2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

cnm kusura bakma geç cvp veriyorum oğluşu emzirdim altını değiştirip yatağına yatırdım. bizimki fisherprice. çok fazla yatırmıyorum aslında genelde mutfakta işim varken ve biz yemek yerken kullanıyoruz yanımıza alıyorum o zaman. anakucağını biz almadık eltimin oğlunun. hamileyken çok kızmıştım getirdiler biz alamayacakmıyızz diye ama iyi oldu valla:)))) boşuna para vermedik biçok şeye biz. ihtiyaçları bitmiyor şimdiden:))))

delirceeeeeeeeeeeeem üşütümmü ne durmuo mız mız mız.elini sokuo ağzına.emzik veriom atıo

kıyamam yaaa. bugün bizde dışarı çıktık bu soğukta akadaşa gittik arabasına koydum 3 battaniyye sardım. bikaç öksürdü korkuttu beni ama devam etmedi şükür ki. emzirmeyi denesen belki memede uyur bircecik.

emzirince uyuyo ama hemen uyanıyor bide emzik verdim hep onumu istio acaba sürekli ağzında. şuan emzik ağzında babasının kucağında uyuyor.

benim kızda bugün öyleydi canım ya emdigi yerde uyu yatagına yatırınca geri uyanıyodu bütün gün uyusun diye gözünün içine baktım ama malesef

emzirince uyuyo ama hemen uyanıyor bide emzik verdim hep onumu istio acaba sürekli ağzında. şuan emzik ağzında babasının kucağında uyuyor.

hasta falan olsa kucaktada uyumaz ama cnm yaaa. oluyor bazı akşamlar böyle. bi günleri bi günlerini tutmuyor ki yaramazların....

kızlar ben uyumaya gidiyorum hazır herkes uyuyoken bende uyuyayım biraz sabah erkenden ayaktayız gene herkese iyi geceler

şu anda 3 adet un kurabiyesi, 3 adet rulo yapılmış muzlu tavuk göğsünü kocamaaan bir bardak suyla mideye indirdim, vicdan azabı çekiyorummmmm

maşallah bu saate nediyim inşallah kilo yapmaz diycem ama neyse emiyosa gider dilerim herşey bebişler için dimi
ben sana diyorum ama demin bende baklavayı götürdüm malesef benim koca diyo zati sen baya kilo aldın diye inşallah verebiliriz öptüm canım hayırlı geceler

verdim ben hepsini. şu anda hamile kaldığımdan 1 kilo daha düşüğüm. hedefim evlendiğim kilo ama bu gidişle zor gibi

şu anda 3 adet un kurabiyesi, 3 adet rulo yapılmış muzlu tavuk göğsünü kocamaaan bir bardak suyla mideye indirdim, vicdan azabı çekiyorummmmm
masallah canim sen vermissin ben eski kiloma dönsemde dönmesemde artik umudumu yitirdim bu kiloda kalacam gelyior bana yiyiorum artik vicdan azabi bende cektikce daha cok yiyiorum
off ya ne bilim inmedi kucağımdan mememe yapışık durdu.

selam ecrin biraz göz gecirdimde simdide sorunlar ayni benimkkiside agzindan salya tükürüyor resmen. elini emiyor biri yetmiyor ikincisini agzina sokuyor gögsümü veriyorum agliyor emmyior emzik tutuyor artik keyfleri biliyor miniklerin ama sonra acikinca yapyisiyorlar memeye birakmyiorlar memeyi gögsmde uyuyor yatagina birakinca hop eller agzina hemen emzik veriyorum savasiyor elleriyle uykusu kacioyr sonra simdi yüzünü kaslarini elledigimde oksadigimda cok hosuna gidiyor

bir gögsüm digerinden daha cok sisik sizce normalmi

masaj yap canım biraz yorulsun, mayışsın...
yıkadım yordum ama yok koluna karnına heryerine masaj yaptım yok. melisesrayı anlıodum ama şimdi daha iyi anlıom kollarım koptu.

aynı zamanda hepimiz aynı sorunları yaşıoz normak demekki. sürekli huy değiştiiyor.arkadaşım hiç emzik vermemiş. ihtiyaç duymamış. ilginç geldi.

bnmkı ne emzık alıyo nede bıberon :)hergun bıberon verıyom cgnıyo agzında yawrum emzıkde hep atıyo suanda bir sınırlenıyo uykusu gelmiş :)bnı dvucek nerdeyse :)

bnmkı ne emzık alıyo nede bıberon :)hergun bıberon verıyom cgnıyo agzında yawrum emzıkde hep atıyo suanda bir sınırlenıyo uykusu gelmiş :)bnı dvucek nerdeyse :)

benimkide almıyordu biberon ama ben galip geldim. biberonun sadece ucunu veriyordum ve çeksin diye bekliyordum. sonuna kadar sokuyorum ağzına ve kolayca alıyor artık...

benimkide almıyordu biberon ama ben galip geldim. biberonun sadece ucunu veriyordum ve çeksin diye bekliyordum. sonuna kadar sokuyorum ağzına ve kolayca alıyor artık...

bnde öle yapıom boguluyo mıdesını bulndrıyo hergun vermeye devm etcm alışması gerek işe baslarsam zor yani ac kalır o seferde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…