2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar bu pnömokok ne zaman yapılıyo normal aşı sıralamasında var mı talep mi etcez.bi de rota aşısını yaptırdınız mı?

canım sanırım bu 3 aşının içinde vardı pnömokok, çünkü bizde vuruldu görünüyo, bi tanesi karma aşı sanırım onun içinde var. sen talep etmiyorsun zaten yapıyolar canım

saolasın canımm nasıl olalım uyu ve oyna modundayız siz nasılsınız kuzuylaa:)

haha aynı işte, uyu oyna gez :) biz oyuncakları almaya başladık bi de, onlarla ilgilenmesini sağlamaya çalışıyoruz :)

devlet zorunlu yapıo bız bısey demıyoruz canım bn yaptrmadım yaptrmıcmda bnmkı emıp uyuyo dudu bu gece nöbet tutarız artık :)ıyı olsunlarda

canım hangisini yaptırmıcan anlamadım tam :) bi de neden yaptırmıcan, bi zararı falan olduğu için mi, merak ettim

ben de hiç sevmiyorum bir sürü aşı yapılıyor çocuklara, hepsi gereklidir inşallah

bızımkı masallah artık gece gunduzu ayırmaya basladı sanırım gunduz fazla uyumuyor artık
masallah cok sevndım asıdan snra huyu degsdı sankı dımı

valla canım ii olsunda tutarım nöbet biraz mızıltılı oyun halısında bile pek keyifli değil

bnmkı uyuyo 4 gıbı uynr bu saatler uyku saatı ama keyfı yoktu uyurken

ay fatmacım tamam rota için demişsin sen onu :) çaktım şimdi :)

pnömokok için diyon sandım da yaptırdık dedindi zati

:)rotayı yaptrmıcam dgrlerın hepsını yaptrıcam rotadan allah korusunda aşı olan bebek ve cocuklarda rota virüsü oluyo ondan yanı birazda pahalı oldugundan bu aralarda cok sıkıntıdayız

:)rotayı yaptrmıcam dgrlerın hepsını yaptrıcam rotadan allah korusunda aşı olan bebek ve cocuklarda rota virüsü oluyo ondan yanı birazda pahalı oldugundan bu aralarda cok sıkıntıdayız

ben de yaptırmak istemiyordum aslında ama doktor önerdi, bir de benimki kreşe gidecek 5 aylıkken, evde büyümeyeceği için yaptırmam gerekiyordu.

allah hepsini korusun rota hastalığından inşallaaah

ben de yaptırmak istemiyordum aslında ama doktor önerdi, bir de benimki kreşe gidecek 5 aylıkken, evde büyümeyeceği için yaptırmam gerekiyordu.

allah hepsini korusun rota hastalığından inşallaaah

sen iyi yapmışssın canım ya 5 aylıkken ay kıyamam ben ona ya

rita zature aşısı oldumu snın oğluş öbür ay zature aşısı olucak bnm kız ana cocuk saglıgında öle dedıler randevuda verdıler

kız fatma allah seni hep güldürsün emi:))bende sabahtan beri sağlık ocağını arıyorum açmıyolar....zatüreyi niye demediniz diye kızıcam::)))nete bakim bari dedim anacım o pnömokokmuş zaten:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…