2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

platincim gördüm canım daaaa nerde ben hayatta uğraşamam

benim kız dönenceyi görünce seviniyo gülüyo konuşuyo ama 5 dk o kadar sonra alın beni buradan diye bağırınıyo

platincim gördüm canım daaaa nerde ben hayatta uğraşamam

benim kız dönenceyi görünce seviniyo gülüyo konuşuyo ama 5 dk o kadar sonra alın beni buradan diye bağırınıyo

sen ilgilen zate kızınla çalışçan yakında doysun sana iice sende kızına. benimki baya oyalanıyor. uykusu varsa mızıldanıyor sadece yada açsa. tok altı kuru uykusuda yoksa 1 saati geçio. :)

bende 99 a aldım
hımmm farketmiyor yani...

ayy sorma canım hepimizde aynı dert bende de süt var içen yok...sütüm biter içeceği tutar delirmek içten değil...
saol tatlım
ben de şunu çok beğendim ama çoook pahalı ya yuh

Tiny Love Activitot Tropic Isle | | Bebefix.com
bende baktım da buna yuh diyorum ya...
kadınlar neler yapıyor maşallah, bayıldım ya..

oyun halısı | 10marifet.org

ahh biraz becerim olsa...biri bana anlatsa...
sen ilgilen zate kızınla çalışçan yakında doysun sana iice sende kızına. benimki baya oyalanıyor. uykusu varsa mızıldanıyor sadece yada açsa. tok altı kuru uykusuda yoksa 1 saati geçio. :)
ya dönenceyi nere takıyosunuz?

ben beşiğe takıyorum beşik yatak odasında salonda olduğum zamanlardada kırmalı masam var ufak onun kenarına takıom koltuğa yaklaştırıom. :)

off kaleriferler yanmıo. o kdr gezdik izmirde hasta etmedik. evde hsta etçez galiba.

pike canım aslında haklısınn.. boş yere o kadar para vermiyim. resimler de böyle cok güzel gözüküyor da ışıkları tavana yansıması felan.. ondan almak istedim.. dediginiz gibi daha uygunlarından alayım bi ara cıkayım da.

kızlar kalça usgsınde yanınıza yedek bez götürdünüzmü?
arkadas bezi temiz olması lazım diyor.. evden cıkarken degıstırıcem hastanede yakın randevu saati var çiş yapar yapsa yapsa :)
benım kız anamın eline işemişdi

mantıklıymış ya saklama poşetlerini sevmedım zaten
canım ben gunduz sagıp aksam verıcem bılmıyorumkı nasılsaklasam
bende bagzen öle yapıom btngun sagıyom gce verıyom bıberona alışması ıcın
evet bende gördüm de 99 çok pahalı ya...ece cevap verse bakalım o kaça almış...bakıyorum nette daha ucuz var mı diye?

N.Y. Babies / Bebeklerimiz İçin Tasarladık...
kızlar burda cok guzel oyun halıları var hemde ucuz bıze hedıye geldı bn almadım oyuzden

sanırım bana dr yolu görünüyor dogum yapalı 67 gün oldu hala azıcıkta olsa leke geliyor bu durumdan dolayı ilişkid olmadı korkuyom bide acıyomuş falann..kızlar çok mu kötü oluyo ilk:86:

slmmmmmmm kıslarrrrrrrrrrrrrrbebısımı anneme bırakmak ıstyorum bazen ama emzırdgm ıcın sızce sutumu nsl saklamalıyım sagıp yontem ne

slmmmmmmm kıslarrrrrrrrrrrrrrbebısımı anneme bırakmak ıstyorum bazen ama emzırdgm ıcın sızce sutumu nsl saklamalıyım sagıp yontem ne

dışarda 6 saatte kadar buzdolabında 2 gün dondurucuda 6 ay saklayabilirsin canım...ben süt poşeti aldım onlarda saklıyorum...çünkü üstüne tarih falan yazıyosun...ben sadece bırakacağım zaman değil arada sağıyorum buzdolabına depo yapıyorum...

varya artık kendimi deneme tahtası gibi hissediyom yaa herşeyi yedim hayatımda yemem dediğim yiyecekleri bilem yedim..omu yarar yok yok bu daha iyi yarar olmadı bu farklı bide bunu deneyim bu ne yawwww

hahha aynen valla ah bu sıpalar buyuyunce bı kıymetımızı bılmesınler bak nasıl ısırcam ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…