yemek ne pişirceksiniz kızlar bu arada benim eşimin 31 aralık doğum günü hediyesini aldım ama bi sürpriz yapmak istiyorum.fikriniz var mı?
sağol tatlım.ama tavuğum yok.karnıbahar pırasa ve kereviz var sebze olarak.bunlardan birini pişirip yanında dünden çorbam var
yok yıkamıyprum eşim de haftada bir yıkıyoruz ev elektrikli soba var üşütür diye yıkamıyorumkaloriferli olsa valla yıkardımkızlar tek başına yıkıyor musunuz bebişleri??
ben bugün bi denem yapsam mı diyorum.. babayı beklersek haftada bir yıkayacağız hep valla..
fileye koysam.. ne dersiniz??
Loveli teşekkür ederim bende almıştım nurse harvey ama 1 kaşık verdim düzenli kullanmadım . onunda açılınca 1 aylda tüketilmesi gerekiyormuş. O zaman yenisini alıp düzenli deneyeyim. Özellikle akşam saatleri 6-10 arası
kendine güzel bir çamaşır gecelik gibi bi şey al, giy çık karşısına :)) bayılır kesin..
hediye de almışsın hem.. benim bi arkadaşım yapmıştı, hiç unutmuyormuş eşi
Emziriyorsan karnıbahar çok gaz yapar ama
arkadaşlar birşey soracağım bebeklerinizin uyku düzeni nasıl gece benim kızım 2 yada 3 saatte bir kalkıyor emmeye
tatlım adam onlara doydu artık.ben o konuda manyak olduğum için her çeşitini giymişimdir.(gerçi bir yıldır yok gb bi cinsel hayatımız var ama)bende blok notlara çeşitli notlar yazıp geceden evin köşelerine koyim diyorum.aklıma öyle bişi geldi.nasılsa o işe gitmek için erken kalkıyo
tatlım adam onlara doydu artık.ben o konuda manyak olduğum için her çeşitini giymişimdir.(gerçi bir yıldır yok gb bi cinsel hayatımız var ama)bende blok notlara çeşitli notlar yazıp geceden evin köşelerine koyim diyorum.aklıma öyle bişi geldi.nasılsa o işe gitmek için erken kalkıyo
arkadaşlar birşey soracağım bebeklerinizin uyku düzeni nasıl gece benim kızım 2 yada 3 saatte bir kalkıyor emmeye
bende sildim sabah bakalım yine silcem...gözünden benimkinin de yaş geliyo akıyo gb çayın demiyle siliyorum ii geliyo.
saol tatlım...geçmiş olsun canımmm..
maşallah ...günaydın hatunlar lütfen şaşırın ve maşallah diyin kızım 09:40dan beri yatakta kendi kendine duruyo bişeler yapıyo ama gelin görünki benim bi damla uykum gelmedi duruyoya işte inadına 11de kalktım artık yataktan sinir oldum başka zaman gözlerimden uyku akar
aman ben valla yeni hayat felsefesi edindim hiçbişeyi takmıyom iş olacağına varır diyorum.işler olur nasılsa.zamanda yeter ohhhh boşverrrrr
bende gezmek istiyorum yagezmeden de geri kalmıyorum heheheheheh
yaaaa.. ben de bayılırım giyenlere ama kendim yapamıyorum.. bir sürü de var dolapta.. ne güzel valla, tebrik ediyorum seni.. ben bi kere yapsam sevinçten ne yapacağını şaşırır valla kocacım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?