devlet zorunlu yapıo bız bısey demıyoruz canım bn yaptrmadım yaptrmıcmda bnmkı emıp uyuyo dudu bu gece nöbet tutarız artık :)ıyı olsunlarda
kızlar bu pnömokok ne zaman yapılıyo normal aşı sıralamasında var mı talep mi etcez.bi de rota aşısını yaptırdınız mı?
saolasın canımm nasıl olalım uyu ve oyna modundayız siz nasılsınız kuzuylaa:)
devlet zorunlu yapıo bız bısey demıyoruz canım bn yaptrmadım yaptrmıcmda bnmkı emıp uyuyo dudu bu gece nöbet tutarız artık :)ıyı olsunlarda
bızımkı masallah artık gece gunduzu ayırmaya basladı sanırım gunduz fazla uyumuyor artık
masallah cok sevndım asıdan snra huyu degsdı sankı dımıbızımkı masallah artık gece gunduzu ayırmaya basladı sanırım gunduz fazla uyumuyor artık
valla canım ii olsunda tutarım nöbet biraz mızıltılı oyun halısında bile pek keyifli değil
biz 5.aydan sonra baslayacagız , 5 bucuk gıbı.. cunku 6.ay bitince işe baslayacagım..bende hıc bakmadımya 4.aydamı baslıcaz ek gıdaya
canım sanırım bu 3 aşının içinde vardı pnömokok, çünkü bizde vuruldu görünüyo, bi tanesi karma aşı sanırım onun içinde var. sen talep etmiyorsun zaten yapıyolar canım
haha aynı işte, uyu oyna gez :) biz oyuncakları almaya başladık bi de, onlarla ilgilenmesini sağlamaya çalışıyoruz :)
canım hangisini yaptırmıcan anlamadım tam :) bi de neden yaptırmıcan, bi zararı falan olduğu için mi, merak ettim
ben de hiç sevmiyorum bir sürü aşı yapılıyor çocuklara, hepsi gereklidir inşallah
masallah cok sevndım asıdan snra huyu degsdı sankı dımı
bnmkı uyuyo 4 gıbı uynr bu saatler uyku saatı ama keyfı yoktu uyurken
ay fatmacım tamam rota için demişsin sen onu :) çaktım şimdi :)
pnömokok için diyon sandım da yaptırdık dedindi zati
:)rotayı yaptrmıcam dgrlerın hepsını yaptrıcam rotadan allah korusundaaşı olan bebek ve cocuklarda rota virüsü oluyo ondan yanı birazda pahalı oldugundan bu aralarda cok sıkıntıdayız
ay fatmacım tamam rota için demişsin sen onu :) çaktım şimdi :)
pnömokok için diyon sandım da yaptırdık dedindi zati
ben de yaptırmak istemiyordum aslında ama doktor önerdi, bir de benimki kreşe gidecek 5 aylıkken, evde büyümeyeceği için yaptırmam gerekiyordu.
allah hepsini korusun rota hastalığından inşallaaah
sen iyi yapmışssın canım ya 5 aylıkken ay kıyamam ben ona ya
oyyy napalım artık alışcaz bu duruma
ben işe o kreşe :)
rita zature aşısı oldumu snın oğluş öbür ay zature aşısı olucak bnm kız ana cocuk saglıgında öle dedıler randevuda verdıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?