geçmiş olsun dark. lavinya cnm benim oğluş da almıyordu biberonu. sonuna kadar verdim ağzına bi iki çevirdi ağzında sonra alıştı. sende sadece ucunu verme
Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dnyas | rnn Byk Resmi kızlar bir türlü resmi yükleyemedim bunu aldım baya da uyguna aldım 75 tl den 45 tl düşmüş nasıl
çok güzel bende almayı düşünüyorum tepkisi nasıl peki denedin mi ??
slm kızlar yenı geldım ama cıkıcam malesef oglan sabahtan berı 2 sat uyudu nasıl uyumadan durdu hayret edıyorum yaa. sanırım 2 gundur kaka yapamaması ve banyo yapamaması rahatsız edıyor sanrım ne saçma bişi yaa aşıdan sonra 3 gun banyo yapmaması
evet canım ben de yaptırmamıstım. sımdıde sunnetlı dıye yaptıramıyoz:)
slm kızlar nasılsınız. ne zaman gırsem buraya benımkı uyanıyo bakalım sımdı uyancak mı:)
evet canım ben de yaptırmamıstım. sımdıde sunnetlı dıye yaptıramıyoz:)
slm kızlar nasılsınız. ne zaman gırsem buraya benımkı uyanıyo bakalım sımdı uyancak mı:)
balum nerde yaptırdınız sünneti devlettemi genel cerahhmı yaptı :)
:) uyandımı balum
Chicco,Kraft,Bebek Alveri Sitesi,Bebekcicileri.com,Bebek Eyalar,Bebek Siteleri | rnn Byk Resmi bide bunu aldım 40 tl miş ben 30 tl ye aldım
genel cerrah yaptı canım. devlette gun verıyolar 1 ay 2 ay sonraya fılan. aslında zafer beye cok guvenıyordum. sarda ulvı bey yaptı. dun doktorumuz mehmet beye gıttık cok begendı sunnetını. sordu kım yaptı dıye.
hadi hayırlı olsun :))bizde bakalım ne zaman yaptırırızz.. mehmet beyy cokk ıyı demi cok sevdım ben o dr cok acıklayıcı konuşuyorrrr :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?