2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

tüh her şey üst üste gelmiş,pamukçuk oldu mu zaten emmek istemezmiş acırmış,şükür bizimkinde yok daha birşey..allah kolaylık versin allah acısını alsın hemen:2:

amin işllah ilcı kullanmıcm karbntlı suyla hm onun agzını hm kndı gögsumu sılerım gecer nebıcım ılcmış ya daha damltrkn gözunden yas geldı hmsre dıyokı ıyıce dılını kazı kırmızı olna kadar sankı buyuk ınsanmış gıbı ızın verr bebek 2 kere yaptım bastı yaygarayı hergun az az yaparım zamnla gecer çok şükürki emıyo

inanmıyorum nasıl kazı der internette çok araştırdım sakın kazımayın çok büyük yanlış yazıyordu ya. kim doğru söylüyor şaştım valla..

kızlar selam, nasılsınız ?
ben biraz sabırsız davranıyorum galiba ama merak ettim de bebekleriniz kahkaha atmaya başladı mı acaba ?

inanmıyorum nasıl kazı der internette çok araştırdım sakın kazımayın çok büyük yanlış yazıyordu ya. kim doğru söylüyor şaştım valla..

yok ya kazılırmı anneme sordum sakın dedı kızım sızınde olmusdu az az sıl sakın kazıma dedı gecer 3 aydan snra bıdahada olmamıstı sızlerde dedı zamnla gecıcek ısallah

yok ya kazılırmı anneme sordum sakın dedı kızım sızınde olmusdu az az sıl sakın kazıma dedı gecer 3 aydan snra bıdahada olmamıstı sızlerde dedı zamnla gecıcek ısallah

tabi ya kazınmaz.eşimede bugün demişler de kazıyın diye deli bu millet valla bende vicdanın el verirse yap dedim,mahvolur çocuk ya...bakalım damla ilaç almış ama ben karbonat yapmayı düşünüyorum...

tabi ya kazınmaz.eşimede bugün demişler de kazıyın diye deli bu millet valla bende vicdanın el verirse yap dedim,mahvolur çocuk ya...bakalım damla ilaç almış ama ben karbonat yapmayı düşünüyorum...

Nasil oluyor bu pamukcuk? Bizimkinin de dilinde beyazlik var ama sutten oluyor herhalde doktor da bisey demedi ..

hahah öyle vala canım ama napalım iş işte :) sağollasın :)

kızlar ya ben de bu ek gıda meselesini nasıl yapsam diye düşünüyorum, yazdıklarınızı okudukça kafam karışıyor

canım ben ilk kızımda 4 ay biter bitmez başladım,tabi öyle ağır şeyler değil...ilk başta bir kaç kaşık elme suyuyla başladım,sonraki gün bir kaç kaşık havuç suyu,derken karıştırıp vermeye başladım,ardından azar azar çorbalar vermeye başladım 5, ay gibi...hiç ama hiç pişman olmadım,yemek sorunu yaşamadım,çok erken alışıyorlar tatlara....aynısını küçük kızımada yapıcam....

birde kızlar sorum olacak,3, ayını dolduran anneler gaz sorunundan kurtuldularmı acaba?biz halen çok çabuk etkileniyoruz,birde 3,4 gündür kabızdı,devit 3 ten mi acaba...bu akşamüzerinde ağlaması başladı 2 saat,çok çektik,uyuyamıyorda bu şekilde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…