selam iyi geceler bizde aranıza yeni katıldık kızım 12 günlük bugün anlayamadığım bi öksürük var kızımda normalmidir acaba
pikeeeeeeeeeee
Suyu bende ilk zamanlar çok içiyordum, hemde ne içme yarım saatte 1 sürahi bitiyordu, bu defa wc ye taşınıyordum devamlı oda ağrılardan eziyet oluyordu :)
Şimdiye kadar oğlumu hep annem yıkadı, bakalım yarın eşim erken gelirse onunla yıkamayı düşünüyorum çünkü annem bidaha çarşamba günü gelebilecek.Akşam ezanından sonra 40 lı kadın ve çocuk yıkanmazmış kızlar, bide bezi dışarı atılmazmış bebeğin.Ben akşam ezanından sonra kirli bezlerini banyoda çöp kutusuna atıyorum sabahh dışardaki çöpe aktarıyorum.
aparpil cok sagol panel icin en sonundA Benimde bir panelim oldu yasasin. tekrar tsk ler. anne sütü icen bebeklerin yüzü sivilce seklinde atabiliyormus birde anne sütü icen bebekler 10 gün kaka yapmasa bile normal karsilanyiormus. apapril canim bebegi yikarken bence hic korkma ben bebegimi ilk günden beri tek basina yikiyorum. kiyafetlerini havlusunnu her seyini hazirliyorum kaliförün üstüne birakyiorum suyunuda hazirliyorum sampuanini birde bir bebegin vucudunu silmek icin bezi biraktiktan sonra bebisimi soyunduyorum kendine güvenirsen bebekte hiseder korkmaz aglasa bile susar. önce ayaklarini yavasca vucudunu suya koyuyorum bezlle güzelce gözelrini yüzünü yikaiyorum sonra vucudunu sacinida sampuyanladiktan sonra elle küvetinin icindeki suyla durluyorum bitmeye yakin kovanin icindeki suyla kavasina vucuduna sonra ters cevirip kafasina suyu döküyorum kafasina su dökerken korkmayin nefes almaz diye rahatca dökün sonra hemen vucuduna döküp havlusuna sariyorum bitti bence kizlar kendinize güvenin korkmayin yapamayacam diye siz size yardim edenlerden daha iyi yaparsiniz
rita adanaya geliyorsun demek hangi kuaföre gideceksin ben de adananın ilçesindeyim
ama hep adanadayiz bir ayağımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?