2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Sonunda yıkadım affanı :)) biraz ağladı, giyinirken ağlıyor daha çok.Mamasını hazırlamıştım zaten banyodan sonra hemen verdim daha bitiremeden uyudu kaç saattir cebelleşiyordu uykuyla.

İlk yıkama biraz acemilik çektim ama yıkamadan ziyade banyo suyunu odaya taşımak baya zorladı, küvetindeki kirli suyu kaldıramadım daha odada kaldı ameliyat yerim ağrıdı.Buna dikkat edin derim benim gibi zorlamayın kendinizi.

hehe hadi atlattınız ilk yalnız banyoyu :)

Kızlar bebeklere şapka takıyormusunuz, ben hiç takmadım daha annem takma çok sıcağa alışmasın dedi taktırmadı.Bide nasıl giydiriyorsunuz, çok sıcağa alıştırmak istemiyorum evimde zaten ısınmıyor fazla altlar dükkan diye, doktorda sıcağa alıştırma dedi.İç badi giydiriyorum kısa yada uzun kollu, altına bi pijama çorap, üzerinede genelde tulum.

bende öyle giydiriyorum nevyas genelde kızlar da böyle giydiriyor ben gündüz giydirmiyorum ama gece kafası üşür diye giydiriyorum

bebeği banyoda yıkasaydın küçük bir elektrikli soba ile ısıtırdın dahakolay bence bir de böyle dene

bebeği banyoda yıkasaydın küçük bir elektrikli soba ile ısıtırdın dahakolay bence bir de böyle dene

Bilemedim böyle olacağını baya baya ağrım var şuan, korkuyorum inşallah içten bişey olmamıştır.Zaten yapıştırma diye tırsıyorum hemen bişeyde açılacakmış gibi geliyor açılmaz ama korku işte.Dahada su mu taşıyıp yıkamam zaten yarım ettim kendimi canım.

nevyas maşallah yıkadın tek başına...
kızlar gögüslerim eskisi gibi gergin değil ama sütüm var bakıyorum...sizin nasıl?

canım o kadarı hallettim ama adresi kopyalayamadım.onu nerden kopyalıcam hangi adresi yani.

For Websites: HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Hyves • iGoogle

Son aşamada for websites kısmında ımage url tıklıyorsun canım 2 adres çıkıyor alttaki adresi alıp profilinde çizlge kısmına yapıştırıyorsun.

teşekkürler canım halletti ece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…