iyi çıkmış benden 10ml çıkıyo hep enson taaaa geçen haftasonu 40ml çıkmıştı ikisinden oda bayağı bi emmemiştide öle çıktı
ama yavrum doyuyo galiba ya doymasa ağlar gerçi önceden 3.4 dk emerdi şimdi enaz 20dk emiyo anca doyuyo damla damla demekki
5300olmuş çok şükür 200gr almış 18günde ama gayet sağlıklı
emince geliyodur sıkma canını sende :92:
bı gogsumu vermıstım dıgerını vermemıstımay benım acılen sut arttırıcı seyler yemem lazım kılosuda dusuk zaten[/QUOTE
uyumakta ıyı sut yapıo yenı yedıysen ogluşda uyuyosa sende uyu bak uyandgında sutun olur bn öle yapıom cok farkedıyo
bı gogsumu vermıstım dıgerını vermemıstımay benım acılen sut arttırıcı seyler yemem lazım kılosuda dusuk zaten[/QUOTE
uyumakta ıyı sut yapıo yenı yedıysen ogluşda uyuyosa sende uyu bak uyandgında sutun olur bn öle yapıom cok farkedıyo
ben cokuykusuz kalıyorum sanırımo etkılıyor saat 9 da kalktı canım uyumuyor
takma kafana canım bencede hemen barısma tavır koyy yoksa daha tepene cıkar erkek mılletı bu
kızla kafayı yedim yemin ederim...uyanıkken emmiyor basıyor çığlığı..hafif uykuluyken ancak emiyor...bırakcak beni diye ödüm kopuyor...ağlak bir haldeyim...niye böle yapıyor bu çocuk?herkesin çocuğu 2yaşına kadar emer offffffffff
günaydın kızlar..
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim herkese..
rüya dün gece saat 3'e kadar biraz ateşlendi, biz de başında bekledik tabi..
çay kaşığıyla calpol verdim, üstündekilerden bir kat çıkardık, yavaş yavaş düştü ateşi..
sabah 5te normale dönmüştü..
az emiyor ama sık sık veriyorum memeyi, susuz kalmasın diye..
bir de dün yine tahin helvası yemiştim 2 kalın dilim, maşallah iyi süt yaptı yine,
tavsiye ederim sütü azalanlara.. bir de bol su tabi..
rita, sabırlı ol tatlım, illa ki alacak, iyice bi acıksın, cork cork emer yine kuzum, kendini strese sokma tatlım..
melis ne yaptı acaba?
kızlar ya moralım cok bozuldu gogsumu sagdım şimdi ıkısınden 25 ml cıktı yenı yemek yedım ondan olabılırmı
iyi çıkmış benden 10ml çıkıyo hep enson taaaa geçen haftasonu 40ml çıkmıştı ikisinden oda bayağı bi emmemiştide öle çıktı
ama yavrum doyuyo galiba ya doymasa ağlar gerçi önceden 3.4 dk emerdi şimdi enaz 20dk emiyo anca doyuyo damla damla demekki
5300olmuş çok şükür 200gr almış 18günde ama gayet sağlıklı
emince geliyodur sıkma canını sende :92:
acaba bizim de mi ondan...hafif bir beyazlık var ama çok diil...nasıl geçirdin pamukçuğu fatma?
fatmaaaa aynen beni yazmışsın resmen canım, ama mervam haklı tavır koycaz. ben yola getirdim gibi. baya umursamadım benim adamı :) sora adam oldu
canım benim kızım da yaptı aynısını, 2 gün aç kaldığı oldu, ama sonraki iki gün de sömürdü göğsümü. ben o zaman sütün tadından şüphelendim ama emin de olamadım, yediklerini bi tart bakalım, farklı bişey yemiş miydin. ben o ara çok acı cips yemiştim. emmedi cadı. ama pes etmek yok :) illlla ki emecekler, ben de inatçıyım bu konuda.
geçmiş olsun canım
kızlaaaar bu sağma işine güvenmeyin, sağmayla bebeğin emmesi çok farklı. 25 ml olsa sizin çocuklar hiç doymaz :) var süt var :)
pikenin dediği gibi sağma göğsü uyarmaz bebek uyarır ama emzirdikten sonra sağın onu geceuyumadan verin
cumamız mübarek olsun inşallahhh..Rabbim evlatlarımızı korusun sağlık sıhhat versin inşallahh
Benim oglan iyice huy değiştirmeye başladı sabahın 6 sında eşim aldı susturmak için kucagına paşamız evin içinde gezmek istiyor gezince susuyorrr .. benim yüzümdenmi acaba ne yapım bişiler öğrensin diye ehrşeyi tanıtıyorum cocuga :86: kahvaltı yaparken anakucagına koydum buzdolabı süslerini inceliyorr.. eskıden besıgınde uyanık duran şimdi durmuyor ..
Kızlar yürümeye başladılarmıı asıll cocukk bakmak başlıyorr şimdiki zamanları en kolay.. evin içinde koşturucaz peşlerinden deterjan .kırılcak eşya vs..herseye dıkkat edıcezuyyyazarken yoruldum
benim oğlan iyice insan seçer oldu komşu dün kucagına aldı bana bakıyorr hüzünleniyor hemen bu cocuk iyice bağlandı bana ya :)görümcemde kucaga almıstı dudak büktü bana bakarak:86: tabi haklı gurbette olunca komsudan baska gelen gidende olmuyor
pikenin dediği gibi sağma göğsü uyarmaz bebek uyarır ama emzirdikten sonra sağın onu geceuyumadan verin
cumamız mübarek olsun inşallahhh..Rabbim evlatlarımızı korusun sağlık sıhhat versin inşallahh
Benim oglan iyice huy değiştirmeye başladı sabahın 6 sında eşim aldı susturmak için kucagına paşamız evin içinde gezmek istiyor gezince susuyorrr .. benim yüzümdenmi acaba ne yapım bişiler öğrensin diye ehrşeyi tanıtıyorum cocuga :86: kahvaltı yaparken anakucagına koydum buzdolabı süslerini inceliyorr.. eskıden besıgınde uyanık duran şimdi durmuyor ..
Kızlar yürümeye başladılarmıı asıll cocukk bakmak başlıyorr şimdiki zamanları en kolay.. evin içinde koşturucaz peşlerinden deterjan .kırılcak eşya vs..herseye dıkkat edıcezuyyyazarken yoruldum
benim oğlan iyice insan seçer oldu komşu dün kucagına aldı bana bakıyorr hüzünleniyor hemen bu cocuk iyice bağlandı bana ya :)görümcemde kucaga almıstı dudak büktü bana bakarak:86: tabi haklı gurbette olunca komsudan baska gelen gidende olmuyor
kızlar oturtuyomusunuz bebeklerı
ay otursalar bıraz rahat edcezya hep kucakta zaen belım sakat aksmaa emara gırcem belımdeen ınş kotu bısey cıkmazzzz
senınde cuman mubarek olsun canım
benımkıde yataga koyunca dudagını bukuyor bakarak hep kucakda kalsın ıstıyor napıcaz bılmıyorum
mervam geçmiş olsun insallh güzel cıkar sonuçlarınn..
ben oturtmuyorum şimdilik anakucagnda oturuyorr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?