2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

sanırım bana dr yolu görünüyor dogum yapalı 67 gün oldu hala azıcıkta olsa leke geliyor bu durumdan dolayı ilişkid olmadı korkuyom bide acıyomuş falann..kızlar çok mu kötü oluyo ilk:86:

benim de dün lekelenmem yeniden başladı. regl oldum sandım ama bugün yok..

hayatım biz 2-3 kere denedik, ben hala zorlanıyorum.. kocaya allah sabır versin, aklıma hiç gelmiyor artık bu iş.. soğumaya başladım galiba( umarım sende öyle olmaz..

yok desem yaln olur bıdahada yapmadım :)
:83: :83:

bizim bu lekeler bibitmedii:84: genelde herkez zor oldugunu yazıyr drlrda norml diyor okudm nette...
aynen canım aklıma gelmiyor benimde cocukla ugrasıyor sonra yorgunluk derken..bu istksizlik ilk 3-4 ay normalmiş

sendemi melis :)yanlız değilmişim demek bende bir anormallik var sanıyodum ama hormonlardanmış bu durum ilk 3-4 ay :86::86:

3 kişi olduk, oh yalnız değilmişiz.. balsurat seni korkutmamışımdır umarım.. yani ilk sefer gibi zor değil ama benim aklım dikişlerde hep açılır mı diye kendimi çok sıkıyorum galiba..

mikrodalgada donmuş fasulyeyi üşenip buzdolabı poşetiyle çözdürmeye kalkınca ev yine tümden yanık kokuyor ve fasulye çöpe gidiyor.. allahım naptım ben yine

Kızlar korkulcak bişey yok özellikle sezeryan olanlar kendi adıma diyeyim sandığınız gibi bir acı yok sadece bi süre ilişki olmadığı için hafif bir sızı oluyor ama ne kadar geç olursa ilişki o kadar zor olabilir

selam kızlarr...
benım kızın ilk dogdugunda çektıgımız vıdeoları vardı aglıyordu o vıdeolarda şimdi onları açtım seytedıyorum daha dogrusu seyredıyoruzz:)) kızım gözlerını koccaman açmış kim bu aglayan yaramaz der gibi seyrediyo:))

canımmm aynı durumdayız desene... bizde de durum aynı..
ilk denememizde cok zorlandımmm hala da öyleyimm bebişten hiç aklıma bile gelmiyor..

platincimmmmm hediyemiz geldiiii canım çok güzelllllll sıcacık tutacak oğlumu yumuşacık çok çok güzel çok güzel bir anı olacak bizeeeeee
fotosunu eklicem yarın falan eklerimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…