2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

evet sıcak suyun içine koyuyorum öyle ısıtılıyor
dene bence de bugün biriktir sütünü gece içir ve uyutmaya çalış her gün aynı saate aynı şeyi yap umarım sen de dinlenebilirsin

bende saklama posetı yok ama nasıl bırıktırcem dolaptakıne hep ılave edıcemdımı bıberondamı saklıyım acaba

geçmiş olsun mervam..
hayırlı cumalar balsurat...
loveli aldım hava nemlendiricisinden...
evde nerde duruyo bebeleriniz??oyun halısı yada salıncak alan var mıııı
rita anakucagında duruyor şimdilik

büyük ihtimal agrı kesıcı ilaç ..krem yada dayanılmaz agrılarında iğne verebilir canım ..bel agrısının en iyi ilacı aslında istirahat eşimden biliyorum bel fıtıgı varda

evet canım ınsanın kendıne cocuklarına yetememesı ne kotu ne kadar sukretsek az halımızeeee ınş rabbım taz zamanda şifa verır kızlar canınızın kıymetını bılın

kızlar benim oğlan da emzirirken 1600 gr alıyodu sütüm kesildi mama takviysi yapıyam ikinci ay 122 almış acaba bu ay nasıl çünkü bu ay daha çok mamaya yüklendik.:44:
Benim oğluş ole tombulda değil yani. Hiç popo yokya ben anlamıyom bu tartımı bozuk acaba dr 6200 dedi ama inanmadım valla

valla ınsanın vucudundakı en onemlı yerlerdınmış belll onu anladm

bende saklama posetı yok ama nasıl bırıktırcem dolaptakıne hep ılave edıcemdımı bıberondamı saklıyım acaba

kızlar boşuna saklama poşetine para vermeyın bende bi arkadaştan taktık aldım. Buzdolabı poşeti varya onu bi bardaga güzelce ceçirin sütü boşaltın. Agzina bikapak geçirin difrize atın çıkarırken de hafif Çeşme suyuna poşeti tutun poşetten ayırın cezveye koyun altınada bi başka su dolu kap koyun ısıtın afiyet olsun bebişlerimize

canım ben gunduz sagıp aksam verıcem bılmıyorumkı nasılsaklasam

melis dışarda 6saat dolapta 24saat buzlukta 6ay
bizim öle şapır şupur süt yok
gün içinde sağıp akşam vereceksen buzdolabında sakla biberonla çıkarınca kasenin içine kaynarsu koy biberonu koy hemen ısınıyo zaten

Son düzenleme:
canım ben gunduz sagıp aksam verıcem bılmıyorumkı nasılsaklasam

hı8 ozaman cam biberonla buzdolbına koy cezveye sıcaksı koy öle ısıt ver.plastık biberonla sıcak suda ısıtmak çok tehilikeli.ben iki tame 150 ml cam biberon aldım az olduğu zaman ona koyuyodum.. Ama kullandığın cam biberonları hergun kaynatman gerekiyo

selam kızlar.. aşılarımızı olduk geldik.. bir sürü ağladı tabi...
benim de hiç sütüm yok ya aç kalıyor hep mama veriyorum bir sürüde yiyorum,ayva kompostosuymuş,suymuş,helvaymışş.. süt yapacak herseyi yiyorum... dün emdikten sonra bi sağıyım dedim de cok az bişi cıktııı ayy nasıl canım sıkkın anlatamam..

geçmiş olsun canım
herkesin derdi aynı teker teker dökülüoz valla ne yapcaz
benimde tek göğsümü almıo ege buda yeni çıktı yaaa

biberonda biriktir akşam sıcak su dolu bir kaba biberonu koy ısıt canım
geçmiş olsun canım

sağdıktan sonra az çıkması normal ama bebişin çekmiştir çoğunu

geçm,iş olsun rüyaya iyi dimi şimdi

saol taylım.. keyfi iyi gibi bakalım, umarım yine başlamaz..

bı gogsumu vermıstım dıgerını vermemıstımay benım acılen sut arttırıcı seyler yemem lazım kılosuda dusuk zaten

tahin helvasını dene tatlım, ben de işe yarıyor..

geçmiş olsun canım

kızlaaaar bu sağma işine güvenmeyin, sağmayla bebeğin emmesi çok farklı. 25 ml olsa sizin çocuklar hiç doymaz :) var süt var :)

saol canım benim..

bende daha oturtmuyorum ana kucagında tutuyom arada zaten beyefendı hep yanımda yatıyor

keyfi keyif yani :)

çok geçmiş olsun canım.. umarım çabuk iyileşirsin..

benimki 5380 oldu anca, süt de var maşallah
doktor da sadece anne sütüne göre gayet iyi diyor ben de takmıyorum

ben oyun hlısı bakıyorum bu ara alıcam bi tane, uygun bişiler bakıyorum, ikeada var mesela

sahibinden de fiyatı uygun markasız şeyler var.. nasıldırlar acaba, gerçi pek inceleyemedim ama..

geçmiş olsun canım benim..

geçmiş olsun canım

bizde de var o tek göğüs meselesi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…