her emzirmeden sonra gaz cıkartmayı ne kadar daha yapıcazkiiii.. bebekler büyüdükce zorlaşıyor kollarım agrıyor eşime vrıyorum al cıkar dıe .. cıkarmadan asla yatıramıyorum yoksa uykudan uyanıo
kız johnny benim kızdan kilolu seninki :) bi daha sütüm yok yazma vurcam seni heee
makine az sağıyo kesin, takmayın kafanıza :) otlamaya devam
valla korkuyom o kazan gıbı seyın ıcıne gırcem sımdıden streslıyım
ben emzırdıkten sonra uyuyor olursa yatıyırıyom yoksa uyanıyor bıdaha uyumuyor
canım pekı sağınca nerde tutuyorsun
offf eşimde tutturdu ılla yarın annemlere gıdelım hıc gıtmek ıstemıyorumyaa onlarda cok meraklı sankı
geçmiş olsun mervam..
hayırlı cumalar balsurat...
loveli aldım hava nemlendiricisinden...
evde nerde duruyo bebeleriniz??oyun halısı yada salıncak alan var mıııı
canım pekı sağınca nerde tutuyorsun
buzdolabında tutuyorum buzdolbında 24 saat kalıyor sabahtan başlıyorum akşam 22ye kadar sağıyorum sonra veriyorum oğluma tok uyuyor kaç gündür yapmadım bugünden başlıcam sağmaya
bebiş oldu hala aynılarmı
kaynanam hergün arar sesini dinlet çok özledim falan gidiyoz 5.katta oturuyolar taa ordan başlıyo babannesinin yavrusu babannesinin balıı bide uzatarak sölüyo ince tiz bi sesi var yeminle geri gidesim geliyo kulaklarım çınlıyo ama
yavrum zaten oraya gidince şaşırıyo kucaktan indirmiyolar ilk 1.2 saat babannesi amcaları dedesi o onun kucağından sen çok sevdin ver azcıkta ben seveyim sinir oluyorum kucaklarda perişan oluyo die ama hiiç hayatından memnun görünüyo
ama sadece seviyolar sadece seviyolar
salıcak valla on numara bak beşikte dönencesiyle yarım saat oyalandı
zırladı gittim aldım
salıncağına koydum mini dönencesini açtım emziğine metsil damlattım bikere salladım baktım kendi kendine uyumuş uyanır gibi olunca yanıbaşımda zaten sallıyorum hafiften gene uyuyo
benı hıc aramazlar bende onları aramıyorum eşimle konusuyor gecen gun efeyı öldü gördüm ruyamda demıs lafa bak ya ınsan gorsede soylermı sen koru rabbim
anam ne bileyim yaa memeler puuff bişey akmıyo ama kilosu iyi dimi 5300 okuyorum herkes 5500üstü 6000falan seninki kaç kiloki
melis seninki gayet iyi doğum kilosuna göre benimki 3300 doğdu
sağmıcam zate bidaha makinayla falan haybeye canımı sıkıyo
geçmiş olsun mervam..
hayırlı cumalar balsurat...
loveli aldım hava nemlendiricisinden...
evde nerde duruyo bebeleriniz??oyun halısı yada salıncak alan var mıııı
bel agrısının epıduraldamı degılmı oldugunu emardan sonra gorcez dedı ben boyle bı agrı gormedım tuvalete oturyamı yere egılemıyorum kızımı cok zor tasıyorum nasıl tedavı edılecm merak edıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?