benimki bu aralar sürekli elini ağzına götürüyo,bi de hırslı hırslı emiyo ki..diş mi çıkarcak nedir??
kime bırakacaksın pekiselam kızlar nasılsınız ben kötüyüm pazartesi işe başlıyorum offf :84::84::84: durup durup ağlıyorum nasıl bırakıcam ben canımın içini yaaaiçime sokasım geliyor mecbur olmasam kesinlikle çalışmazdım heralde benim gibi evde oturamayan birisini bile oğlum eve bağladı ya :)
süpersin valla biz sabah 6,30 da evden çıkmak zorundayız demekki 5,30 gibi kalkabilirim kahvaltı faslı yok akşamda 8-9 gibi eve gelsem iş güç yetiştirebilirsem 12 de yatsam offf kensin bekarlık kiloma bile dönerim heraldepeki oğlunla diyalog ne durumda bi fark varmı
kime bırakacaksın pekiannene bırakıyorsan en azından için rahat eder.
oğlum akşam beni karşılıyo görünce hemen emziği ağzından atıo gülücük atıo hemen memeye yapışıoannesi kurban olsun yanağımı yanağına koyuyorum evin içinde kucağımda tur atıoz beraber..sonra uyuyo uyanıoemio sabaha kadar gidio öle birde sabah giderken uyanık oluo kahvaltılık verıyorum pusette yine gülücük atıo babanneye giderken arabada uyuyo....
oğlum akşam beni karşılıyo görünce hemen emziği ağzından atıo gülücük atıo hemen memeye yapışıoannesi kurban olsun yanağımı yanağına koyuyorum evin içinde kucağımda tur atıoz beraber..sonra uyuyo uyanıoemio sabaha kadar gidio öle birde sabah giderken uyanık oluo kahvaltılık verıyorum pusette yine gülücük atıo babanneye giderken arabada uyuyo....
Allah kolaylık versin cnm zor valla
inşallah bizde öyle oluruz bana beni unutucak gibi geliyo çok zoruma gidiyo
selam kızlar nasılsınız zeynep bende pazartesi işe başlıyorum üstelik oğlum biberon ememiyor nasıl olacak bilmiyorum
nım kaç gündür biberon talimi yapıyoz zatenemer canım kaygılanma benımkıde dılıyle ıtıodu ıstemıodu ac kalınca mecbur emecek sen alıştırmaya başla sımdıden...ilk gün akşama kadar yememiş mama itmiş hep ikinci gün,ü paşa paşa emmiş
nım kaç gündür biberon talimi yapıyoz zatenama ilginçtir sıpa ben verince yaygaryı basıyo dışarı çıktım bugün kayınvalide vermiş almamış ama ağlamamışta anlamadın niye nen verince ağlıyor
aman emsinde nazına razıyım tek emsin oğlum aç kalmasındayazık kız annesi sana naz yapıo
eee bende ayakta sallıodum sıpa babanneye gıtıtgınden bellı sallanmıo beşiğe yatırıyorum poposuna vuryorum uyuyo dio ...hadi kaldır at kendini sıpanın nazı bana
selam kızlarrr.. dün aşı olduk.. hafif atesi oldu gece de,agladı biraz sonra uyudu ama cok huysuzlsştııı bugün hele hiç durmuyo yatırıyorum nasıl aglıyo al beni diyo sanki, alıyorum susuyo.. atlatsak şu günleri de bi hayırlısıylan.
selam kızlarrr.. Dün aşı olduk.. Hafif atesi oldu gece de,agladı biraz sonra uyudu ama cok huysuzlsştııı bugün hele hiç durmuyo yatırıyorum nasıl aglıyo al beni diyo sanki, alıyorum susuyo.. Atlatsak şu günleri de bi hayırlısıylan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?