2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benim adam 12 de geldi ve yattı butun gunde eve hiç uğramadı.

hayrdr nedenkı ?:89:bn bu kızı akşm en gec 10 da yatrmya alıştrıcm hala uynık böle olmazya uzmnlar bebekve cocukların 10 ıle 2 arasında uyumaları gerekıyo dıyo

Son düzenleme:
bnde öle yapıom boguluyo mıdesını bulndrıyo hergun vermeye devm etcm alışması gerek işe baslarsam zor yani ac kalır o seferde
aynı benımkı de ne emzik ne biberon alıyor.. bıberona zorla alıştırmaya calışıyorum, işe başlamadan alışması gerek..her gun 1 öğün arasında 40 ml civarında anne sutunu bıberonla vermeye calısıyorum, tutmayu basarırsa hepsini bitirebiliyor ama bazen de oynuyor agzında cevırıyor ve sonra aglamaya baslıyor.. 3 aydan sonra mı alışır acaba:) ve varsa su 3 ayda.. kritik bir donemec galiba:)

kızım oksuruyo hapsuruyoo aranızda oyle olan varmıı ne verıyosunuz doktora gıtsem ne verır acaba sae anne sutu alıyoz

kızım oksuruyo hapsuruyoo aranızda oyle olan varmıı ne verıyosunuz doktora gıtsem ne verır acaba sae anne sutu alıyoz

gunaydın anne sutu alıyosa bısey vermıyo doktorlar bı ara bnmkı öle olmustu doktor gerek yok anne sutune devm demıştı ilerlerse bı doktora gtr istersen gecmiş olsun

mervam geçen dr gittim. söyledim sürekli grip oldugumu ve bebeğe geçerse ne yapabilirim diye.. 4 aya kadar bebeklerde nezle için ilaç vermiyoruz dedi. serum f.zyolojı ile burun tıkanırsa dedi. ama tabiki ilerlemiş olan griplerde baska şekilde tedavi dedi..

günaydın kızlar. mervam benimki de öksürüp hapşırıyor. dün dışarıya çıkarmıştım ondan oldu galiba
ama keyfi yerinde çok şükür hırıltı falan da yok. hırıltı başlarsa doktora götürücem. burnuna serum fizyolojik damlattım

benim kızımda var..hapşırma öksürme...dr ilaç vermedi bol bol emzirceksin dedi...1 haftadır devam ediyo nasıl geçicek bilmiyorum...sadece burnuna serum fizyolojik damlatıyorum o kadar...

günaydın kızlar bebişler hasta olmuş hep yaa benimkide ishal oldu dünden beri 2 saatte bir yeşil yeşil kaka yapıyor napıcam bilmiyorum sık sık emziriyorum inşallah geçer...neden oldu anlamadım...

öğlenden snra mısafr gelıcek markete cıkıcaktık kızla uykuya dalmış bnm kız kızlar bnmkı gece yatrsa ger sabha kadar kalkmıyo bı 6 saat uyuyo uyndgında gulucuk sacıyo snra yemek yıyo sabhları keyfımız yerınde cok sukur bıde aksam 10 da yatmaya alıssa mıkemmel olucak oda olur işallah bgn baslıcam 9 da yatrmya baslıcm onu bulur yatması alışssınkı buyusun gece uykusu cok önmli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…