2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selamm güsell annişlerrr cevabımı fazlasıyla almış oldum:) zaten dün gece maaşalah 3 e kadar dikti bizi kuzum sanıorum bu kolikmiş sebebi açıklanmayan ağlama atakları denio ama en yakın sebebi gaz sancısı tabiiki 3 aya kadara yaşıcakmışız bunu sonra geçiomuş emziği bu akşam denicem bakalım alcakmı sabah benim kuzumda kustu öğürüo bide, sanıorum sebebi emzirdikten sonra alt değiştirmemden süt tam miğdeye yerleşmeden ters düz edince oluo emzirdikten sonra muhakkak ama kesinlikle dik tutmak lazımmış öksürükle hapşırıkta tamamen refleks işi hastalıla yada üşütmekle hiç ilgisi yokmuş

bu arada bende hamilelik öncesi kilomun bi kilo altına inmiş bulunmaktayım :)) hiç bu kadar kısa sürede olacağını düşünmemiştim :) son olarak akminanın doğal maden suyu var ama sodası değil suyu ondan içmemiz çok faydalı sölimm günde 2-3 tane içersek mineralli olduğundan çok faydası varmış.

benimkinin bugun aksiligi üstünde gündüzleri uyurdu ama bugun hep aglayıp durdu zar zor uyudu simdide bende öyle geldim valla..
bende emzirirken cok susuyorum o kadar cok su iciyorum ki anlatamam wcden cıkamaz oldum dicem ama wc gitmeye bile fırsat bulamıorum artık sütü de indiriyormuş su,o yüzden bolbol içelim :)

Son düzenleme:
selam kızlar
ya bu hapsırıgı öle hafifede almamak lazım. Refleks olanları oluyordurda benimki hep altını degişirken oluyor, soguktan sanıyorum. gec kalsam giydirmekte 2. gelio yani.

Kızlar birde nasıl banyo yaptıryonuz. Kayınvalide gidince ben yaptırcam haliyle. E aksamları yaptırma üşür dio.
Gündüzde esim işte olyor. Bir ka video izledim bebek banyosu üzerine önce küveti dolduryorlar içinde bebişi cıp cıp yıkıolar bende artık öle yaparım napiiimmm. Valide komsu ile arayı kurmus o gelcekmiş yardıma cagırırsam ya simdi herzamanda komsumu cagrılır :) bilemedim ben onuuuu

ben tuz muz kullanmıom artık banyoda. Gereksizmiş uzmanlar öle dio. Birde kızlar dalin bebe sampuanına gectim. Niveanın birde mothercare in vücut sampuanı var.Kullanmaya baslasammı? Niveanın sabununu kullandık ama yüzü sivilcelendi ondanmı yoksa babası severken sakalımı batıo öle olyor bilmiom cok narin ya tenleri kıyamam sakal yapıoda olabilir.

birde her bitki cayının fazlası zararlıymı kızlar e cok rezene içioz ya zararı olmasın aman dikkat öle aklıma takıldı.

Bende cok az tuvalete gidiom ama fırsat bulamadıgımdan degil, ya gelmio yada geldiginde işim oluo sonra unutuom gitmeyi

suda öyle. Emzirirken susamak kadar normal bişi olamaz. su kaybediyor bünye. ben acaip susuom öle tadına madına varmıom suyun luuukkkk inio hiç doymak yok ama fırsat olmuo emzirirken e sonrasında da unutuoz :) ölçmek lazım ölçmek benim sürahiler var litrelik biri yatak odamda gece bitirmeye calısıom 1 lt kolay bitio bazen bazen uykudan aklıma gelmio.

Bilginiz var mı su ögünlere dikakt etmek gerekiomu süt için hani bazen 12 de kalkıoz kahvaltı yapıoz uykulu kafa ile yemek düşünemiom eger cok etkiliosa sabah kalkar en azından bir bardak meyve suyu içer bir kaç sey atıstırırım.

Lara
canım senin ticker işini unuttum sende bidaha hatırlatmdın.

"http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatcvi20101008_-13_LARA.png" bu kodu tırnaksız halde.

Kullanıcı Paneli --> Profil düzenle ( solda üstte ) ---> çizelge ( en altta kan grubunun üstünde ) yapıştır kaydet tamamdır inş. Begenmezsen baska kodlar gönderirim bir ara ok?

napıyonuz kızlar mısafırlerden gıremedımmm kacgun benım kızımda emm hastalıgı var hep istıyo mememde dursunnn doymuyo degıl bence cunku kılo alımı guzeeell cıldırcam gece 1.5 saatte b kalkıyooo

aynen bnde altını nezamn değiştirsem hapşırıyo ya üşüyo diyom hemen uzerını örtuyom...kış bebeği zor iş ( havalar biraz daha soğuyunca daha zor olucak gece altını hıc değiştirmek istemıyom ama kaksını yapınca mecbur değişmek zorunda kalıyom (şu 40 ları bi çıksaydı ....allahın izniyle işallah...

