2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Olduk canım,ağladı normal olarak.biraz huysuz gibi uyuudu şimdii.. Çok içlenmiş,halen içini çekiyor.
bide canım sıkıldı... sütüm yetmiyor mama veriyorum mama verdigim halde 2haftada hiç kilo almamış halen aynı kilosu. gerçi tartı bozuk olabilir dediler.. boyunuda kendi drmuz 23gün önce 57cm demişti,şimdi sağlık ocagındaki hemşire 55cm dedi. sinir oldum bidaha götürmücem sağlık ocağına.. kilosuna da canım sıkıldı..

kızlar popo ateşi koltuk altı ve ağızdan ölçülen ateşten 5 derec yüksek çıkar ben hep koltuk altından ölçerim kesin garanti verio

evet bende gördüm de 99 çok pahalı ya...ece cevap verse bakalım o kaça almış...bakıyorum nette daha ucuz var mı diye?

Evet bende bakmıştım cok pahalı oyun minderleri... ama alıcam oynaşsın kuzucuk..
dönence ile fikir verebilirmisiniz, fisher price'n begendim ama olumsuz yorumlar olmuş.. kararsız kaldım,dışarıyada cıkmak istemiyorum tam hastalık havası doruğu hasta edicem diye..

kızlar popo ateşi koltuk altı ve ağızdan ölçülen ateşten 5 derec yüksek çıkar ben hep koltuk altından ölçerim kesin garanti verio

tamam canım bende koltuk altandan ölçeyim öyleyse...
hem popodan ölçmek de zor olur. kımıldayıp durur...

evet pahalı ama benim adamın topukları acımış. aldı illa aslında ben kara olanlardan düşünüodum. gezmek istemedi. onlara daha çok oyuncak takılıo. vardı bitane 120 küsürdü. dedim bu olsun bari en azından biraz daha düşük fiyatı :)

cnm ben dönenceyi 25 e aldım. pahalı bişe alma bence çocuklar çabuk sıkılıyor. halıların hepsi pahalı zate bizim adamın yorgunluğuna denk geldi :)

oyun halısı bakıyosunuz galiba,oğlum 30 ekim de doğdu,biz geçen hafta aldık
tiny love ın aldık bebeğim mağazasından 140 dı galiba ama çok güzel ilgileniyo bizimki oyuncaklarla müzikli bir maymunu var,halının üzerinde değişik dokular var,eğitici bir oyuncak,zaten bir sürü ödülü var.tavsiye ederim

oyun halısı bakıyosunuz galiba,oğlum 30 ekim de doğdu,biz geçen hafta aldık

canım siz ne aldınız?

darkcım dönence de sakın pahalısını alma, ecrinecenin dediği gibi öyle çok oyalanmıyolar ben onu da çok pahalı aldım duruyo öyle, arada bi takılıyoruz sadece :)

25 liralık olanla 100 liralık arasında da ne fark var sanki en ucuzunu al canım

hehhe benimki ucuzuylada baya oyalanıyor cnm ama sıkılcaklar elinde sonunda. ben bazen bi gün hiç göstermiom
ertesi gün görünce nasıl sevinio gün boyu dönence eve ana kucağı arasında gezinioz. ana kucanada iki tane köpek astım çok sevio onları konuşuo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…