2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

pamukcuk için ilç verdı dktor ne ıgrenc kokuyo tadıda brbat kızm agladı ya bide 10 gun boyunca gunde 3 kez yap dedı ya ayyy cıldıracam işllah hmnb gcerde bıdaha yapmam

kızlar bende hiç bahsettiğiniz gibi agrılar acılar yok. ben de mi bir anormallik var yoksa :)))

bendede yok agri falan ama hala adet olmadim yaa normalmi ki

dün oğluma kanguru aldık cok sevdi hehe guluyor hep masallah

bizimkide .ok seviyo canim ama cok alistirma hic inmek istemiyolar sonra ben zor ayirdim

kizlar ya benim kki cok kusuyo napsam ki

bursada yeşim tekstilde çalışıyorum ben :)

pikemmm bursada yeşim tekstildemii aaaaa biliyorum orayı gitmiştimm..hatta biz yeşim tekstıle iş yapıyordukk :)babamn atolyeside otosansit sanayi sitesindeydi orda nakış üzerıne yesıme iş yapıyorduk bilirsin sen 15 kafalı sanayi makınalarııııı.. sen ne uzerıne calısıyorsun orda??
bursam canım bursam

pamukcuk için ilç verdı dktor ne ıgrenc kokuyo tadıda brbat kızm agladı ya bide 10 gun boyunca gunde 3 kez yap dedı ya ayyy cıldıracam işllah hmnb gcerde bıdaha yapmam

selam hanımlar :)

fatmacım pamukçuğa en iyi karbonatlı su geliyor 1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı karbonat koy temiz bi tülbenti batır küçük parmağınla bebişin dilini ve ağzını sil bizde işe yaradı 2 günde geçti geçmiş olsun

kusmaklı bzim bebeler :) hiç kusmayan bebekler ne güzel olur demii.. her saniye kusmak mendilleri üst baş batıyor kokuyo bide kulagınada akıyor saçlar batıyorr. banyo yaptırdıktan sonra kulagından kusmak cıkıyor benım oglanın dr söyledım muayne ettırdım allhtan bısı cıkmadı dıkkat edılmesı lazım dedı

ah canım ya :) benim babam da yeşime iş yapıyodu ama baskı yapıyodu :) biliyom tabi :)
ben orda yurtdışı satınalma yapıyorum şimdi :)

selma kızlar ben gene geldim kek yaptım bu arada...
ya ben hala adet olmadım şikayetçi de değilim...ama olmak isteyenler niye istiyor merak ettim sıkıntı mı ypıyor??

canım geçmiş olsun yaa( benim kızında dilinin üzerinde çıktı..eşime karbonatlısu yapalım dedim bana inanmadı,bugün doktorumuza sormuş karbonatlı su yap demiş dediğime geldi yani he he

bende uyansın diye bakliyorum karbonatlı su yapacağım ilk kızımda da olmuştu karbonatlı suyla geçirmiştim...

kızlar bende 6 aydan önce birşey vermeyi düşünmüyorum,sütüm yetmez az olursa başka tabi..doktorumuz biz yaz bebeklerine bile o sıcaklarda su vermeyin sakın dedik şimdi sizinki kış bebeği hiç gerek yok dedi..kilo alımı ii dedi.

Allah kolaylık versin canım yeşimde çalışmak büyük sabır gerektirir aferin sana :)

hahah öyle vala canım ama napalım iş işte :) sağollasın :)

kızlar ya ben de bu ek gıda meselesini nasıl yapsam diye düşünüyorum, yazdıklarınızı okudukça kafam karışıyor

ilç verdı ılk karntlı suyla tmzle dedı snra ılc damlt dedı ama ılc yuzunden kac kez kustu saymadım ya şimdi üzerını degstım emzrdım ayagımda sallıyom bgn asıdan dolayı bı tuaf zaten

ilç verdı ılk karntlı suyla tmzle dedı snra ılc damlt dedı ama ılc yuzunden kac kez kustu saymadım ya şimdi üzerını degstım emzrdım ayagımda sallıyom bgn asıdan dolayı bı tuaf zaten

tüh her şey üst üste gelmiş,pamukçuk oldu mu zaten emmek istemezmiş acırmış,şükür bizimkinde yok daha birşey..allah kolaylık versin allah acısını alsın hemen:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…