Suyu bende ilk zamanlar çok içiyordum, hemde ne içme yarım saatte 1 sürahi bitiyordu, bu defa wc ye taşınıyordum devamlı oda ağrılardan eziyet oluyordu :)

Şimdiye kadar oğlumu hep annem yıkadı, bakalım yarın eşim erken gelirse onunla yıkamayı düşünüyorum çünkü annem bidaha çarşamba günü gelebilecek.Akşam ezanından sonra 40 lı kadın ve çocuk yıkanmazmış kızlar, bide bezi dışarı atılmazmış bebeğin.Ben akşam ezanından sonra kirli bezlerini banyoda çöp kutusuna atıyorum sabahh dışardaki çöpe aktarıyorum.

aparpil cok sagol panel icin en sonundA Benimde bir panelim oldu yasasin. tekrar tsk ler. anne sütü icen bebeklerin yüzü sivilce seklinde atabiliyormus birde anne sütü icen bebekler 10 gün kaka yapmasa bile normal karsilanyiormus. apapril canim bebegi yikarken bence hic korkma ben bebegimi ilk günden beri tek basina yikiyorum. kiyafetlerini havlusunnu her seyini hazirliyorum kaliförün üstüne birakyiorum suyunuda hazirliyorum sampuanini birde bir bebegin vucudunu silmek icin bezi biraktiktan sonra bebisimi soyunduyorum kendine güvenirsen bebekte hiseder korkmaz aglasa bile susar. önce ayaklarini yavasca vucudunu suya koyuyorum bezlle güzelce gözelrini yüzünü yikaiyorum sonra vucudunu sacinida sampuyanladiktan sonra elle küvetinin icindeki suyla durluyorum bitmeye yakin kovanin icindeki suyla kavasina vucuduna sonra ters cevirip kafasina suyu döküyorum kafasina su dökerken korkmayin nefes almaz diye rahatca dökün sonra hemen vucuduna döküp havlusuna sariyorum bitti bence kizlar kendinize güvenin korkmayin yapamayacam diye siz size yardim edenlerden daha iyi yaparsiniz

nevyas neden akşam yıkanmazmışki anne ve bebek??
ben hep akşam ezanından sonra yıkıyorum burda eşimden başka kimsem yok
eşimde hep akşam ezaından snra geliyo

nevyas neden akşam yıkanmazmışki anne ve bebek??
ben hep akşam ezanından sonra yıkıyorum burda eşimden başka kimsem yok
eşimde hep akşam ezaından snra geliyo

40 lıyken iyi değilmiş canım, çok fazla ayrıntısını sormadım anneme ama o dedi sakın yıkama çocuğu, sende yıkanma diye.Bizde gündüz yapıyoruz banyolarımızı.

40 lıyken iyi değilmiş canım, çok fazla ayrıntısını sormadım anneme ama o dedi sakın yıkama çocuğu, sende yıkanma diye.Bizde gündüz yapıyoruz banyolarımızı.

hmmm bunu duyduğum iyi oldu da geç oldu
haftaya cumartesi kırkımız çıkıyo

canım ben geç kahvaltı yapınca memelerimin dolması uzun sürüyor. öğünlere çok dikkat etmek lazım aslında.

kızlar biz de hep akşam yapıyoruz banyolarımızı.

biz de ilk seferden beri eşimle yıkıyoruz. o tutuyor ben şampuanlıyorum. ben leğen gibi ne derler almadım banyoda kullanmak için, duş ahizesiyle yıkıyoruz çabucak.

doğduğu gün hastanede tek başına nasıl yıkanacağını gösterdiler, çeşmenin altında yıkadılar orada da. biz de videoya çektik ama nete yüklemedim, yüklesem size de gönderirdim aslında.

ya ben tatlı yiyorum kızlar canım istiyo aşırı deil ama sabahları bikaç çatal bal alıyorum öglende bi çikolata albeni gibi kan şekerim düşüyo galiba ondan ben 90küsür kg dım şimdi 82 kg of eski kilom hamile kaldıgımda 66 dıydı daha çok vermem gerek evlendigimdeki kilom 53 tü o kioya asla dönemem galiba

selam kızlar...
moralinizi bozmak gibi olmasın ama 40mız cıktı ve değişen bişey yok(henüz erken olabilir ama kafayı yedim bugün...dün kayınvalidelere gittik çocuk bütün gün uyudu orda...onlarda ayy ne uslu çocuk deyip durdular...hepsinin de gözleri mavi((nazar değdi kuzuma...bugün eve gelir gelmez başaldı ağlamaya...bu saat oldu yeni sızdı...resmen kafayı yedim...eşim de şehir dışında..gece gelecek...milletin yanında bizim ki uyuyor..tek olunca başlıyor bana eziyeti..kimseye de inandıramıyorum..
nazar değmesin diye öle sölüyosun demezler mi bide...çıldırmak içten değil...

bende çok su içiyorum....emzirirken susuyorsan çocuk iyi çwkiyormuş memeden..bide emzirdiğin esnada su içmek iyi geliyormuş...
benim ki emziğe alıştı çok şükür...aventin emziğini almıştım...0-3 aylık....boş buldum mu veriyorum ağzına...
mızırdanıyor yine uyancak sanırım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…