2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bizde de abla var okula gidiyor garibim ödevleriyle çok ilgilenemiyorum artık ya

off ya ne istio anlamıom mız mız emzik veridm şimdi cukcuk çekio halbuki sabah beri memede.

benim cadı da bu aralar çok yapıyo onu deli gibi emiyo sonra emzik ama yinede mız mız sebebini çok merak ediyorum ya..yarın doktor kontrolü var soracağım bakalım ne diyecek...

benim cadı da bu aralar çok yapıyo onu deli gibi emiyo sonra emzik ama yinede mız mız sebebini çok merak ediyorum ya..yarın doktor kontrolü var soracağım bakalım ne diyecek...

onuda iki çekti attı
dün izmirde yollarda ağlamasın die hep emzik verdim emzikmi istio acaba diom ama yok :S

onuda iki çekti attı
dün izmirde yollarda ağlamasın die hep emzik verdim emzikmi istio acaba diom ama yok :S

benim kız hiç emzik almıyo yaa.yogun cabalarıma ragmen basaramadım..dün ası oldu bcg ve karma asıları.dün iyiydi.bugün cok huzursuz.sürekli aglıyo..

benim kız hiç emzik almıyo yaa.yogun cabalarıma ragmen basaramadım..dün ası oldu bcg ve karma asıları.dün iyiydi.bugün cok huzursuz.sürekli aglıyo..

benim kide çokalmıyor iki cok cok sonra tü deyip atıyo...bende istemiyorum almasını zaten ama bazen kolik oluyo o zaman veriyorum zor alıyo..

selam kızlar...
emzirme konusunda hala inatlaşıyoruz ama ben daha inadım babamıza kalsa vicdan yapıyo mama ver diye... uykulu uykulu yine emzirdim:)))sonra da sağdım 50cc de öle çıktı onuda teptim...sızdı şimdi...sizde ne var ne yok??

selam benim kızda bugün çok fenaydı bugün nerdeyse hiç uyumadı diyebilirim habire emdi ama tam uyudu diyorum yatagına yatırdımmı tekrar uyanıyodu üstüne beni korkuttu ama sonra geçti neyseki kustugu zaman sanki rengi bi tuhaftı beyazla kırmızı arasında bişey acaba ne oldu diye rahatsız oldum ama geçti geçmese dra gidecektik her akşamki gibi 8.30da mamasını içti ve nihayet uyudu bakalım kaçta uyanıcak tekrar

slm cnm. ohh yarasın bebişe. bende 2 gündür giremiyordum geçmişi okuyorum 2 saattir. babamız uyudu yarın nöbetçi. oğlum da yanımda uyuyor ana kucağında.

geçmiş olsun canım...sen dikkat edersin zaten...mama derken hazır mama veriyomusun??
slm cnm. ohh yarasın bebişe. bende 2 gündür giremiyordum geçmişi okuyorum 2 saattir. babamız uyudu yarın nöbetçi. oğlum da yanımda uyuyor ana kucağında.

saol tatlım...semra anakucağının markası ne??bende salıncak oyun halısı ve ana kucağı alıcam...yandık yandık...almadık alırız diye...şimdi birikti alıcaklar...

merhabalar canım malesef her akşam bir kereye mahsus kusmama maması(milupa ar) veriyorum çünkü benden emdiklerinin çogunu geri kusuyo en azından onu içince kusmuyo bide rahat uyuyo
oyun halılarına bende bakıyodum ama gerçekten çokpahalılar belki o dikilenlerden yapabilirim hem oglumda oynar nasılsa meslegimi yapamıyorum bari burda kulanıyım dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…