ıltahaplanam olmaz artık demi 2 aydan sonra annem korkuttu tlfa ates varsa ıltahap kapmıs olabılır sıcak tut kendını dedı
slm kızlar hayırlı günler.. sezeryan olan arkadaşlar dikişlerinizin üstünde agrı yafda dokununca acınız oluyormu? şu hissiz olan yer var ya kenarına dokununca acıyor bebısın ayakları denk gelınce acıyor yaa .. bu ara ev işi cocuk kucakta durunca malum agırlastılar sanırım cok yordum kendımı ondan acı oldu.. yanlız amelıayt yerımde acı yok o hıssız olan yerde...bu arada o hıssızlık gecmeye basladı eşimde h,ssizlik geçtigi için acı vardır dıobu arada cldırcam az kaldı..Nokta kadarda olsa lekelenme hergun oluyor ..kkda arkadaştada olmuş uzun süre.dr sorun yok emzırdıgın ıcın olabılır demıs ..olmadı dr gıdıcem sıkıldım artık
benımkı kabuk bagladı bu arada ip hala sallanıyor
kızlar ek gıdaya geçmek için niye acele ediyorsunuz?doktor bana tam 6 aylık olunca başla...ondan önce sakın dedi...ben su bile vermedim acaba yanlış mı yapıyorum??
o neden ya dktora gttınmı ?bnmkı yapıştrma hıc bişey gözkmuyo bı cızık varr okadar ilk zmnla cıgı kouydu şimdi rengı acık tenımın rengıne yakın
göbeğimdeki sıyahlık gecmedı ama
kızlar ek gıdaya geçmek için niye acele ediyorsunuz?doktor bana tam 6 aylık olunca başla...ondan önce sakın dedi...ben su bile vermedim acaba yanlış mı yapıyorum??
yok gıtmedım benımkıde yapıstırma sadece bı taraftan ip sallanıyor
oglumda ben 4 aylıkken başlamıştım evde yogurt yapıyodum meyve püresi falanda yediriyodum kızımdada aynı 4 aylıkken başlamayı düşünüyorum oglumda ki hatayı tekrarlamıycam oglum agladıgı zaman emzigini pekmeze batırıp veriyodum malesef şuan ön dişleri çürümüş vaziyette daha 3.5 yaşında oldugundan bişeyde yapmadılar kendi kendine diişleri düşene kadar bekliycez artık
vala ben dişi çıkar çıkmaz fırçalamaya başlıcam yoksa pekmez vermesen de çürüyebilir, çikolata şeker falan yerken herhalde di mi?
vala ben dişi çıkar çıkmaz fırçalamaya başlıcam yoksa pekmez vermesen de çürüyebilir, çikolata şeker falan yerken herhalde di mi?
bebekler snradan yemkte zrluk cekıyo bnm kuznn bebegı 9 aylık olmuş ymk yemıyo dgr oğlu 2 yasnda oda öle ymk yedremıyorlar annemde hep 4 aylıkken baslamış hıc bır problm olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?