2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

her emzirmeden sonra gaz cıkartmayı ne kadar daha yapıcazkiiii.. bebekler büyüdükce zorlaşıyor kollarım agrıyor eşime vrıyorum al cıkar dıe .. cıkarmadan asla yatıramıyorum yoksa uykudan uyanıo

ben emzırdıkten sonra uyuyor olursa yatıyırıyom yoksa uyanıyor bıdaha uyumuyor

kız johnny benim kızdan kilolu seninki :) bi daha sütüm yok yazma vurcam seni heee
makine az sağıyo kesin, takmayın kafanıza :) otlamaya devam

anam ne bileyim yaa memeler puuff bişey akmıyo ama kilosu iyi dimi 5300 okuyorum herkes 5500üstü 6000falan seninki kaç kiloki

melis seninki gayet iyi doğum kilosuna göre benimki 3300 doğdu

sağmıcam zate bidaha makinayla falan haybeye canımı sıkıyo

geçmiş olsun mervam..
hayırlı cumalar balsurat...
loveli aldım hava nemlendiricisinden...
evde nerde duruyo bebeleriniz??oyun halısı yada salıncak alan var mıııı

offf eşimde tutturdu ılla yarın annemlere gıdelım hıc gıtmek ıstemıyorumyaa onlarda cok meraklı sankı

bebiş oldu hala aynılarmı
kaynanam hergün arar sesini dinlet çok özledim falan gidiyoz 5.katta oturuyolar taa ordan başlıyo babannesinin yavrusu babannesinin balıı bide uzatarak sölüyo ince tiz bi sesi var yeminle geri gidesim geliyo kulaklarım çınlıyo ama
yavrum zaten oraya gidince şaşırıyo kucaktan indirmiyolar ilk 1.2 saat babannesi amcaları dedesi o onun kucağından sen çok sevdin ver azcıkta ben seveyim sinir oluyorum kucaklarda perişan oluyo die ama hiiç hayatından memnun görünüyo
ama sadece seviyolar sadece seviyolar

geçmiş olsun mervam..

salıcak valla on numara bak beşikte dönencesiyle yarım saat oyalandı
zırladı gittim aldım
salıncağına koydum mini dönencesini açtım emziğine metsil damlattım bikere salladım baktım kendi kendine uyumuş uyanır gibi olunca yanıbaşımda zaten sallıyorum hafiften gene uyuyo

kızlar kalça usgsınde yanınıza yedek bez götürdünüzmü?
arkadas bezi temiz olması lazım diyor.. evden cıkarken degıstırıcem hastanede yakın randevu saati var çiş yapar yapsa yapsa :)

bel agrısının epıduraldamı degılmı oldugunu emardan sonra gorcez dedı ben boyle bı agrı gormedım tuvalete oturyamı yere egılemıyorum kızımı cok zor tasıyorum nasıl tedavı edılecm merak edıyorummm

buzdolabında tutuyorum buzdolbında 24 saat kalıyor sabahtan başlıyorum akşam 22ye kadar sağıyorum sonra veriyorum oğluma tok uyuyor kaç gündür yapmadım bugünden başlıcam sağmaya

ısıtıyorsun dımı dolaptan cıkarınca bende bı denıyım belkı uyur geceleri:)))

benı hıc aramazlar bende onları aramıyorum eşimle konusuyor gecen gun efeyı öldü gördüm ruyamda demıs lafa bak ya ınsan gorsede soylermı sen koru rabbim

markası ne salıncağın??
benı hıc aramazlar bende onları aramıyorum eşimle konusuyor gecen gun efeyı öldü gördüm ruyamda demıs lafa bak ya ınsan gorsede soylermı sen koru rabbim

alla alla deli mi ne???denir mi öle...allah korusun...

odasında duvarda resımler var sırf onlara bakmak ıcın aglıyor kucak ıstıyor kucagımı alınca susuyor onlara bakıyor dıkkatlıce

evet sıcak suyun içine koyuyorum öyle ısıtılıyor
dene bence de bugün biriktir sütünü gece içir ve uyutmaya çalış her gün aynı saate aynı şeyi yap umarım sen de dinlenebilirsin

benimki 5380 oldu anca, süt de var maşallah
doktor da sadece anne sütüne göre gayet iyi diyor ben de takmıyorum

geçmiş olsun mervam..

ben oyun hlısı bakıyorum bu ara alıcam bi tane, uygun bişiler bakıyorum, ikeada var mesela

mervam allah kolaylık versin ya seni okudukça çok üzülüuom dua edelim inş. Bişeyin kalmaz kısa sürede toparlarsın rabbim yavrularının yüzüne baksın anne hastalanınca bebeklerde mutsuz oluyo rabbim şifa versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…