2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

maşallah kızına bızımkı 2320 dogmustu 4800 olmus

takma kafana canım bencede hemen barısma tavır koyy yoksa daha tepene cıkar erkek mılletı bu

fatmaaaa aynen beni yazmışsın resmen canım, ama mervam haklı tavır koycaz. ben yola getirdim gibi. baya umursamadım benim adamı :) sora adam oldu

canım benim kızım da yaptı aynısını, 2 gün aç kaldığı oldu, ama sonraki iki gün de sömürdü göğsümü. ben o zaman sütün tadından şüphelendim ama emin de olamadım, yediklerini bi tart bakalım, farklı bişey yemiş miydin. ben o ara çok acı cips yemiştim. emmedi cadı. ama pes etmek yok :) illlla ki emecekler, ben de inatçıyım bu konuda.

geçmiş olsun canım

kızlar ya moralım cok bozuldu gogsumu sagdım şimdi ıkısınden 25 ml cıktı yenı yemek yedım ondan olabılırmı

kızlaaaar bu sağma işine güvenmeyin, sağmayla bebeğin emmesi çok farklı. 25 ml olsa sizin çocuklar hiç doymaz :) var süt var :)

kız johnny benim kızdan kilolu seninki :) bi daha sütüm yok yazma vurcam seni heee
makine az sağıyo kesin, takmayın kafanıza :) otlamaya devam

acaba bizim de mi ondan...hafif bir beyazlık var ama çok diil...nasıl geçirdin pamukçuğu fatma?

suandada az bısey var karbonatlı suyla gögsumu 3 kez belkı 4 kez temızledım ayva cekırdeğini uzerıne cıkıcak kadar sukoydum 2saat bekledım bı kıvam halıne geldı snra dılıne surdum 2 kez öle yaptım gectı ayva cekırdegınıde burdan kızlar demıstı[/QUOTE]
saol canım bir deneyim...

pes etimicem zaten saol pikecim...

esra bence de sağma işine güvenme...sen bol bol su iç bak şu haç hurmasını dene...bende dünde işe yaradı...bugün var sütüm şükür...gerçi emmedikten sonra(((

kızlar evde bebekleri nereye koyuyosunuz??salıncak alan var mı?

pikenin dediği gibi sağma göğsü uyarmaz bebek uyarır ama emzirdikten sonra sağın onu geceuyumadan verin

cumamız mübarek olsun inşallahhh..Rabbim evlatlarımızı korusun sağlık sıhhat versin inşallahh

Benim oglan iyice huy değiştirmeye başladı sabahın 6 sında eşim aldı susturmak için kucagına paşamız evin içinde gezmek istiyor gezince susuyorrr .. benim yüzümdenmi acaba ne yapım bişiler öğrensin diye ehrşeyi tanıtıyorum cocuga :86: kahvaltı yaparken anakucagına koydum buzdolabı süslerini inceliyorr.. eskıden besıgınde uyanık duran şimdi durmuyor ..
Kızlar yürümeye başladılarmıı asıll cocukk bakmak başlıyorr şimdiki zamanları en kolay.. evin içinde koşturucaz peşlerinden deterjan .kırılcak eşya vs..herseye dıkkat edıcezuyy yazarken yoruldum

benim oğlan iyice insan seçer oldu komşu dün kucagına aldı bana bakıyorr hüzünleniyor hemen bu cocuk iyice bağlandı bana ya :)görümcemde kucaga almıstı dudak büktü bana bakarak:86: tabi haklı gurbette olunca komsudan baska gelen gidende olmuyor

kızlar oturtuyomusunuz bebeklerı
ay otursalar bıraz rahat edcezya hep kucakta zaen belım sakat aksmaa emara gırcem belımdeen ınş kotu bısey cıkmazzzz

kızlar merak edipmi sagıyorsunuz sütünüzü ??

ben hiç sağmıyorum yaa bazen az oluyor süt bazen normal oluyorr ..zaten aylık kontrollerimizde bebeklerin yeterli anne sütü alıp almadıgı belli oluyor ..az ml cıkıyor diye stres yapmayınn..

senınde cuman mubarek olsun canım
benımkıde yataga koyunca dudagını bukuyor bakarak hep kucakda kalsın ıstıyor napıcaz bılmıyorum

pikenin dediği gibi sağma göğsü uyarmaz bebek uyarır ama emzirdikten sonra sağın onu geceuyumadan verin

canım aslında sağmak süt üretimini arttırıyor. ben hangi mememi sağsam o mutlaka ertesi gün taş gibi doluyor. medela galiba iyi bu konuda, bebek gibi arada bir kuvvetli arada bi hafif çekiyor. etkisi oluyor bende. ama çok uzun sürüyor işte, gıcık oluyorum.

benimki herkese gülücükler saçıyo herkesin kucağında memnunnnn

her emzirmeden sonra gaz cıkartmayı ne kadar daha yapıcazkiiii.. bebekler büyüdükce zorlaşıyor kollarım agrıyor eşime vrıyorum al cıkar dıe .. cıkarmadan asla yatıramıyorum yoksa uykudan uyanıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…