benim kızım 2.ay kontrolünde 5,5 kiloydu şimdi kaç kilo bilmiyorum sizinkisi 2. ay kontrolünde kaç kiloydu kızım zayıfmı diye merak ediyorumda sadece anne sütü alıyor :)
dudu üçünüzün olduğu bi resimde olabilir çekirdek aile
6700 çıktı canım
6700 çıktı canım
2 aylıkkenmi 6700 idi öyleyse maşallah
işte dün tartıldı canım.biraz geçmişti 2 AYI
benim yavrum anca 5500 olmuş nasıl sevindim son 1haftada 400gr aldı şaşırdım sağıyorum süt gelmiyo memeler bomboş ama maşallah nasıl aldı bende şaşırdım yarayan şeler yedim heralde direk ona kilo yaptı oh oh
maşallah minik meleğine
duducum boşver dşünme sen gerekeni yapmışsın aramazsa aramasınkızlar size bişey danışıcam.kayınvalidemle 8 aralıkta annemde burdayken taaa ilk evlenme zamanındaki mevzular açıldı ve kadın anneme hakaret etti resmen.annemde bende bişeyler söyledik ama asla hakaret etmedik.ertesi günde benim biyopsi çıktı ne aradı sordu.sonra biz yola çıkarken ben bunu aradım hem evden hem cepten açmadı.sonra vardık diye eşimden aradım günah benden gitsin diye ondan sonra ne aradı ne sordu.döndükkaç gün oldu gelmedi aramadı ne yapsam bilmiyorum
kızlar size bişey danışıcam.kayınvalidemle 8 aralıkta annemde burdayken taaa ilk evlenme zamanındaki mevzular açıldı ve kadın anneme hakaret etti resmen.annemde bende bişeyler söyledik ama asla hakaret etmedik.ertesi günde benim biyopsi çıktı ne aradı sordu.sonra biz yola çıkarken ben bunu aradım hem evden hem cepten açmadı.sonra vardık diye eşimden aradım günah benden gitsin diye ondan sonra ne aradı ne sordu.döndükkaç gün oldu gelmedi aramadı ne yapsam bilmiyorum
duducum boşver dşünme sen gerekeni yapmışsın aramazsa aramasın
eşinde problem etmiyosa ve gerçekleri görüyorsa aramadığı daha iyi :))
yakınmı oturuyorsunuz canım kayınvalidenle bence sen sorumluluğunu yerine getirmişsin kayınvaliden seni umursamasa bile bence torununu görmeye gelebilirdi
canım senin bebeğin nezaman doğdu mamamı veriyorsun
yakın sayılmaz ama uzak da değil.ne sorumluluğu ya anlatsam destan olurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?