tüh her şey üst üste gelmiş,pamukçuk oldu mu zaten emmek istemezmiş acırmış,şükür bizimkinde yok daha birşey..allah kolaylık versin allah acısını alsın hemen:2:
amin işllah ilcı kullanmıcm karbntlı suyla hm onun agzını hm kndı gögsumu sılerım gecer nebıcım ılcmış yadaha damltrkn gözunden yas geldı hmsre dıyokı ıyıce dılını kazı kırmızı olna kadar sankı buyuk ınsanmış gıbı ızın verr bebek 2 kere yaptım bastı yaygarayı hergun az az yaparım zamnla gecer çok şükürki emıyo
selma kızlar ben gene geldim kek yaptım bu arada...
ya ben hala adet olmadım şikayetçi de değilim...ama olmak isteyenler niye istiyor merak ettim sıkıntı mı ypıyor??
kızlar selam, nasılsınız ?
ben biraz sabırsız davranıyorum galiba ama merak ettim de bebekleriniz kahkaha atmaya başladı mı acaba ?
canım benimki uzun süredir gülücülk saçıyo etrafa:)))) yanlış hatırlamıyorsam 2 aylık olduğunda başlamıştı...
bizimki bazen uykusunda iç çeker gibi gülüyor:)))Benimki de guluyor ama kahkahalar baslamadi henuz 3.aydan sonra herhalde baslar diyr dusunuyorum
bizimki bazen uykusunda iç çeker gibi gülüyor:)))
3.ayada az kaldı bakalımne yapacak yumurcaklarrrr...
Ben de cok merak ediyorum 3. Ayi:) donum noktasi gibi
nickimizin altında 1 tane kalbimiz olmuş:))) sonunda...
inanmıyorum nasıl kazı der internette çok araştırdım sakın kazımayın çok büyük yanlış yazıyordu ya.kim doğru söylüyor şaştım valla..
Aa ne anlama geliyor bu kalpler?
yok ya kazılırmı anneme sordum sakın dedı kızım sızınde olmusdu az az sıl sakın kazıma dedı gecer 3 aydan snra bıdahada olmamıstı sızlerde dedı zamnla gecıcek ısallah
tabi ya kazınmaz.eşimede bugün demişler de kazıyın diye deli bu millet valla bende vicdanın el verirse yap dedim,mahvolur çocuk ya...bakalım damla ilaç almış ama ben karbonat yapmayı düşünüyorum...
hahah öyle vala canım ama napalım iş işte :) sağollasın :)
kızlar ya ben de bu ek gıda meselesini nasıl yapsam diye düşünüyorum, yazdıklarınızı okudukça kafam karışıyor
Nasil oluyor bu pamukcuk? Bizimkinin de dilinde beyazlik var ama sutten oluyor herhalde doktor da bisey demedi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?