2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

çok şükür iyiyiz hayatım.şimdi uyuttum yavruyu işlerimi de hallettim kısmen tabi.birazdan da yemek işlerine bakarım.sen nasılsın?

saol canım ben de iyiyim.. alıştık yeni hayatımıza.. ama zaman yetmiyor hiç, bi bakıyorum akşam olmuş.. bugün benim de işim çok, bakalım ne zaman başlarım

günaydın hatunlar lütfen şaşırın ve maşallah diyin kızım 09:40dan beri yatakta kendi kendine duruyo bişeler yapıyo ama gelin görünki benim bi damla uykum gelmedi duruyoya işte inadına 11de kalktım artık yataktan sinir oldum başka zaman gözlerimden uyku akar

saol canım ben de iyiyim.. alıştık yeni hayatımıza.. ama zaman yetmiyor hiç, bi bakıyorum akşam olmuş.. bugün benim de işim çok, bakalım ne zaman başlarım

aman ben valla yeni hayat felsefesi edindim hiçbişeyi takmıyom iş olacağına varır diyorum.işler olur nasılsa.zamanda yeter ohhhh boşverrrrr

maşaallahhhhhh.

kızlar tek başına yıkıyor musunuz bebişleri??

ben bugün bi denem yapsam mı diyorum.. babayı beklersek haftada bir yıkayacağız hep valla..
fileye koysam.. ne dersiniz??

maşallahhhh 41 kere inşallah hep böyle olur jonny

yemek ne pişirceksiniz kızlar bu arada benim eşimin 31 aralık doğum günü hediyesini aldım ama bi sürpriz yapmak istiyorum.fikriniz var mı?

kızlar tek başına yıkıyor musunuz bebişleri??

ben bugün bi denem yapsam mı diyorum.. babayı beklersek haftada bir yıkayacağız hep valla..
fileye koysam.. ne dersiniz??

ben bi kere yıkamıştım canım tek başıma fileyle oluyo ama yine de babayı bekle istersen

ben nurse harvey veriyorum çok memnunummm düzenli kullanınca faydasını gördüm

duducum hoşgeldin
merhaba platin

Loveli teşekkür ederim bende almıştım nurse harvey ama 1 kaşık verdim düzenli kullanmadım . onunda açılınca 1 aylda tüketilmesi gerekiyormuş. O zaman yenisini alıp düzenli deneyeyim. Özellikle akşam saatleri 6-10 arası

aman ben valla yeni hayat felsefesi edindim hiçbişeyi takmıyom iş olacağına varır diyorum.işler olur nasılsa.zamanda yeter ohhhh boşverrrrr

ben de öyleyim valla canım.. yapabildiğim kadar.. ya da pc başından kalktığım zamanlarda

gezmeden de geri kalmıyorum heheheheheh

en iyisini yapıyorsun tatlım.. fırsat buldukça çıkmak lazım..

ben de öyleyim valla canım.. yapabildiğim kadar.. ya da pc başından kalktığım zamanlarda

en iyisini yapıyorsun tatlım.. fırsat buldukça çıkmak lazım..

valla büyük stres yaşayıp annemin yanına gidip dinlendim.(gerçi buraya gelince ufaktan yine sinirim zıplyo ama)bu felsefeyi o sırada edindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…