2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

eski calıştıgım yerden ıstıfa edıyorum kızlar 4 aylık param yandı bıde gecmıs bızım hatamız degıl dıyorlar eger bna muhasebe deseydın sankı böle problem olurmuydu ayyaklıma gelıne cok sınır oluyom 2 ay snra iş arıcam işallah hmn bulurum ya

tekrar merhaba..

memede mızmızlanıp duruyordu, battaniyesiyle kollarını hafifçe sardım, emziğini verip pışpışladım uyumaya başladı

bakalım ne kadar sürecek :26:

merhaba kızlar biz geldik sağlık ocağından moralimi bozdu ebe
kilo almamış dedi
geçen ay 495 di bu ay 5620 neymiş 1 kilo almalıymış

bu arada ne veriyosunuz bebişlere alışsın diye bizdeverelim benm koız 4. ayına girdi bugüünnn az kaldı 6. ayımızaaaaaa yaşasın

selam kızlar nasılsınız bizim haftasonu berbat geçti çünkü benim kızı hastaneye yatırdık 1gece kaldı sonra eve döndük mide kanamasından şüphelendi dr neyseki bişey çıkmadı midesini yıkadılar nasıl agladı kuşum bi görseniz üstüne serum baglıycaz dediler bi türlü damar yolunu bulamadılar elini ayagını delik deşik ettiler gene bulamadılar çok kötüydü ya

canım büyük geçmiş olsun sorun neymiş yaa allahım el kadar bebede ne mide kanamasıymış

olsun canı sağolsun kreş buldunmu ?kacdan kaca?aylık nekdar canım bnde 6 ayda işe baslıcam ya

canım benim işyerimin kreşi var, yani sadece çalışanların çocuklarına bakan bi kreş, benim mesai saatlerimle aynı o yüzden, arada gidip emzirebileceğim, iyi olacak :) bu kadar küçük çocuk almıyolar normalde, 6 aydan sonra alıyolar ama napalım, müdürüm izin vermedi dicem :) aynı işyeri sonuçta

tüh ya yazık oldu, hakkın olan bişeyi alamıyorsun ama hayırlısı belki daha iyi bi iş bulursun canım

canım benim kızım 2 ay 3 haftalıkken 5380 gr'dı ve doktorum gayet normal diyor, hatta çizelgeden de gösterdi gayet de orta sınırlarda.

benimki 1 kilo almıyor ayda ama sorun var demiyor doktorum

canım benim kıyamam ya.. büyük geçmiş olsun..
şimdi nasıl?

nasıl veriyorsun canım hani sırayla mı yoksa kafana göre mi geçen peynir sürdüm ağzına çok sevdi
genelde kk dan buluyorum zamanı gelince eklerim sizeeee

canım ben ne yıyorsam hepsinin suyundan 2 çay kaşıgı verıyorum
sabhlarıda peynir biraz ezilmiş fındık ezmesi kaşık ucuyla ...yogurt yine kaşık ucuyla ve kayısı elma armut,erik kurusundan komposto yapıyorum 30 ml.de onu içio

canım çok geçmiş olsun

neydi ki sorununuz, hay allah ya

canım benim kızım 2 ay 3 haftalıkken 5380 gr'dı ve doktorum gayet normal diyor, hatta çizelgeden de gösterdi gayet de orta sınırlarda.

benimki 1 kilo almıyor ayda ama sorun var demiyor doktorum

ya ne güzelmiş sizin doktor ya moralim sıfır oldu gerçi doktorumuzu aramadım daha ben sağlık ocağı böyle dedi benm kızımda hiç 1 kilo almadı daha 1 ay boyunca

içimi rahatlattın tatlım çok teşekkürler

kıyamam cocuga ıskence olmus ya allah cok sukur öle bısey deılmıs cok gecmıs olsun

aynen işllah daha iyi bir iş bulurum

oh ne guel gari olmad sagrasın aksam bıberonla verırsın zatne 3 aydan snra emmelerıde coğalıcak bı gögsu tamamen boşaltıp dgrıne bıle gcerler

Son düzenleme:

gayet güzel canım...bozma moralini...ayrıca ek besine başlamak içinde bence acele etme...

çok geçmiş olsun canım..hayırdır niye gittiniz hastaneye??yani neyden şüphelendiniz??allah acil şifalar versin...

sagloun kızlar rabbim tekrar yaşatmasın kusmugunda kan gördüm oyüzden acile gittik orda tekrar kahverengi kusunca dr yatış dedi hemen, mide kanaması varsa kahverengi yada siyah kusuyomuş bebekler telaşlandık bizde tabi neyseki mide yıkandıgında çıkan sıvıya baktılar sorun yok dediler sorun benden kaynaklanıyomuş dr son dedigine göre memede çatlak varmı diye sordu bende evet deyince orayı kanatmış olabilir diyerek taburcu etti

ben de böyle yapayım o zaman pekmez veriyorum ben emziğin ucuna azcık olur mu
benim oğlum doğduğundan beri 1kg almadı
geçmiş olsun canımm ay yavrumm nasıl canını yakmışlar

ne güzel bebeğin yanında olacak ben bakıcıya bırakıcam 5 aylıkken

geçmiş olsun canım

meryem cok gecmis olsun canıımm.
bnmkiside 1aylık felandı kusmuştu kan görmüştüm ödüm kopmuştu... sonra emerken bir bakmıştım ki,ağzı bile kan cocugun bide baktım ki gogsume,iyi olan gögsüm catlamış ve kanıyor bi ohh çekmiştim valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…