bebeğim hep yüzüstü yatıyor:) internette zararlı olduğu yazıyor ama ben de bebekken hep öyle yatarmışım ve hala o şekilde uyuyorum..
Sizde durum nasıl? sırtüstü mü yatırıyorsunuz genelde.. Bence sırtüstü daha tehlikeli oluyor, özellikle de beslenmeden hemen sonra yatırılırsa..
bgn bnm kızda mızmız ya
platincimmmmm hediyemiz geldiiii canım çok güzelllllll sıcacık tutacak oğlumu yumuşacık çok çok güzel çok güzel bir anı olacak bizeeeeee
fotosunu eklicem yarın falan eklerimmmm
:13: bende çok yemek falan yakarımgeçmiş olsun
bn hep srt ustu yaıyom gundzlerı bgzn yuz ustu yatrıyom yuzust sakıncalı bnce bılmeden yuzunu yataga cevrıyo bn kc kez kızımda dnk gldım
ne güzel olur evet üçüz gibiiiiii görünce çok hoşuma gitti küçüğü olsaydı ama yoktu ben de az büyüğünce giyer dedimmcanımmm, beğenmene çok sevindim.. pembesinden Rüya'da, mavisinden de kardeşimin oğlunda var..
3'ü birarada fotoğraf da çekebisek keşke üçüz gibi :))
ben de dün çektim fotoları senin gönderdiğin cicilerle ama pili bitti makinanın, doldurup yarın eklerim ben de yılbaşı topiğine.. gönderdiğn yelekten babanem de örerdi rahmetli tek tığla, o da benim için çok anlamlı oldu.. biraz büyüdüğünde zevkle giydireceğim inşallah.. öpüyorum tatlım..
saol canım.. ben hep böyleyim
sırtüstü yatırınca uzun süreli uyuyamıyor ama .. yüzünü yataga ceviriyor derken, nefes alamayacak şekilde ağzını burnunu kapatıyor mu yani? bizimki bir sağa bir sola çeviriyor, ve çok rahat uyuyor:)
kızlarrrr çıldıracağımmm..kız geceyi gündüzeçevirdi 10 gündür nasıl döndüreceğim zombi oldum çıktım..gerçibu durumun nedeni kayınvalidemlerden,onlar gündüz uyusun uyusun deyip durdular tabi oda gece uyumadı.onlar yokken gündüzoyun falan uyanık tutuyordum gecede 2 kere kalkıyordu,rahattım şimdi çıldırmak üzereyim..günüm uyumakla geçiyo valla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?