2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm kızlar uzun zamandır giremiyordum girsem de sadece okuyup çıkıyordum ama özlemişim ortamı:)
bende acaba azar azar tattırsam mı diye düşünüyorum kafam karışık..

aynı bnı anlatdın dınlen canım dun yatdım dınlendım bgn bırazdaha ıyıyım nezman gecıcek bu acılar yaw

kızlar ek gıdaya geçmek için niye acele ediyorsunuz?doktor bana tam 6 aylık olunca başla...ondan önce sakın dedi...ben su bile vermedim acaba yanlış mı yapıyorum??

kızlar bende hiç bahsettiğiniz gibi agrılar acılar yok. ben de mi bir anormallik var yoksa :)))

bendede bi acı yok sezeryan yerşnde
hatta dün baktım iz mizde kalmamış bi kenarlarda var okadar ortası yok olmuş bile

üşüttüğüm zamanlarda acı oluyor ben de sıcak tutmak üşütmemek çok önemli, zaten ben üşüttüğümü farketmesem de hemen bebeğimde gaz oluyor 3-4saat sonra. mecbur dikkat ediyorum kendime yeterki gaz olmasın

kızlar ek gıdaya geçmek için niye acele ediyorsunuz?doktor bana tam 6 aylık olunca başla...ondan önce sakın dedi...ben su bile vermedim acaba yanlış mı yapıyorum??

canım annemler illa az az ver diyolar tecrübeleri var ama dr farklı diyor. yalnız ben su veriyorum azcık hergün, bir de rezene çayı içiyor.

bebekler snradan yemkte zrluk cekıyo bnm kuznn bebegı 9 aylık olmuş ymk yemıyo dgr oğlu 2 yasnda oda öle ymk yedremıyorlar annemde hep 4 aylıkken baslamış hıc bır problm olmuyo

oglumda ben 4 aylıkken başlamıştım evde yogurt yapıyodum meyve püresi falanda yediriyodum kızımdada aynı 4 aylıkken başlamayı düşünüyorum oglumda ki hatayı tekrarlamıycam oglum agladıgı zaman emzigini pekmeze batırıp veriyodum malesef şuan ön dişleri çürümüş vaziyette daha 3.5 yaşında oldugundan bişeyde yapmadılar kendi kendine diişleri düşene kadar bekliycez artık

vala ben dişi çıkar çıkmaz fırçalamaya başlıcam yoksa pekmez vermesen de çürüyebilir, çikolata şeker falan yerken herhalde di mi?

vala ben dişi çıkar çıkmaz fırçalamaya başlıcam yoksa pekmez vermesen de çürüyebilir, çikolata şeker falan yerken herhalde di mi?

geçen gün ebru şallıya diş hekimi çıktı 2 yaşından önce diş fırçalamayı önermiyoruz düzenli olmasın dedi arada fırçalasın
hatta ebru şallı da 2 yaşından önce başlamış yanlış yapmışsın dedi

bebekler snradan yemkte zrluk cekıyo bnm kuznn bebegı 9 aylık olmuş ymk yemıyo dgr oğlu 2 yasnda oda öle ymk yedremıyorlar annemde hep 4 aylıkken baslamış hıc bır problm olmuyo

eskiden hemen başlanırmış zaten mamaya:) benim annem de öyle yapmış, gayet de sağlıklıyım allaha şükür:) yemek yeme problemim de olmamış küçükken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…