yeşil kaka ıshal oldugu anlamına mı geliyor?
üşüttüğü anlamına geliyor canım..
Selam kızlar geçmiş olsun kuzulara..
Benim oğlumda 1 aylıkken hasta olmuştu öksürük hapşırık ve hırıltı dr götürdüm ilaç vermedi 1 hafta sonra tekrar götürdüm hiç gelişme olmayınca öksürük şurubu verdi 2 gün günde 3 kez 1 çay kaşığı verdim hemen iyileşti.İlaç kullanmak iyi değil ama geçmeyincede insan mecbur kalıyor.
Birde hırıltı ve öksürük için günlük diye birşey var aktarlarda 4-5 tanesini bi tencerede yada tavada yakıyorsunuz tütsü gibi duman çıkıyor o dumana el kadar pamuk tutup 1 gün göğsüne 1 günde sırtına koyuyorsunuz pamuğu oda çok iyi geliyor aklınızda olsun.
bana doktorum oyle demedi ama, senin yedıklerınle ılgılı dedi..arada yesil kaka yapıyor benim oglum da ama usutmuş olamaz:)
arada yapılan yeşil kaka yediklerinle ilgili...peşpeşe yapılan yeşil kaka bi hastalık belirtisi...en basiti üşüyünce yeşil kaka yapıyolar hafif üşütmelerde yani...allah korusun benim oğlum 2-3 aylık amip kisti olmuştu bi çeşit parazit o zamanda yeşil kaka vardı...
aman allah korusun bnmkı arada bır yapıo ard arda hıc olmadı cok sukur aymeh 10 kez yapmış bı doktora gstr allah korusun ya ıyıkı söledın
slm canımslm kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım.ne var ne yok forumda
ayy ben işteyim oğlum babannesiyle gezme gezio pastaları börekleri hep yer artık
slm canım
sen ne zaman başladın mezime kolay olmamıştır elbette
canım 3 hafta bitecek iş,e başlayalı
evet zor oldu ağladım ben nasıl bırakcam die ama şimdi alıştık zor olmuo sadece cocugu getirip götürmesi sıkıntı oluo hergün hazırla götür akşam al eve git
aynı sorun bizde de olucak hemde sabahın 6.30 ğunda çıkıcaz akşam da 8-9 gibi falan anca gelebiliriz eve evim işime braz uzak annemlerde tam orta dabakalım pazartesi de biz başlıyacağız tempoya bu arada ev işleriini ne zaman yaparım onu tutturamıyorum hele yemek olayını ne yapıcam ay hiç bilmiyorum başlıyalım gerisi kendiliğinden olucak bi türlü artık :26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?