2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benimkisi de almadı canımhiç 1kilo.. baktıgım zaman hep orta sınırda gozukuyor ama boylu oldugu icin zayıf duruyo ben üzülüyorum zayıf süt yok kilo almıyor diye ama dr iyi diyor..

canım ben gögsüme baktım kan yoktu sıktım falan bişey gelmedi oyüzden memeden şüphelenmemiştim emerken agzından dışarı sızdırıyodu baktım sanki kahverengi akmış agzından ama bişey yoktu agzında uyuttum odadan çıktım aglamasına geri döndüpte yastıktaki kanı görünce nasıl korktum ilaç kullanıyorum şimdi ilaçlıykende emzirmiyorum mamaya talim ediyoruz artık

zaten şimdiden fark etti emmesi, büyüyorlar, yetmicem diye korkuyorum :) inşallah onun hızında süt üretebilirim :)

canım çok şükür bişey çıkmamış :) çok geçmiş olsun tekrar

canım inşallah çok iyi bir bakıcı bulursunuz

slm kızlar hayırlı günler.. sezeryan olan arkadaşlar dikişlerinizin üstünde agrı yafda dokununca acınız oluyormu? şu hissiz olan yer var ya kenarına dokununca acıyor bebısın ayakları denk gelınce acıyor yaa .. bu ara ev işi cocuk kucakta durunca malum agırlastılar sanırım cok yordum kendımı ondan acı oldu.. yanlız amelıayt yerımde acı yok o hıssız olan yerde...bu arada o hıssızlık gecmeye basladı eşimde h,ssizlik geçtigi için acı vardır dıo bu arada cldırcam az kaldı..Nokta kadarda olsa lekelenme hergun oluyor ..kkda arkadaştada olmuş uzun süre.dr sorun yok emzırdıgın ıcın olabılır demıs ..olmadı dr gıdıcem sıkıldım artık

canım bendede oluyor dun fecı acıdı kot gıymıstım

meryemtaze cok gecmıs olsun sukur bişi cıkmamıs sonucunda..

bir keresınde benım oglanda cok kötü kusmustu üstünü benide buladı tabii ..bi baktım beyazla karısıkk kırmızı pelte gibi süt kesigi ile karısmıs ödüm kopmustu .sonra dusundum 2-3 satt önce kan damlasını vermiştim kırmızı rengı ondan olmustur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…