benimki de öyle hemen hemen ama değişiyo bazen daha uzun ya da kısa aralıklar olabiliyo
ben yaptım gömleğinin cebine koydum çantasına koydum akşama gecelik süprizi vardı
ben yaptım gömleğinin cebine koydum çantasına koydum akşama gecelik süprizi vardı
maşaallahhhhhh.
ben bidefa denedim ama babamız yanımızdaydı sadece kafasıonı yıkarken zorlandım biraz ama genede tek girişmem bidaha ogün sakindi ağlamadı bizimki yıkanırken değil çıktıktan sora çok ağlıyo babası elinde saç kurutmayla bekliyo hep bigüzel kuruluyo hem onun sesinden sakinliyo bende rahat rahat giydiriyorumkızlar tek başına yıkıyor musunuz bebişleri??
ben bugün bi denem yapsam mı diyorum.. babayı beklersek haftada bir yıkayacağız hep valla..
fileye koysam.. ne dersiniz??
sanmam :))maşallahhhh 41 kere inşallah hep böyle olur jonny
tembel işi fırında tavuk ve bulgur pilavı
sağol tatlım.ama tavuğum yok.karnıbahar pırasa ve kereviz var sebze olarak.bunlardan birini pişirip yanında dünden çorbam var
selam kızlar
nasılsınız
bebişleriniz geceleri emip uyuyunca kaç saat sonra uyanıyo
sizin bebeğiniz nezaman doğdu
tatlım adam onlara doydu artık.ben o konuda manyak olduğum için her çeşitini giymişimdir.(gerçi bir yıldır yok gb bi cinsel hayatımız var ama)bende blok notlara çeşitli notlar yazıp geceden evin köşelerine koyim diyorum.aklıma öyle bişi geldi.nasılsa o işe gitmek için erken kalkıyo
artık büyüdüler uyusunlar uyandırmayın ben uyandırmıyoorum ne zaman uyanıırsa
bi de eşime güzel bi pasta siparişi vereyim diyorum.bi sene uğur böceği şeklinde yaptırmıştım.bu sefer ne yaptırsam ki
doydu ama şimdi yapsak nolur ben bilmem ben 2011ekimde bitane daha gelir artık
resminizi bastırabiilirsin üstüne
ya da tuttuğu takım olabilir
mesela kaç saat uyandırmıyorsunuz ben,m kız 6 saat falan uyuyo son 2 gündür hiç uyanmadan
benim kızım 2.ay kontrolünde 5,5 kiloydu şimdi kaç kilo bilmiyorum sizinkisi 2. ay kontrolünde kaç kiloydu kızım zayıfmı diye merak ediyorumda sadece anne sütü alıyor :)15 ekimde doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?