Sonunda yıkadım affanı :)) biraz ağladı, giyinirken ağlıyor daha çok.Mamasını hazırlamıştım zaten banyodan sonra hemen verdim daha bitiremeden uyudu kaç saattir cebelleşiyordu uykuyla.
İlk yıkama biraz acemilik çektim ama yıkamadan ziyade banyo suyunu odaya taşımak baya zorladı, küvetindeki kirli suyu kaldıramadım daha odada kaldı ameliyat yerim ağrıdı.Buna dikkat edin derim benim gibi zorlamayın kendinizi.
sayfayı kapatınca bir müddet daha online görünüyoz galiba :)
bende öyle giydiriyorum nevyas genelde kızlar da böyle giydiriyor ben gündüz giydirmiyorum ama gece kafası üşür diye giydiriyorum
bebeği banyoda yıkasaydın küçük bir elektrikli soba ile ısıtırdın dahakolay bence bir de böyle dene
kızlar çizelge istiyom 1 yaşa göre nasıl yapıcam.
canım o kadarı hallettim ama adresi kopyalayamadım.onu nerden kopyalıcam hangi adresi yani.
nevyas maşallah yıkadın tek başına...
kızlar gögüslerim eskisi gibi gergin değil ama sütüm var bakıyorum...sizin nasıl?
For Websites: HTML Image URL Blogger Friendster hi5 MSN MySpace Facebook Wordpress Hyves iGoogle
Son aşamada for websites kısmında ımage url tıklıyorsun canım 2 adres çıkıyor alttaki adresi alıp profilinde çizlge kısmına yapıştırıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?