2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

biberonda biriktir akşam sıcak su dolu bir kaba biberonu koy ısıt canım

sağdıktan sonra az çıkması normal ama bebişin çekmiştir çoğunu

loveli canım sütün kokusunda falan fark oluyo mu baktın mı hiç? sağdığın süt gece nasıl kokuyor? kuzun alırken sorun çıkarıyor mu? biberonla veriyosun di mi canım?

geçmiş olsun canım
herkesin derdi aynı teker teker dökülüoz valla ne yapcaz
benimde tek göğsümü almıo ege buda yeni çıktı yaaa

sağol canım ya... valla sütüm olsa benimki emecek aldığı zaman bırakmıyo bile memeyi ama süt yok kızıyo boş boş cekiyo diye sanırım :

geçmiş olsun dark

sağol melis..

sağol canıımmmm

Bide kızlar ateşini takip edicem de.. poposundan mı ölçeyim sizce?

Son düzenleme:
sağol canım ya... valla sütüm olsa benimki emecek aldığı zaman bırakmıyo bile memeyi ama süt yok kızıyo boş boş cekiyo diye sanırım :

sağol melis..

sağol canıımmmm

canım sen yine de hep emzir gelir sütün inşallah, bi de bütün süt yapan şeyleri dene :) hatta şu incir elma tarifi işe yaramıştı kızlarda, onu yapın, kaynatıp içip 2 saat uyudukları tarif

insan ne kadar üzülürse o kadar zor oluyor süt üretimi canım

dut kurusuda ye canım. gecmiş olsun. bizim 2 gun atesımız olmustu fitılle rahatladık.

loveli canım sütün kokusunda falan fark oluyo mu baktın mı hiç? sağdığın süt gece nasıl kokuyor? kuzun alırken sorun çıkarıyor mu? biberonla veriyosun di mi canım?
yok olmuyor kokluyorum kokusu iiiyi oluyor içiyor valla lıkır lıkır canım maşallahhh
beni gene kimse görmemiş
ben gördüm seniiiiiiiiiii eceeeeeee

kulaktan ölç bence popo ne bilim sevmiyom

poposundan yüksek verirmiş tatlım.. biz kolaltından ölçtük dün hep..
şuna bi bak istersen

Bebekte Yüksek Ateş

incir elma bana da iyi gelmişti..
ama her gün aynı şeyi yapınca etkisini yitiriyor ben de, her gün başka bir şey yapmaya çalışıyorum ben..

tamam kızlarr sagolun...
ay valla canım cok sıkkın.. bidahada saglık ocana fln goturmucem. aşılarını kendi drmuz yapsın..
saglık ocandaki dr 2 hafta önce gttmzde 4580 cıkmıştı,kilo takibi yapalım demişti 2 hafta sonra gel demişti bugun tarttılar yine 4580 dedim böle böleydiii.. tartıda sorun vardır o zaman dediler.. bu cocuk hiç mi kilo almaz 2 haftada üstelik boyunada 55 cm dediler..
ayın 1inde kendi drmuz ölçmüştü 23 gün önce 57cmdi.. ben anlamadım bu işten bişi cocuk hiç kilo almazmı yaaaaaaa. mamada veriyorum üstelik.

ecrin cok güzel. bende bakıyorum da dönence ve minder bi karar veremedim...
dönencelerde varmı tavsiye edeceginiz kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…