2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

geçmiş olsun dark. lavinya cnm benim oğluş da almıyordu biberonu. sonuna kadar verdim ağzına bi iki çevirdi ağzında sonra alıştı. sende sadece ucunu verme

slm kızlar yenı geldım ama cıkıcam malesef oglan sabahtan berı 2 sat uyudu nasıl uyumadan durdu hayret edıyorum yaa. sanırım 2 gundur kaka yapamaması ve banyo yapamaması rahatsız edıyor sanrım ne saçma bişi yaa aşıdan sonra 3 gun banyo yapmaması

Son düzenleme:

evet canım ben de yaptırmamıstım. sımdıde sunnetlı dıye yaptıramıyoz:)

slm kızlar nasılsınız. ne zaman gırsem buraya benımkı uyanıyo bakalım sımdı uyancak mı:)

balum nerde yaptırdınız sünneti devlettemi genel cerahhmı yaptı :)

genel cerrah yaptı canım. devlette gun verıyolar 1 ay 2 ay sonraya fılan. aslında zafer beye cok guvenıyordum. sarda ulvı bey yaptı. dun doktorumuz mehmet beye gıttık cok begendı sunnetını. sordu kım yaptı dıye.

hadi hayırlı olsun :))bizde bakalım ne zaman yaptırırızz.. mehmet beyy cokk ıyı demi cok sevdım ben o dr cok acıklayıcı konuşuyorrrr :)))))

sabah çok erken sıra almak gerekiyor bu rizenin milleti varyaa bayılıyorrrr dr gitmeye bu kadar dr gitmeye meraklı bir şehir gördüm bennn her daldaaaaa.. bursada ben böyl ebişi görmedimm..gerçii rizede insan çürüyor buraya geldım gelelı hastayım

kızlar aranızda bebegıne ılav veren varmı doktora gıttım kızm hapsuruyo oksuruyodu solunum yolları tıkanmıs dedı abımı 1.sınıfa basladı bu yıl sureklı hastalık getırıyo kızıma şurup verdı uzman doktora gıttım ma genede korkuyorum surupları kullanırken aranızda bebgıne srup kullananlar varsa yada doktora gıden benım gıbı benı bılgılendırınız

hadi hayırlı olsun :))bizde bakalım ne zaman yaptırırızz.. mehmet beyy cokk ıyı demi cok sevdım ben o dr cok acıklayıcı konuşuyorrrr :)))))

evet canım. 2. gıdısımız. kaan hasta da. oksuruyo ılac verdı ıcmedı tekrar gıttık. doktorumuz o artık. hem cok acıklayıcı hem guler yuzlu. ve herkes de onu cok ıyı dıyo. bana da cok yakın zaten hemen yokusun dıbı:)

Lavinya oyuncaklarınız çok cici :))

Bende bunu aldım oğluma 3 farklı şekilde kullanılıyor, gerçi netten aldık daha gelmedi merakla bekliyorum kuzumun ilgisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…