çok şükür iyiyiz hayatım.şimdi uyuttum yavruyu işlerimi de hallettim kısmen tabi.birazdan da yemek işlerine bakarım.sen nasılsın?
iyiyim tatlım oğlanı uyuutuyorum ayağımda sallayıp sonra komşuda günüm var oraya gitcem oğlum uyanınca
nasıl gelim tatlım...bizim ki bira hıysuz bugün...tek gözündende yaş geliyor...bol bol da hapşuruk...aklım çıkıyor valla hasta olcak diye...
nasıl gelim tatlım...bizim ki bira hıysuz bugün...tek gözündende yaş geliyor...bol bol da hapşuruk...aklım çıkıyor valla hasta olcak diye...
elifim hoşgeldin..
hoşbulduk canım tşkr.
saol canım ben de iyiyim.. alıştık yeni hayatımıza.. ama zaman yetmiyor hiç, bi bakıyorum akşam olmuş.. bugün benim de işim çok, bakalım ne zaman başlarım
günaydın hatunlar lütfen şaşırın ve maşallah diyin kızım 09:40dan beri yatakta kendi kendine duruyo bişeler yapıyo ama gelin görünki benim bi damla uykum gelmedi duruyoya işte inadına 11de kalktım artık yataktan sinir oldum başka zaman gözlerimden uyku akar
günaydın hatunlar lütfen şaşırın ve maşallah diyin kızım 09:40dan beri yatakta kendi kendine duruyo bişeler yapıyo ama gelin görünki benim bi damla uykum gelmedi duruyoya işte inadına 11de kalktım artık yataktan sinir oldum başka zaman gözlerimden uyku akar
kızlar tek başına yıkıyor musunuz bebişleri??
ben bugün bi denem yapsam mı diyorum.. babayı beklersek haftada bir yıkayacağız hep valla..
fileye koysam.. ne dersiniz??
ben nurse harvey veriyorum çok memnunummm düzenli kullanınca faydasını gördüm
duducum hoşgeldin
merhaba platin
aman ben valla yeni hayat felsefesi edindim hiçbişeyi takmıyom iş olacağına varır diyorum.işler olur nasılsa.zamanda yeter ohhhh boşverrrrr
gezmeden de geri kalmıyorum heheheheheh
ben de öyleyim valla canım.. yapabildiğim kadar.. ya da pc başından kalktığım zamanlarda
en iyisini yapıyorsun tatlım.. fırsat buldukça çıkmak lazım..
tembel işi fırında tavuk ve bulgur pilavı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?