adanaya gidiyoruz oğluşumla...artık adana da bir cila çekcem kendime...

selam kızlar. dünden beri resmen öldüm desem yeri.. gündüzleri duran uyuyan cocuk hiç durmadı hep agladı böyle bi aglama yok ama karnı agrıyordu sanırım gazı vardı yavrum cok fena oldu bütün gün. akşam hepten bi kötü oldu,doktora gittik gaz ilacı verdi,rezene cayı,papatya cayı. havlu ütüledik koyduk karnına biraz hafifledi ama cok agladı ona cok üzüldüm yaşlar aktı hep (

oh duygucum ne iyi yapmışsın valla.. ben hiç birşeye fırsat bulamıyorum ki.. boya işini erteledim de bi ara cıkıp kestirmem lazım sacımı baş edemiyorum
rita canım sizede hayrlı yolculuklar.

ritacım allah yardımcın olsun canım, bizim kız da misafirler varken horul horul, onları kapıdan yolculayıp içeri geliyoruz uyanıyor.

bizim 37 gün olmuş ama iki gecedir geceleri daha uzun uyuyor, şaşırıyorum ben de, bakalım böyle mi devam edecek.

rita adanaya geliyorsun demek hangi kuaföre gideceksin ben de adananın ilçesindeyim
ama hep adanadayiz bir ayağımız

kızlar ben emzirme örtüsü aldım kendime, dışarıda mıngırdansa hemen alıyorum kucağıma, örtünün altından emziriyorum.

dün ayakta hem emzirdim hem de alışverişimizi tamamladık, ondan önce kabinlerde falan emziriyordum :) komik oluyordu.

Anladım canım nedenini hiç sormuyorum. Bizde bezleri kapıcı 6 bucukta gelio çöpleri toplamaya verioz valla hep verdik napalım.
Nese kırkımıza az kaldı. sonrasında rahatız değil mi? olmadı kocayı cagırırım ögle arası gelsin yıkayalım.

Salla salla kollarım kurudu, karnı tok,altı temiz, uykusu var ama uyumamakta direndi baya.Bugün yalnız ilk günümüz ben baya rahata alışmışım bakalım düzenimi ne zaman oturtacağım.

Söylemesi ayıp bi sıkıştım az önce, kucağımdan indiriyorum kıyamet kopuyor, baktım susmayacak bıraktım wc ye koştum.Başka bişey olsa insan der yansın yıkılsın ama wc işide ertelenmiyor benim gibi oldunuzmu hiç

aslında güvenyom yaptırırımda büyükler yok yaptırma dio napim böle işte.
Hele bir o gun gelsin bakarım caresine
bebegi banyo yaptırırken aglatmak istemiom agglarsa sevmez banyoyu korkar hep ölegider diye sakin severek yaptırmak istiom

Banyo derdi bendede var bugün eşim erken gelemeyecekmiş.Annemde 2 gün sonra gelecek o güne kadar bekletmek istemiyorum.Bismillah deyip başlıycam birazdan Allah yardımcımız olsun.İnşallah ağlamazlar bakalım.

herkese slmmmmmmmmmmm gecmısı okuyordum demekkı yasadıklarımı herkes yasıyormus hhhhh normal olmasına sevndm

bız 12 gunluk olduk ama gobegmız hala dusmedı banyoda yapmadık daha dktr yıka dedı ama ben gobegı dusunce yıkarım dıyorum

rita adanaya geliyorsun demek hangi kuaföre gideceksin ben de adananın ilçesindeyim
ama hep adanadayiz bir ayağımız

evet canım gece 11de uçakla gelcez...korkma umarım oğlum..
Adana da turgut özal da orhan var canım..ona gidiyorum...gerçi 3 senedir ankara da olduğum için pek sık gidemedim..ne güzel..ben adana aşığıyımdır..gidince ilk işim kebab:)))

gaz sıkıntısı olunca zınco dıye bı damla veryom bunun zararı yoktr degıl mı kıslar.gunde 3 damla fılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…