2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

yemek ne pişirceksiniz kızlar bu arada benim eşimin 31 aralık doğum günü hediyesini aldım ama bi sürpriz yapmak istiyorum.fikriniz var mı?

kendine güzel bir çamaşır gecelik gibi bi şey al, giy çık karşısına :)) bayılır kesin..
hediye de almışsın hem.. benim bi arkadaşım yapmıştı, hiç unutmuyormuş eşi

kızlar tek başına yıkıyor musunuz bebişleri??

ben bugün bi denem yapsam mı diyorum.. babayı beklersek haftada bir yıkayacağız hep valla..
fileye koysam.. ne dersiniz??
yok yıkamıyprum eşim de haftada bir yıkıyoruz ev elektrikli soba var üşütür diye yıkamıyorumkaloriferli olsa valla yıkardım

düzenli kullan 4 saatte bir ver gece emzirdikten sonra ver ki işe yarasın

kendine güzel bir çamaşır gecelik gibi bi şey al, giy çık karşısına :)) bayılır kesin..
hediye de almışsın hem.. benim bi arkadaşım yapmıştı, hiç unutmuyormuş eşi

tatlım adam onlara doydu artık.ben o konuda manyak olduğum için her çeşitini giymişimdir.(gerçi bir yıldır yok gb bi cinsel hayatımız var ama)bende blok notlara çeşitli notlar yazıp geceden evin köşelerine koyim diyorum.aklıma öyle bişi geldi.nasılsa o işe gitmek için erken kalkıyo

yaaaa.. ben de bayılırım giyenlere ama kendim yapamıyorum.. bir sürü de var dolapta.. ne güzel valla, tebrik ediyorum seni.. ben bi kere yapsam sevinçten ne yapacağını şaşırır valla kocacım..

artık gaz yapan yiyecekleri yemek gerek vücudu alışsın dedi hemşire öyle dedi
pazar günü portakal suyu içtim gaz yapar dedim hafif kıvrandı ama ağlamadı

ben karnıbahar lahana kuru fasulye az yapan herşeyden yedim doğurduğum günden beri ve kızımda çok şükür bi problem olmadı

ben yaptım gömleğinin cebine koydum çantasına koydum akşama gecelik süprizi vardı

gözünden benimkinin de yaş geliyo akıyo gb çayın demiyle siliyorum ii geliyo.
bende sildim sabah bakalım yine silcem...
geçmiş olsun canımmm..
saol tatlım...
maşallah ...
aman ben valla yeni hayat felsefesi edindim hiçbişeyi takmıyom iş olacağına varır diyorum.işler olur nasılsa.zamanda yeter ohhhh boşverrrrr

oh oh ne güzel....
gezmeden de geri kalmıyorum heheheheheh
bende gezmek istiyorum ya(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…