elin kızı yani bizim aldığımız gibi gelir alır merak etme ısıramandaaaaa hahaha
1 şişe bozayı hüplettım ınsallah işe yarar
sanırım bana dr yolu görünüyor dogum yapalı 67 gün oldu hala azıcıkta olsa leke geliyor bu durumdan dolayı ilişkid olmadı korkuyom bide acıyomuş falann..kızlar çok mu kötü oluyo ilk:86:
yrar içinde irmik olduguıcın ıyı sut yapıo
oy ınsallah yarasın yanımda şişeyı tasırım hergun hahhaha ayyaşlar gıbı puhahaha
:83: :83:yok desem yaln olur bıdahada yapmadım :)
benim de dün lekelenmem yeniden başladı. regl oldum sandım ama bugün yok..
hayatım biz 2-3 kere denedik, ben hala zorlanıyorum.. kocaya allah sabır versin, aklıma hiç gelmiyor artık bu iş.. soğumaya başladım galiba( umarım sende öyle olmaz..
bızdede daha siftah olmadı hem korkuyorum hemde canım hıc ıstemıyor ne olucak bılmıyorum
sendemi melis :)yanlız değilmişim demek bende bir anormallik var sanıyodum ama hormonlardanmış bu durum ilk 3-4 ay:86::86:
sendemi melis :)yanlız değilmişim demek bende bir anormallik var sanıyodum ama hormonlardanmış bu durum ilk 3-4 ay:86::86:
mikrodalgada donmuş fasulyeyi üşenip buzdolabı poşetiyle çözdürmeye kalkınca ev yine tümden yanık kokuyor ve fasulye çöpe gidiyor.. allahım naptım ben yine
benim de dün lekelenmem yeniden başladı. regl oldum sandım ama bugün yok..
hayatım biz 2-3 kere denedik, ben hala zorlanıyorum.. kocaya allah sabır versin, aklıma hiç gelmiyor artık bu iş.. soğumaya başladım galiba( umarım sende öyle olmaz..
canımmm aynı durumdayız desene... bizde de durum aynı..
ilk denememizde cok zorlandımmm hala da öyleyimmbebişten hiç aklıma bile gelmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?