2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benim kız beni gece deli etti ya yarım saat 1saat habire kalktı oyüzden sakindi heralde sabah
benim kızın en uzun uykusu 4 5 saat
5saat uyuduğunda hiç uyandırma gereği duymadım çünkü acıksa mümkünü yok kimse susturamaz

kızlar size bişey danışıcam.kayınvalidemle 8 aralıkta annemde burdayken taaa ilk evlenme zamanındaki mevzular açıldı ve kadın anneme hakaret etti resmen.annemde bende bişeyler söyledik ama asla hakaret etmedik.ertesi günde benim biyopsi çıktı ne aradı sordu.sonra biz yola çıkarken ben bunu aradım hem evden hem cepten açmadı.sonra vardık diye eşimden aradım günah benden gitsin diye ondan sonra ne aradı ne sordu.döndükkaç gün oldu gelmedi aramadı ne yapsam bilmiyorum

duducum boşver dşünme sen gerekeni yapmışsın aramazsa aramasın
eşinde problem etmiyosa ve gerçekleri görüyorsa aramadığı daha iyi :))

yakınmı oturuyorsunuz canım kayınvalidenle bence sen sorumluluğunu yerine getirmişsin kayınvaliden seni umursamasa bile bence torununu görmeye gelebilirdi

duducum boşver dşünme sen gerekeni yapmışsın aramazsa aramasın
eşinde problem etmiyosa ve gerçekleri görüyorsa aramadığı daha iyi :))

görüyo da tatlım sonuçta anası babası ilerde problem olur.ama ben bu deliden bıktım her hareketi kapris ne sevgi var ne insanlık ne biçim insan anlamadım.benim ailem torun die deli oluyo karı geçtim gelmeyi aramadı bile.dün aşı oldu çocuk insan merak eder yaa

canım senin bebeğin nezaman doğdu mamamı veriyorsun

ekim 5 sadece anne sütü

duduuu salla gitsin ne hali varsa görsün kafan rahat olsun nie dert ediyonki

ben saf saf rüyalar gördüm kızlar kaynanam ölmüştü kayınpederim dolabını düzeltirken diyodumki kıyafetlerini dağıtmamız lazım falan sorada diyodu elim ayağım gitti nese hani okuma olurya sadece en sevdiği arkadaşı gelmiş kayınvalidemin ama kayınvalidemde orda rüya işte üzülüyo okumama kimse gelmedi die
sora ablam hastane yatağında nst cihazına bağlamışlar kzım kucağımda annem bak abla oluyon falan diyorum sora birden bire ablamın saçları dökülmüş ölmesine 20dk kalmış allahım sen koru sarılıyorum öpüyorum bu boncuk gözleri bidaha göremicem diyip bakamıyorum

sora kuzenimin 9sene sora olan çocuğu ölmüş sanki
nedir ama herkesi öldürdüm rüyamda
rabbim hayırlara gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…