selamlar..
iyidir nevyas.. seni sormalı.. affan kuzusu nasıl??
İyiyiz canım uyuttum az önce bende nete bakınıyorum :)
Sütüm yetmiyor ama ona çok üzülüyorum yemediğim içmediğim kalmadı yok akşam 6-7 den sonra süt bitiyor akşamları yaptığı huysuzluk açlıktanmış, mama sayısını mecbur 3 çıkardım artık akşamları sakinledi çocuk.
kıyamam canım yaa.. moralini yüksek tutmaya çalış, e-pack'e söylediklerini hatırla.. benim de çoğu zaman sütüm yetmiyor ama düşündükçe daha da azalıyor..
şu elma-incir kompostosunu denedin mi ya da tahin helvasını?
benımde ıkı gundur yetmıyor herhalde gece ozellıkle benı emdıgınde cok sık uyanıyor ...eger sagıp verdıgımde 125 lık yerse kı ıkı gundur olmuyor bu gece hıc uyanmıyor ıkı gundur gece cok sık uyanıyor yetmıyor herhalde
Evet benimkide yetmediğinde saat başı uyanıyordu gece mamaya başladığımda saatler uzadı..
kızlar artık büyüyorlar belki de ondan daha çok beslenmeye ihtiyaçları oluyor, inşallah daha çok yetebiliriz.
vala benim küçük memeler daha ne kadar yetcek merak ediyorum zaten, hayırlısı artık.
yarın dr arıcammm sorcam mama verımmı dıye mamyıda verınce gaz olayı baslıcak dıye korkuyorummmm
nevyas anne sutu ne kadar alıyor yanı acıktıgında kac cc ıcıyor
Evet moral çok önemli ama 2.5 aydır mücadele ediyorum beni bırakmasın daha fazla emsin diye yok olmadı.Tahin helvası bende işe yaramadı.elma inciri denemedim bide onu deneyeceğim ama hergünmü içmek gerekiyor acaba.
ben burda herkes ağladıkça emziriyorum deyince ben de öyle yaptım sütüm gece yertmez oldu mama verdim gece mecburen şimdi 3 saatte bir besliyorum aç kalmıyor göğüsler doluyor sen de 3 saatte bir besle bence o şekilde doluyor göğüsler en azından yetiyor bebişlere kalanı sağıyorum biriktiriyorum ne çıkarsa gece onu veriyorum mesela dün 25cc birikmiş onu verdim emzirdikten sonra uyudu oğlumİyiyiz canım uyuttum az önce bende nete bakınıyorum :)
Sütüm yetmiyor ama ona çok üzülüyorum yemediğim içmediğim kalmadı yok akşam 6-7 den sonra süt bitiyor akşamları yaptığı huysuzluk açlıktanmış, mama sayısını mecbur 3 çıkardım artık akşamları sakinledi çocuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?