sabah sabah kötü bir haber okuudum.eskişehirde üç buçuk aylık kiz bebek sahibi bir anne gece 3 gibi kızlarına mama verip yatırmış.sabah kalktığında cansız bedenleriyle karşılaşmış.şimdilik ölüm nedeni olarak mamaya bağlı gıda zehirlenmesi deniliyor.ayy bu çok kötü birşey ben kızımı hep mamayla besliyorum.allah o anneye sabır versin iki evladını aynı anda kaybetti.
kızlar bu haqberi face,de hergün yeni bir bilgi die bir site var ordan aldım
aptamil amerikada toplatılmış
o siteyi açıp yorumları okuyabilirsiniz
ve ben sürekli o siteyi takip ediyorum bayağı bilgiler var yararlanın derim
ayyyyyyyyyyy ne fena bişi.... Bende mama vryrm arada( aptamil mi kötüymüşşş.. Ne vercezki pekii
gunaydın bu arada
Rüyasında bişey görmüştür belki tatlım...belki de gece gazı gelmiştir uyanamamıştır...ben oğlumun yastığının altına ayetel kürsü koydum...odasında da kuran-ı kerim var...korkmasın diye...selam kıslar oğlum gece uykusunda hıçkıra hıçkıra aglıyorduçok kötu oldum nıye boyle yapıyor acaba
Rüyasında bişey görmüştür belki tatlım...belki de gece gazı gelmiştir uyanamamıştır...ben oğlumun yastığının altına ayetel kürsü koydum...odasında da kuran-ı kerim var...korkmasın diye...
loveli
incir elma değilmiydi canım oo
havuç başkamı ki:26:
canım bence de çok zor o yüzden ben 6. ayda sünnetini yaptırcam burda bi dr varmış herhangi bir metal aparat kullanmadan sünnet yapan bi çocuk cerrahı varmış.drumuz önerdiselam kizlar rabbim sabir versin o anneye cok zor ya.
ablamin oglanlari spnnet oldu dün ortaydik.cok zor gecti.biri 4,digeri 8 yasinda cok zor gecti ya
siz siz olun ogluslari erkenden kestirin.bugün sargi acilinca bir sokda bugün gecircekler.
benim kizin hic sesi cikmadi.kizin uslu hic sikayet etme dediler.bir sürü insan gelen giden aldi
kucakdan kucaga dolasti yavrum.bebekle kalabaliga girmek ayri bir sorun.
yolda gelirken acikti emzirmek icin kucagima aldim.basti cigligi susmak bilmiyor hickirak agliyor dedim üstünü cikarken kolunu falan mi acittim.meger yavrum kucagimdayken kendi oto koltugunun kenarinda cikintilari var basini oraya sürtmüs ve boydan boya yan tarafini cizmis.
nasil agladi yavrum.dün herkese gülücükler sacip aguuuuu diye konustu.günün bitiminde böyle cani yandi yavrumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?