2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar aptamilden başka hangi marka var ki ben hiç mama vermediğim için bilemiyorum ama 5. aydan sonra başlıcam
canim 5 ayda zaten ek gidaya gecis yapcaksin.mamaya hic baslatma.sonra sütün de birikir bir sabah birde gece boyu yine emzirirsin.

canım bence de çok zor o yüzden ben 6. ayda sünnetini yaptırcam burda bi dr varmış herhangi bir metal aparat kullanmadan sünnet yapan bi çocuk cerrahı varmış.drumuz önerdi
eve gelip kesti arvavut bir doktordu estetisyenmis.kesti sonra yakti kesilen yeri.sonrada dikti nasil bir yöntemse.yarim saat sonra agridan kivrandilar.kücügü cok agladi kan basinc etmis asagi vurdu.baya kanamasi oldu.

onurlu benim kizda cok kusuyor hemde fiskirtarak.benim doktar iki bekleyelim sonra arastiralim gecmezse dedi bir ayimiz gitti.kaldi bir ay ve hala devam ediyor.sadece anne sütü aldigi icin kaka yapmamsi normal fitil verme canim bosuna.benim kizda ilkin bir gü nara ile yapiyordu.simdi 3 gün oldu tik yok.doktor anne sütü ile beslenen bebekleri 10 güne kadar normal diyor.

ben oglumun sunnetını 4 5 yasında yaptırıcam kendı dugunumu ıstedıgım gıbı olmadı durumlardan dolayı oğlumun sunnet dugununu yapıcam
öyle insan heves ediyor. zaten simdi önce sünnet yapiliyor cocuk iyilesinde dügün yapiliyor ablamda nisanda yapcak.

ay o ne ya dr a götürseydiniz tekrar bişey olmasın

geçmiş olsun kuzulara feyza...
dudu hoşgeldin tatlım napıyıosun??
kızlar 4.ay ek gıdaya başlıcak olanlar 4 ay dolunca mı 3 dolunca mı?

Kızlar merhaba. Bende çok uzun süredir giremiyordum. Kızım 2 aylık bugün aşıya götürücem sağlık ocağına. Kızımın akşam saatlerinde çok gazı oluyor.Emziriyorum. Henüz hiç mama vermedim. Sadece rezene çayı veriyorum.Gaz problemi olan annelerin yaptıkları uygulamaları merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

kızlar kusma için ve kaka yapamama da varsa ki kuzenimin bebeği öyleydi kaka testi yapılıyo.mikrop araştırılıyo ihmal etmeyin.kuzenimin kızında amip çıktı olabiliyomuş bebeişlerde kolaymış tedavi ilaçla geçiyomuş

günaydın kızlar..
dudu hoşgeldin, özlettin valla..

hoşbulduk tatlım aman neler yaşadım nelerr deli gb bir lohusa sendromu yaşadım boğazımda nodül çıktı biyopsi yaptırdım şükür temiz çıktı.sonra kaynanatör yaptı yapacağını çıldırıyorum hala.ancak vakit oldu tatlım

geçmiş olsun kuzulara feyza...
dudu hoşgeldin tatlım napıyıosun??
kızlar 4.ay ek gıdaya başlıcak olanlar 4 ay dolunca mı 3 dolunca mı?
ben her gün çay kaşığıyla yemeğin suyundan veriyorum
sabah kaşığın ucuyla pekmez verdim
dün akşam taze fasülyenin suyundan iki kaşık verdim bi de çay kaşığının ucuyla yoğurt verdim azcık ekşiydi yüzünü ekşittiii ama yediii
slm arkadaşlar bende yeni katıldım e tabi kabul ederseniz benide aranıza :)

hoşgeldinnnnnn

büyük geçmiş olsun tatlım her biri için.. aklımız sendeydi hep.. çok şükür kavuştuk :))
kuzun nasıl?

ben nurse harvey veriyorum çok memnunummm düzenli kullanınca faydasını gördüm
günaydın kızlar..
dudu hoşgeldin, özlettin valla..

duducum hoşgeldin
merhaba platin

iyiyim tatlım oğlanı uyuutuyorum ayağımda sallayıp sonra komşuda günüm var oraya gitcem oğlum uyanınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…