hehhebenimki ucuzuylada baya oyalanıyor cnm ama sıkılcaklar elinde sonunda. ben bazen bi gün hiç göstermiom
ertesi gün görünce nasıl seviniogün boyu dönence eve ana kucağı arasında gezinioz. ana kucanada iki tane köpek astım çok sevio onları konuşuo :)
platincim gördüm canım daaaa nerde ben hayatta uğraşamam
benim kız dönenceyi görünce seviniyo gülüyo konuşuyo ama 5 dk o kadar sonra alın beni buradan diye bağırınıyo
hımmm farketmiyor yani...bende 99 a aldım
Olduk canım,ağladı normal olarak.biraz huysuz gibi uyuudu şimdii.. Çok içlenmiş,halen içini çekiyor.
bide canım sıkıldı... sütüm yetmiyor mama veriyorum mama verdigim halde 2haftada hiç kilo almamış halen aynı kilosu. gerçi tartı bozuk olabilir dediler.. boyunuda kendi drmuz 23gün önce 57cm demişti,şimdi sağlık ocagındaki hemşire 55cm dedi. sinir oldum bidaha götürmücem sağlık ocağına.. kilosuna da canım sıkıldı..
saol tatlımtiny love ın aldık bebeğim mağazasından 140 dı galiba ama çok güzel ilgileniyo bizimki oyuncaklarla müzikli bir maymunu var,halının üzerinde değişik dokular var,eğitici bir oyuncak,zaten bir sürü ödülü var.tavsiye ederim
bende baktım da buna yuh diyorum ya...
ya dönenceyi nere takıyosunuz?sen ilgilen zate kızınla çalışçan yakında doysun sana iice sende kızına. benimki baya oyalanıyor. uykusu varsa mızıldanıyor sadece yada açsa. tok altı kuru uykusuda yoksa 1 saati geçio. :)
platincim gördüm canım daaaa nerde ben hayatta uğraşamam
benim kız dönenceyi görünce seviniyo gülüyo konuşuyo ama 5 dk o kadar sonra alın beni buradan diye bağırınıyo
benım kız anamın eline işemişdikızlar kalça usgsınde yanınıza yedek bez götürdünüzmü?
arkadas bezi temiz olması lazım diyor.. evden cıkarken degıstırıcem hastanede yakın randevu saati var çiş yapar yapsa yapsa :)
kızlar boşuna saklama poşetine para vermeyın bende bi arkadaştan taktık aldım. Buzdolabı poşeti varya onu bi bardaga güzelce ceçirin sütü boşaltın. Agzina bikapak geçirin difrize atın çıkarırken de hafif Çeşme suyuna poşeti tutun poşetten ayırın cezveye koyun altınada bi başka su dolu kap koyun ısıtın afiyet olsun bebişlerimize
bende bagzen öle yapıom btngun sagıyom gce verıyom bıberona alışması ıcıncanım ben gunduz sagıp aksam verıcem bılmıyorumkı nasılsaklasam
evet bende gördüm de 99 çok pahalı ya...ece cevap verse bakalım o kaça almış...bakıyorum nette daha ucuz var mı diye?
slmmmmmmm kıslarrrrrrrrrrrrrrbebısımı anneme bırakmak ıstyorum bazen ama emzırdgm ıcın sızce sutumu nsl saklamalıyım sagıp yontem ne
1 şişe bozayı hüplettım ınsallah işe yarar
varya artık kendimi deneme tahtası gibi hissediyom yaa herşeyi yedim hayatımda yemem dediğim yiyecekleri bilem yedim..omu yarar yok yok bu daha iyi yarar olmadı bu farklı bide bunu deneyim bu ne yawwww
hahha aynen valla ah bu sıpalar buyuyunce bı kıymetımızı bılmesınler bak nasıl ısırcam ozaman
sanırım bana dr yolu görünüyor dogum yapalı 67 gün oldu hala azıcıkta olsa leke geliyor bu durumdan dolayı ilişkid olmadı korkuyom bide acıyomuş falann..kızlar çok mu kötü oluyo ilk:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?