2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bi de ben gece incir havuç kaynatıp içtim doldula yine içtim günde 3 içecem ben dr ibrahim saraçoğlu 2 demişti

ayyyyyyyyyyy ne fena bişi.... bende mama vryrm arada ( aptamil mi kötüymüşşş.. ne vercezki pekii
gunaydın bu arada

benimki gazlı diye ve kaksını zor yapıyo die aptamil conformilini kullanıyoruz cnm.
ayyyyy varya reglim,foşur foşur gidiyo bacaklarım belim,kasıklarım nası agrıyo ölüyorumm

Günaydın kızlar...
ben 3 kutu conformil bitirmiştim 2 ayda...son 1 aydır hiç mama vermedim...umarım haberler asparagastır...ve hepimizin sütü çokkkkkkk olur taşar artar da hiç mama vermemize gerek kalmaz....şu 6 ay bir bitseydi...beslenme açısından ondan sonrası kolay...

selam kıslar oğlum gece uykusunda hıçkıra hıçkıra aglıyorduçok kötu oldum nıye boyle yapıyor acaba
Rüyasında bişey görmüştür belki tatlım...belki de gece gazı gelmiştir uyanamamıştır...ben oğlumun yastığının altına ayetel kürsü koydum...odasında da kuran-ı kerim var...korkmasın diye...

bende koydum beşiğine kuran, ayetel kursuyude okuyom bol bol içini çeke çeke hep ağladı yavrum benım eşimde dıyor melekler korkutuyor dua okuduk hep

Günaydın kızlar..

Bu mama haberi çok kötü ya Allah o anneye sabır versin çok zor.Ben geçen ay sma gold kullandım sonra dedim 1 kutu milupa vereyim mamaya başladık her yedirdiğimin peşinden olduğu gibi kustu oğlum hatta burdada yazdım yediklerini çıkarıyor diye sonra mama bitince dedim tekrar sma alayım 4 gündür kullanıyorum ne kusma ne bişey aptamilden kusuyormuş yavrum Allah korusun kuzularımızı..

selam kizlar rabbim sabir versin o anneye cok zor ya.
ablamin oglanlari spnnet oldu dün ortaydik.cok zor gecti.biri 4,digeri 8 yasinda cok zor gecti ya
siz siz olun ogluslari erkenden kestirin.bugün sargi acilinca bir sokda bugün gecircekler.

benim kizin hic sesi cikmadi.kizin uslu hic sikayet etme dediler.bir sürü insan gelen giden aldi
kucakdan kucaga dolasti yavrum.bebekle kalabaliga girmek ayri bir sorun.
yolda gelirken acikti emzirmek icin kucagima aldim.basti cigligi susmak bilmiyor hickirak agliyor dedim üstünü cikarken kolunu falan mi acittim.meger yavrum kucagimdayken kendi oto koltugunun kenarinda cikintilari var basini oraya sürtmüs ve boydan boya yan tarafini cizmis.
nasil agladi yavrum.dün herkese gülücükler sacip aguuuuu diye konustu.günün bitiminde böyle cani yandi yavrumun

kızlar aptamilden başka hangi marka var ki ben hiç mama vermediğim için bilemiyorum ama 5. aydan sonra başlıcam

canım bence de çok zor o yüzden ben 6. ayda sünnetini yaptırcam burda bi dr varmış herhangi bir metal aparat kullanmadan sünnet yapan bi çocuk cerrahı varmış.drumuz önerdi

mamayi ilk defa mi vermistiki?
bir yasina kadar bebek ölümleri oluyor yatakda ve bunun sebebi tam bulunmus degilmis.ya nefes almasini unutuyormus bebek ya kusma esnasinda boguluyormus.birde anne sütü almayip mama ile baslenen bebeklerde besik ölümü dye geciyor görülüyormus daha sik.
rabbim kimseye yasatmasin insallah böyle bir aciyi.

annemdeyim hala...evimi özledim kocamı özledim...eve gitsem kesin yine gelmek isterim buraya ama kendi düzenimi özledm..eve gidince kızım afallarmı diye korkuyorum...düzenii bozuldu benim ev sessizdi bura böle deil...hiç bişey yapmıyorum mal gibi oturuyorum..zamanda geçmiyo..evde hemen akşam olırdu...onu yap bunu yap derken...
kızlar ben sadece kendi sütümü veriyorum.iki göğsümü emzirmiyorum.tek veriyorum.10 dakka emziriyorm..göğsüm yumuşuyo sütyok sanıyorum..bizim kız emdikten sonra bi kusuyo inanamıyorum nasıl bu kadar çektin diyorum...çok kusuyo bizimki..hele dün akşam abarttı...doktor geçen ay fazlasını kusuyo dedi ama böle olmıycak bu..kilosu kaç oldu onuda bilmiyorum...inş almıştır kilo...kakasınıda yapamıyo..en son cumartesi fitil attım..yie 3 gün geçti...fitil atmakta istemiyorum.....
offfffffffffff diyorum

ben oglumun sunnetını 4 5 yasında yaptırıcam kendı dugunumu ıstedıgım gıbı olmadı durumlardan dolayı oğlumun sunnet dugununu yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…