2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

yeşil kaka ıshal oldugu anlamına mı geliyor?

yayeşil kaka hakkında bir sürü söylem var kimi çok beslendiği için kimi aç kaldığı için kimide isahal olduğu için yeşil olduğunu söylüyor anlamadım ama normalde günde iki kere sapsarı yapan kızım
dünden beri 10 kere yeşil yeşil yaptı

Selam kızlar geçmiş olsun kuzulara..

Benim oğlumda 1 aylıkken hasta olmuştu öksürük hapşırık ve hırıltı dr götürdüm ilaç vermedi 1 hafta sonra tekrar götürdüm hiç gelişme olmayınca öksürük şurubu verdi 2 gün günde 3 kez 1 çay kaşığı verdim hemen iyileşti.İlaç kullanmak iyi değil ama geçmeyincede insan mecbur kalıyor.

Birde hırıltı ve öksürük için günlük diye birşey var aktarlarda 4-5 tanesini bi tencerede yada tavada yakıyorsunuz tütsü gibi duman çıkıyor o dumana el kadar pamuk tutup 1 gün göğsüne 1 günde sırtına koyuyorsunuz pamuğu oda çok iyi geliyor aklınızda olsun.

nevyas slm.benim kızmında genzi dolu ara ara öksürüyo..doktorunu aradım sekrol pediatrik kullan dedi..balgamını yumuşatır dedi...sabah akşam 1 çay kaşığı veriyorum...balgam çıkarıyo... bide deniz suyuyla burunun temizliyorum..sırtında hırıltı yok ama genzi dolu....çok üzülüyorum..bide 4 gündür kakasını yapmıyodu bugün fitil vermek zorunda kaldım istemeyerek..yaptı kakasını oda zorluyo çinki kızımı...

bide annemdeyim kocam şehir dışına çıktı iş için...burdada bunaldım düzenim bozuldu..keşke evde kalsaydım tek...benim evim sessizdi..burda gelen giden ses gürültü her kafadan bi ses çıkıyo çoçuğum afalladı...yok sütünmü yetmiyo niye ağlıyo herkese köpek gibi havlıyorum valla..daraldım...eşimi aradım ağladım rahatladım biraz...annenin evinde bile rahat edemiyosun çoçuklu olunca..düzen bozuluyo...daha perşembeye kadar burdayım...korkuyorum eve gidince düzenim bozulacak kızım eve alışmıycak diye...olurmu sizce...evime gitmek istiyorum yaaa...
mutsuzum rvdeyken sılıyorum ama böle oluncada olmuyo bozuluyo düzen..çok sıkıldım kendimi sokaklara atmak istiyorum

onurlu senı cok ıyı anlıyorum bnm annemınde evı kalabalık sessızlıge alısmısız bgzn aksamları gıdıyom 8de esım 11de alıyo bnı ordan ama saat gecmıyo kafam sısıyo cocuk bı oraya bı burya dengesı saşıyo ben haftada 2 kez gıdıyom okadar ben kalablık evde buyudum ama 2 yıldr ıkı yasamaya alısınca 3den fazlası zor gelıyo

kızlar bı kek yaptım içine ne bulduysam atdım işallah guzel olur cevız tarcın uzum tahin bu malzemlerle kötü olmazda agır mı olur bılemedım

bana doktorum oyle demedi ama, senin yedıklerınle ılgılı dedi..arada yesil kaka yapıyor benim oglum da ama usutmuş olamaz:)

arada yapılan yeşil kaka yediklerinle ilgili...peşpeşe yapılan yeşil kaka bi hastalık belirtisi...en basiti üşüyünce yeşil kaka yapıyolar hafif üşütmelerde yani...allah korusun benim oğlum 2-3 aylık amip kisti olmuştu bi çeşit parazit o zamanda yeşil kaka vardı...

aman allah korusun bnmkı arada bır yapıo ard arda hıc olmadı cok sukur aymeh 10 kez yapmış bı doktora gstr allah korusun ya ıyıkı söledın

aman allah korusun bnmkı arada bır yapıo ard arda hıc olmadı cok sukur aymeh 10 kez yapmış bı doktora gstr allah korusun ya ıyıkı söledın

ya 10 kez yaptı ama en sonuncusu çok yeşildi öncesi sarıya yakın yeşilimsiydi bakim biraz daha bekliycem tekrarlarsa götürücem...saolun kızlar...ama üşütmüş olabilir dün banyo yaptırdım evde biraz serindi ondan oldu sanırım...

selam kızlar nasılsınız ben kötüyüm pazartesi işe başlıyorum offf :84::84::84: durup durup ağlıyorum nasıl bırakıcam ben canımın içini yaaa içime sokasım geliyor mecbur olmasam kesinlikle çalışmazdım heralde benim gibi evde oturamayan birisini bile oğlum eve bağladı ya :)

slm canım

sen ne zaman başladın mezime kolay olmamıştır elbette

canım 3 hafta bitecek iş,e başlayalı
evet zor oldu ağladım ben nasıl bırakcam die ama şimdi alıştık zor olmuo sadece cocugu getirip götürmesi sıkıntı oluo hergün hazırla götür akşam al eve git

aynı sorun bizde de olucak hemde sabahın 6.30 ğunda çıkıcaz akşam da 8-9 gibi falan anca gelebiliriz eve evim işime braz uzak annemlerde tam orta da bakalım pazartesi de biz başlıyacağız tempoya bu arada ev işleriini ne zaman yaparım onu tutturamıyorum hele yemek olayını ne yapıcam ay hiç bilmiyorum başlıyalım gerisi kendiliğinden olucak bi türlü artık :26::26::26::26:

ben sabah 6,da kalkıyhorum hemen çay koyuyorum kızımı kaldırıyorum okula hazırlanıo o arada hemen ben hazırlanıyorum ege uyanmadan olurya vakit kaybederım dıye..kıayafet getırp götürme derdım yok oğlumun cogu kıyafetı kayınvalıdeye bıraktım bez,ıslak mendıl falan bır oraya bir kendı evime bıraktım..neyse sonra kahvaltı faslı oluo ..7,de kızım gıdıo sonra eşim kahvaltı masasını toplarken ben ege,yi hazırlıyorum7:30 da cıkıoz..cocugu bırakıoz ordan hoooop iş,e akam da ben 5,e doğru cıkıom kayınvalıdeye gıdıom kızımda eşimde orda toplanıp akşam yemeğini yeyip eve dönüş yapıyoruz..
allahtan yemek derdım yok...bide onla uğraşamam..sonra camasır ev topla falan fılan,derken bi bakmışım saat 10-11 arası oluo daha ben kıçımı bir koltuğa koyamıyorum ancak ege,yi emzirirken koyuyorum totoyu.....sonra da hooooppp yatağa...
amma yazmışım ..ama hergün böyle devam edio alıştık yaniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…