2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

selamlar..

iyidir nevyas.. seni sormalı.. affan kuzusu nasıl??

İyiyiz canım uyuttum az önce bende nete bakınıyorum :)

Sütüm yetmiyor ama ona çok üzülüyorum yemediğim içmediğim kalmadı yok akşam 6-7 den sonra süt bitiyor akşamları yaptığı huysuzluk açlıktanmış, mama sayısını mecbur 3 çıkardım artık akşamları sakinledi çocuk.

kıyamam canım yaa.. moralini yüksek tutmaya çalış, e-pack'e söylediklerini hatırla.. benim de çoğu zaman sütüm yetmiyor ama düşündükçe daha da azalıyor..

şu elma-incir kompostosunu denedin mi ya da tahin helvasını?

benımde ıkı gundur yetmıyor herhalde gece ozellıkle benı emdıgınde cok sık uyanıyor ...eger sagıp verdıgımde 125 lık yerse kı ıkı gundur olmuyor bu gece hıc uyanmıyor ıkı gundur gece cok sık uyanıyor yetmıyor herhalde

Evet moral çok önemli ama 2.5 aydır mücadele ediyorum beni bırakmasın daha fazla emsin diye yok olmadı.Tahin helvası bende işe yaramadı.elma inciri denemedim bide onu deneyeceğim ama hergünmü içmek gerekiyor acaba.

Evet benimkide yetmediğinde saat başı uyanıyordu gece mamaya başladığımda saatler uzadı..

Evet benimkide yetmediğinde saat başı uyanıyordu gece mamaya başladığımda saatler uzadı..

kızlar artık büyüyorlar belki de ondan daha çok beslenmeye ihtiyaçları oluyor, inşallah daha çok yetebiliriz.

vala benim küçük memeler daha ne kadar yetcek merak ediyorum zaten, hayırlısı artık.

kızlar artık büyüyorlar belki de ondan daha çok beslenmeye ihtiyaçları oluyor, inşallah daha çok yetebiliriz.

vala benim küçük memeler daha ne kadar yetcek merak ediyorum zaten, hayırlısı artık.

Evet büyüdükleri içinde olabilir, inşallah daha uzun süre yeter canım..

yarın dr arıcammm sorcam mama verımmı dıye mamyıda verınce gaz olayı baslıcak dıye korkuyorummmm

Biz doğduğundan beri mama takviyeli gidiyoruz gaz problemimiz olmadı sizin de olmaz inşallah.Doktorlar genelde mamaya karşı çıkıyor ama bakalım seninki ne diycek..

pardon kızlar.. uyandı da yine.. benimki de geceleri zor uyuyor ya acaba benim de mi doyurmuyor??

nevyas inciri ben 2-3 gün yaptım gece yatmadan, epey doldurdu tatlım ama hep aynı şeyi yapınca etkisini yitiriyor bende.. dönüşümlü uyguluyorum artık.. bulgur pilavı, incir, tahin helvası, malt içeceği.. artık aklıma daha ne gelirse.. uyumadan önce yaparsam iyi oluyor, bi şeyler yapöadan uyumamaya çalışıyorum, kilolar gidiyor nasıl olsa..

bir de suyu ihmal ettim sanırım bu aralar..

siz çok içiyor musunuz kızlar suyu? benim pek aklıma gelmiyor artık telaşeden..

iyi geceler kızlar benim oğlan kendi kendine konuşurken bende bi bakınıyım dedim
az önce mimikleri anlayabiliyomu diye kaşlarımı çattım sesimi yükseltmeden çabuk uyu dedim vay senmisin diyem dudaklarını büktü başladı ağlamaya
bide siz deneyin mimikleri öğrensinler ama sesinizi yükseltmeden sakin sakin sonra kormasınlar ha

kızlar bnm kızla oturuyoz atesi36.9 beklıyom basında uykusuda geldı bızımkının işllah daha yukselmez ayy ne zor iş yaw

sabah sabah kötü bir haber okuudum.eskişehirde üç buçuk aylık kiz bebek sahibi bir anne gece 3 gibi kızlarına mama verip yatırmış.sabah kalktığında cansız bedenleriyle karşılaşmış.şimdilik ölüm nedeni olarak mamaya bağlı gıda zehirlenmesi deniliyor.ayy bu çok kötü birşey ben kızımı hep mamayla besliyorum.allah o anneye sabır versin iki evladını aynı anda kaybetti.

kızlar bu haqberi face,de hergün yeni bir bilgi die bir site var ordan aldım
aptamil amerikada toplatılmış
o siteyi açıp yorumları okuyabilirsiniz
ve ben sürekli o siteyi takip ediyorum bayağı bilgiler var yararlanın derim

napıyonuz kızlar ben de kızımla ugrasıyooomm oksuruyo doktor verdıgım ılaclar dahada cok oksutrcek başlgamını sokmesı ıcn dedı yavrım balgamı cok zor atıyo benımde belımde bel fıtıgı cıktı hepımız gazı olduk evde yaaaa rabbım beterıdnen korusun

ben burda herkes ağladıkça emziriyorum deyince ben de öyle yaptım sütüm gece yertmez oldu mama verdim gece mecburen şimdi 3 saatte bir besliyorum aç kalmıyor göğüsler doluyor sen de 3 saatte bir besle bence o şekilde doluyor göğüsler en azından yetiyor bebişlere kalanı sağıyorum biriktiriyorum ne çıkarsa gece onu veriyorum mesela dün 25cc birikmiş onu verdim emzirdikten sonra uyudu oğlum

kız dün yoktun merak ettim senin kız huysuzluk yapıyordu düzeldi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…