ben artık azar azar verıyorum.
selam kızlar nasılsınız bizim haftasonu berbat geçti çünkü benim kızı hastaneye yatırdık 1gece kaldı sonra eve döndük mide kanamasından şüphelendi dr neyseki bişey çıkmadı midesini yıkadılar nasıl agladı kuşum bi görseniz üstüne serum baglıycaz dediler bi türlü damar yolunu bulamadılar elini ayagını delik deşik ettiler gene bulamadılar çok kötüydü ya
olsun canı sağolsun kreş buldunmu ?kacdan kaca?aylık nekdar canım bnde 6 ayda işe baslıcam ya
eski calıştıgım yerden ıstıfa edıyorum kızlar 4 aylık param yandı bıde gecmıs bızım hatamız degıl dıyorlar eger bna muhasebe deseydın sankı böle problem olurmuydu ayyaklıma gelıne cok sınır oluyom 2 ay snra iş arıcam işallah hmn bulurum ya
merhaba kızlar biz geldik sağlık ocağından moralimi bozdu ebe
kilo almamış dedi
geçen ay 495 di bu ay 5620 neymiş 1 kilo almalıymış
bu arada ne veriyosunuz bebişlere alışsın diye bizdeverelim benm koız 4. ayına girdi bugüünnn az kaldı 6. ayımızaaaaaa yaşasın
selam kızlar nasılsınız bizim haftasonu berbat geçti çünkü benim kızı hastaneye yatırdık 1gece kaldı sonra eve döndük mide kanamasından şüphelendi dr neyseki bişey çıkmadı midesini yıkadılar nasıl agladı kuşum bi görseniz üstüne serum baglıycaz dediler bi türlü damar yolunu bulamadılar elini ayagını delik deşik ettiler gene bulamadılar çok kötüydü ya
nasıl veriyorsun canım hani sırayla mı yoksa kafana göre mi geçen peynir sürdüm ağzına çok sevdi
genelde kk dan buluyorum zamanı gelince eklerim sizeeee
canım benim kızım 2 ay 3 haftalıkken 5380 gr'dı ve doktorum gayet normal diyor, hatta çizelgeden de gösterdi gayet de orta sınırlarda.
benimki 1 kilo almıyor ayda ama sorun var demiyor doktorum
kıyamam cocuga ıskence olmus ya allah cok sukur öle bısey deılmıs cok gecmıs olsunselam kızlar nasılsınız bizim haftasonu berbat geçti çünkü benim kızı hastaneye yatırdık 1gece kaldı sonra eve döndük mide kanamasından şüphelendi dr neyseki bişey çıkmadı midesini yıkadılar nasıl agladı kuşum bi görseniz üstüne serum baglıycaz dediler bi türlü damar yolunu bulamadılar elini ayagını delik deşik ettiler gene bulamadılar çok kötüydü ya
canım benim işyerimin kreşi var, yani sadece çalışanların çocuklarına bakan bi kreş, benim mesai saatlerimle aynı o yüzden, arada gidip emzirebileceğim, iyi olacak :) bu kadar küçük çocuk almıyolar normalde, 6 aydan sonra alıyolar ama napalım, müdürüm izin vermedi dicem :) aynı işyeri sonuçta
tüh ya yazık oldu, hakkın olan bişeyi alamıyorsun ama hayırlısı belki daha iyi bi iş bulursun canım
merhaba kızlar biz geldik sağlık ocağından moralimi bozdu ebe
kilo almamış dedi
bu arada ne veriyosunuz bebişlere alışsın diye bizdeverelim benm koız 4. ayına girdi bugüünnn az kaldı 6. ayımızaaaaaa yaşasın
ben de böyle yapayım o zaman pekmez veriyorum ben emziğin ucuna azcık olur mucanım ben ne yıyorsam hepsinin suyundan 2 çay kaşıgı verıyorum
sabhlarıda peynir biraz ezilmiş fındık ezmesi kaşık ucuyla ...yogurt yine kaşık ucuyla ve kayısı elma armut,erik kurusundan komposto yapıyorum 30 ml.de onu içio
benim oğlum doğduğundan beri 1kg almadımerhaba kızlar biz geldik sağlık ocağından moralimi bozdu ebe
kilo almamış dedi
geçmiş olsun canımm ay yavrumm nasıl canını yakmışlarselam kızlar nasılsınız bizim haftasonu berbat geçti çünkü benim kızı hastaneye yatırdık 1gece kaldı sonra eve döndük mide kanamasından şüphelendi dr neyseki bişey çıkmadı midesini yıkadılar nasıl agladı kuşum bi görseniz üstüne serum baglıycaz dediler bi türlü damar yolunu bulamadılar elini ayagını delik deşik ettiler gene bulamadılar çok kötüydü ya
canım benim işyerimin kreşi var, yani sadece çalışanların çocuklarına bakan bi kreş, benim mesai saatlerimle aynı o yüzden, arada gidip emzirebileceğim, iyi olacak :) bu kadar küçük çocuk almıyolar normalde, 6 aydan sonra alıyolar ama napalım, müdürüm izin vermedi dicem :) aynı işyeri sonuçta
tüh ya yazık oldu, hakkın olan bişeyi alamıyorsun ama hayırlısı belki daha iyi bi iş bulursun canım
sagloun kızlar rabbim tekrar yaşatmasın kusmugunda kan gördüm oyüzden acile gittik orda tekrar kahverengi kusunca dr yatış dedi hemen, mide kanaması varsa kahverengi yada siyah kusuyomuş bebekler telaşlandık bizde tabi neyseki mide yıkandıgında çıkan sıvıya baktılar sorun yok dediler sorun benden kaynaklanıyomuş dr son dedigine göre memede çatlak varmı diye sordu bende evet deyince orayı kanatmış olabilir diyerek taburcu etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?