ya ne güzelmiş sizin doktor ya moralim sıfır oldu gerçi doktorumuzu aramadım daha ben sağlık ocağı böyle dedi benm kızımda hiç 1 kilo almadı daha 1 ay boyunca
içimi rahatlattın tatlım çok teşekkürler
ben de yaptırmak istemiyordum aslında ama doktor önerdi, bir de benimki kreşe gidecek 5 aylıkken, evde büyümeyeceği için yaptırmam gerekiyordu.
allah hepsini korusun rota hastalığından inşallaaah
bızede doktor ıyı gıdıyorsunuz dıor zayıf dogmasına ragmen kılonuz cok ıyı dıyor masallahhh
ne bilimmm reçelde şeker var pekmez kan yapar dedimmmm bi de üstüne su içiriyorum
ARALIK 8,DE SADECE ANNE SÜTÜYLE 5800İDİ BAKALIM OCAK 7,DE MAMA,DA VAR BU SFER KAÇ KİLO OLACAK
ben 1 haftadır kestım mama vermıyorum doktorda verme gerek yok dedi
meryem cok gecmis olsun canıımm.
bnmkiside 1aylık felandı kusmuştu kan görmüştüm ödüm kopmuştu... sonra emerken bir bakmıştım ki,ağzı bile kan cocugun bide baktım ki gogsume,iyi olan gögsüm catlamış ve kanıyor bi ohh çekmiştim valla.
kıyamam cocuga ıskence olmus ya allah cok sukur öle bısey deılmıs cok gecmıs olsun
aynen işllah daha iyi bir iş bulurum
oh ne guel gariolmad sagrasın aksam bıberonla verırsın zatne 3 aydan snra emmelerıde coğalıcak bı gögsu tamamen boşaltıp dgrıne bıle gcerler
sagloun kızlar rabbim tekrar yaşatmasın kusmugunda kan gördüm oyüzden acile gittik orda tekrar kahverengi kusunca dr yatış dedi hemen, mide kanaması varsa kahverengi yada siyah kusuyomuş bebekler telaşlandık bizde tabi neyseki mide yıkandıgında çıkan sıvıya baktılar sorun yok dediler sorun benden kaynaklanıyomuş dr son dedigine göre memede çatlak varmı diye sordu bende evet deyince orayı kanatmış olabilir diyerek taburcu etti
ben de böyle yapayım o zaman pekmez veriyorum ben emziğin ucuna azcık olur mu
benim oğlum doğduğundan beri 1kg almadı
geçmiş olsun canımm ay yavrumm nasıl canını yakmışlar
ne güzel bebeğin yanında olacak ben bakıcıya bırakıcam 5 aylıkken
ARALIK 8,DE SADECE ANNE SÜTÜYLE 5800İDİ BAKALIM OCAK 7,DE MAMA,DA VAR BU SFER KAÇ KİLO OLACAK
slm kızlar hayırlı günler.. sezeryan olan arkadaşlar dikişlerinizin üstünde agrı yafda dokununca acınız oluyormu? şu hissiz olan yer var ya kenarına dokununca acıyor bebısın ayakları denk gelınce acıyor yaa .. bu ara ev işi cocuk kucakta durunca malum agırlastılar sanırım cok yordum kendımı ondan acı oldu.. yanlız amelıayt yerımde acı yok o hıssız olan yerde...bu arada o hıssızlık gecmeye basladı eşimde h,ssizlik geçtigi için acı vardır dıobu arada cldırcam az kaldı..Nokta kadarda olsa lekelenme hergun oluyor ..kkda arkadaştada olmuş uzun süre.dr sorun yok emzırdıgın ıcın olabılır demıs ..olmadı dr gıdıcem sıkıldım artık
canım bendede oluyor dun fecı acıdı kot gıymıstım
5 aylıkken alan kreşler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?