markası ne salıncağın??
alla alla deli mi ne???denir mi öle...allah korusun...
evet sıcak suyun içine koyuyorum öyle ısıtılıyor
dene bence de bugün biriktir sütünü gece içir ve uyutmaya çalış her gün aynı saate aynı şeyi yap umarım sen de dinlenebilirsin
rita anakucagında duruyor şimdilikgeçmiş olsun mervam..
hayırlı cumalar balsurat...
loveli aldım hava nemlendiricisinden...
evde nerde duruyo bebeleriniz??oyun halısı yada salıncak alan var mıııı
bel agrısının epıduraldamı degılmı oldugunu emardan sonra gorcez dedı ben boyle bı agrı gormedım tuvalete oturyamı yere egılemıyorum kızımı cok zor tasıyorum nasıl tedavı edılecm merak edıyorummm
mervam allah kolaylık versin ya seni okudukça çok üzülüuom dua edelim inş. Bişeyin kalmaz kısa sürede toparlarsın rabbim yavrularının yüzüne baksın anne hastalanınca bebeklerde mutsuz oluyo rabbim şifa versin...
anam ne bileyim yaa memeler puuff bişey akmıyo ama kilosu iyi dimi 5300 okuyorum herkes 5500üstü 6000falan seninki kaç kiloki
melis seninki gayet iyi doğum kilosuna göre benimki 3300 doğdu
sağmıcam zate bidaha makinayla falan haybeye canımı sıkıyo
rita anakucagında duruyor şimdilik
büyük ihtimal agrı kesıcı ilaç ..krem yada dayanılmaz agrılarında iğne verebilir canım ..bel agrısının en iyi ilacı aslında istirahat eşimden biliyorum bel fıtıgı varda
markası ne salıncağın??
alla alla deli mi ne???denir mi öle...allah korusun...
bende saklama posetı yok ama nasıl bırıktırcem dolaptakıne hep ılave edıcemdımı bıberondamı saklıyım acaba
canım ben gunduz sagıp aksam verıcem bılmıyorumkı nasılsaklasamkızlar boşuna saklama poşetine para vermeyın bende bi arkadaştan taktık aldım. Buzdolabı poşeti varya onu bi bardaga güzelce ceçirin sütü boşaltın. Agzina bikapak geçirin difrize atın çıkarırken de hafif Çeşme suyuna poşeti tutun poşetten ayırın cezveye koyun altınada bi başka su dolu kap koyun ısıtın afiyet olsun bebişlerimize
canım ben gunduz sagıp aksam verıcem bılmıyorumkı nasılsaklasam
melis dolapta dışarda 6saat dolapta 24saat buzlukta 6ay
bizim öle şapır şupur süt yok
gün içinde sağıp akşam vereceksen buzdolabında sakla biberonla çıkarınca kasenin içine kaynarsu koy biberonu koy hemen ısınıyo zaten
selam kızlar.. Aşılarımızı olduk geldik.. Bir sürü ağladı tabi...
Benim de hiç sütüm yok ya aç kalıyor hep mama veriyorum bir sürüde yiyorum,ayva kompostosuymuş,suymuş,helvaymışş.. Süt yapacak herseyi yiyorum... Dün emdikten sonra bi sağıyım dedim de cok az bişi cıktııı ayy nasıl canım sıkkın anlatamam..
biberonda biriktir akşam sıcak su dolu bir kaba biberonu koy ısıt canımbende saklama posetı yok ama nasıl bırıktırcem dolaptakıne hep ılave edıcemdımı bıberondamı saklıyım acaba
geçmiş olsun canım
herkesin derdi aynı teker teker dökülüoz valla ne yapcaz
benimde tek göğsümü almıo ege buda yeni çıktı yaaa
geçm,iş olsun rüyaya iyi dimi şimdi
bı gogsumu vermıstım dıgerını vermemıstımay benım acılen sut arttırıcı seyler yemem lazım kılosuda dusuk zaten
geçmiş olsun canım
kızlaaaar bu sağma işine güvenmeyin, sağmayla bebeğin emmesi çok farklı. 25 ml olsa sizin çocuklar hiç doymaz :) var süt var :)
bende daha oturtmuyorum ana kucagında tutuyom arada zaten beyefendı hep yanımda yatıyor
bel agrısının epıduraldamı degılmı oldugunu emardan sonra gorcez dedı ben boyle bı agrı gormedım tuvalete oturyamı yere egılemıyorum kızımı cok zor tasıyorum nasıl tedavı edılecm merak edıyorummm
benimki 5380 oldu anca, süt de var maşallah
doktor da sadece anne sütüne göre gayet iyi diyor ben de takmıyorum
ben oyun hlısı bakıyorum bu ara alıcam bi tane, uygun bişiler bakıyorum, ikeada var mesela
selam kızlar.. aşılarımızı olduk geldik.. bir sürü ağladı tabi...
benim de hiç sütüm yok ya aç kalıyor hep mama veriyorum bir sürüde yiyorum,ayva kompostosuymuş,suymuş,helvaymışş.. süt yapacak herseyi yiyorum... dün emdikten sonra bi sağıyım dedim de cok az bişi cıktııı ayy nasıl canım sıkkın anlatamam..
geçmiş olsun canım
herkesin derdi aynı teker teker dökülüoz valla ne yapcaz
benimde tek göğsümü almıo ege buda yeni çıktı yaaa
biberonda biriktir akşam sıcak su dolu bir kaba biberonu koy ısıt canım
sağdıktan sonra az çıkması normal ama bebişin çekmiştir çoğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?