ne güzel bir işyeriymiş:))nerde çalışıyorsun?
mecbur canım uyurken sür o zaman ama sür
bide kusmaya basladı ya ılactan snra offf sürmicem ya böle şey mi olur ya
kızlar bende hiç bahsettiğiniz gibi agrılar acılar yok. ben de mi bir anormallik var yoksa :)))
dün oğluma kanguru aldık cok sevdi hehe guluyor hep masallah
bursada yeşim tekstilde çalışıyorum ben :)
pamukcuk için ilç verdı dktor ne ıgrenc kokuyo tadıda brbat kızm agladı ya bide 10 gun boyunca gunde 3 kez yap dedı ya ayyy cıldıracam işllah hmnb gcerde bıdaha yapmam
gene kustu ya
pikemmm bursada yeşim tekstildemii aaaaabiliyorum orayı gitmiştimm..hatta biz yeşim tekstıle iş yapıyordukk :)babamn atolyeside otosansit sanayi sitesindeydi orda nakış üzerıne yesıme iş yapıyorduk bilirsin sen 15 kafalı sanayi makınalarııııı.. sen ne uzerıne calısıyorsun orda??
bursam canım bursam
gene kustu ya
ah canım ya :) benim babam da yeşime iş yapıyodu ama baskı yapıyodu :) biliyom tabi :)
ben orda yurtdışı satınalma yapıyorum şimdi :)
Allah kolaylık versin canım yeşimde çalışmak büyük sabır gerektirir aferin sana :)
selma kızlar ben gene geldim kek yaptım bu arada...
ya ben hala adet olmadım şikayetçi de değilim...ama olmak isteyenler niye istiyor merak ettim sıkıntı mı ypıyor??
canım geçmiş olsun yaa( benim kızında dilinin üzerinde çıktı..eşime karbonatlısu yapalım dedim bana inanmadı,bugün doktorumuza sormuş karbonatlı su yap demiş dediğime geldi yani he he
bende uyansın diye bakliyorum karbonatlı su yapacağım ilk kızımda da olmuştu karbonatlı suyla geçirmiştim...
ilç verdı ılk karntlı suyla tmzle dedı snra ılc damlt dedı ama ılc yuzunden kac kez kustu saymadım yaşimdi üzerını degstım emzrdım ayagımda sallıyom bgn asıdan dolayı bı tuaf zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?