- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
benim adam 10 da uyudu. şimdi uyanacak ve bana sen hala nettemiisin diyecek
benim adam 12 de geldi ve yattı butun gunde eve hiç uğramadı.
hayrdr nedenkı ?:89:bn bu kızı akşm en gec 10 da yatrmya alıştrıcm hala uynık böle olmazya uzmnlar bebekve cocukların 19 ıle 2 arasında uyumaları gerekıyo dıyo
çalışıobenimkide kucağımda bu ara nazlıı.
bnm koçişde 11 ekadar calısıyo bnmkıde suan ayagımda bı aglıyo bı susuyo
aynı benımkı de ne emzik ne biberon alıyor.. bıberona zorla alıştırmaya calışıyorum, işe başlamadan alışması gerek..her gun 1 öğün arasında 40 ml civarında anne sutunu bıberonla vermeye calısıyorum, tutmayu basarırsa hepsini bitirebiliyor ama bazen de oynuyor agzında cevırıyor ve sonra aglamaya baslıyor.. 3 aydan sonra mı alışır acaba:) ve varsa su 3 ayda.. kritik bir donemec galiba:)bnde öle yapıom boguluyo mıdesını bulndrıyo hergun vermeye devm etcm alışması gerek işe baslarsam zor yani ac kalır o seferde
kızım oksuruyo hapsuruyoo aranızda oyle olan varmıı ne verıyosunuz doktora gıtsem ne verır acaba sae anne sutu alıyoz
kızım oksuruyo hapsuruyoo aranızda oyle olan varmıı ne verıyosunuz doktora gıtsem ne verır acaba sae anne sutu alıyoz
günaydın kızlar bebişler hasta olmuş hep yaa benimkide ishal oldu dünden beri 2 saatte bir yeşil yeşil kaka yapıyor napıcam bilmiyorum sık sık emziriyorum inşallah geçer...neden oldu anlamadım...
yeşil kaka ıshal oldugu anlamına mı geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?